Friss

Magánvádirat egy elhunyt fiú ügyében

2011. július 19. 12:13

Magánvádirat egy elhunyt fiú ügyében

Egy rejtélyes házibulin ma sem pontosan tisztázott körülmények között kiesett a harmadik emeleti erkélyről egy 14 éves mosonmagyaróvári fiú, aki aznap éjszaka a helyi kórházban életét vesztette. A gyerekek a zuhanást már csak a fiú halála után mondták el a rendőrségen. Az orvos sem tudhatta, mi történt, a súlyos belső sérülések ellenére ittasságot diagnosztizált. Az áldozat szülei pótmagánvádas eljárást indítottak a doktor ellen halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. A vádat győri ügyvéd, dr. Rákosfalvy Zoltán képviseli.

Tovább »

Kevesebb a munkanélküli Győrben

2011. július 19. 10:59

Kevesebb a munkanélküli Győrben

Tovább csökkent az álláskeresők száma Győrben és vonzáskörzetében. A Munkaügyi Központ legfrissebb adatai szerint júniusban 6706 fő, míg egy évvel korábban 7760 fő volt a regisztrált álláskeresők száma Győrben és agglomerációjában.

Tovább »

Csaknem egy tonna kokaint foglaltak le Mexibóban

2011. július 19. 09:46

A 936 kilogramm kokain kartondobozokba volt becsomagolva, és egy teherautóban akarták becsempészni az országba.

Tovább »

A tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre a győri férfi

2011. július 19. 09:03

A tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre a győri férfi

Tehervonat és személyautó ütközött az éjjel Hegyeshalomnál. A győri sofőr a vasúti fényjelző piros figyelmeztetése ellenére, a félsorompót megkerülve hajtott a sínekre. A balesetben hárman sérültek meg. A közúti és a vasúti közlekedés hajnali 2 óra után állt helyre.

Tovább »

Sikertelen felszállás után megsérült egy MiG-15-ös a szolnoki reptéren

2011. július 18. 19:53

Sikertelen felszállás után néhány méterről visszaesett a kifutópályára egy MiG-15-ös repülőgép hétfőn a szolnoki reptéren, személyi sérülés nem történt.

Tovább »

Műszakilag rendben volt a belga család autója

2011. július 18. 19:22

Valószínűleg nem műszaki hiba okozta a belga család tragédiáját az M1-es autópályán egy hete szombaton értesült az RTL Híradója.

Tovább »

Iszapömlés - A tervezettnél hamarabb beköltözhetnek az új lakóparkba a devecseriek

2011. július 18. 18:34

Az eredetileg tervezettnél egy héttel hamarabb befejeződik a devecseri lakóparkban a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa károsultjainak felépített házak átadása, így július végére mindenki beköltözhet új otthonába - közölte az Újjáépítési Katasztrófavédelmi Törzs parancsnoka hétfőn az MTI-vel.

Tovább »

Elindult a Google Plusz

2011. július 18. 14:39

Közösségi médiaoldalt indított a Google. A portál olyan óriásokkal venné fel a versenyt, mint a Facebook vagy a Twitter.

Tovább »

Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján

2011. július 19. 11:59

Egy 10 éves kislány meghalt két testvérét kórházba szállították, mert édesanyjuk gyógyszereket adott be nekik majd ő is gyógyszereket vett be hétfőn Baján - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

Tovább »

A Bulgarija hajó áldozatainak száma csökkenhet, folyik a kiemelés

2011. július 19. 10:11

A Kujbisevi víztározón július 10-én elsüllyedt Bulgarija hajó áldozatainak száma csökkenhet, mivel a nyomtalanul eltűntként nyilvántartottak közül hat emberről kiderült, hogy él - közölte a tatárföldi belügyminiszter kedd hajnalban.

Tovább »

Fizikai felmérésen estek át a kézis lányok

2011. július 19. 09:18

Fizikai felmérésen estek át a kézis lányok

Fizikai állapotfelmérésen estek át a Győri Audi ETO játékosai. A cardiovaszkuláris, azaz a keringési rendszer és légzőrendszer terhelhetőségét vizsgálták a szakemberek.

Tovább »

Zebrán ütöttek el egy gyereket Győrben

2011. július 18. 22:42

Zebrán ütöttek el egy gyereket Győrben

Könnyebb sérülésekkel szállították a helyi kórházba azt a fiút, akit zebrán ütött el egy ittas vezető Győrben hétfő este - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Tovább »

Elkészült a világ legnagyobb hot dogja

2011. július 18. 19:30

Új Guinness-rekord született Paraguayban: egy gazdasági vásáron egy több mint 200 méteres virslis szendvicset mutattak be.

Tovább »

Magyarország 74 százaléka látásvizsgálatra szorul

2011. július 18. 18:46

Magyarország 74 százaléka látásvizsgálatra szorul

A magyar lakosság több mint felének látásvizsgálatra lenne szüksége - derült ki a Nagy Látásteszt elnevezésű országos szemészeti szűréssorozat eredményeiből.

Tovább »

Kedden még meleg lesz, szerdán érkezik a hidegfront

2011. július 18. 15:36

Kedden még meleg idő várható, de szerdán sok esővel és viharos széllel megérkezik a hidegfront. A kánikula egy ideig nem tér vissza, a sokévi átlagnál hűvösebb lesz - tájékoztatta Bozóki István, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa hétfőn az MTI-t.

Tovább »

Emelkedik az üzemanyagok ára

2011. július 18. 12:49

Emeli bruttó 8-8 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×