Friss

Visszapillantó: mi történt az idén Győrben?

2011. december 29. 08:46

Visszapillantó: mi történt az idén Győrben?

Sikeres, színes év volt, sok eseménnyel. A város jövőjét meghatározó gazdasági beruházás alapkőletételével, városi és egyetemi fejlesztésekkel, fergeteges programokkal. Sajnos szomorúságra is akadt ok. Az idei évben távozott közülünk többek között dr. Ottófi Rudolf, Halbritter Mátyás és Kovács Barnabás.

Tovább »

Titanic-túra tizennégymillió forintért

2011. december 29. 07:43

Turistáknak is lehetőségük lesz jövő nyáron, hogy leereszkedjenek a tenger mélyén nyugvó Titanic roncsaihoz; a szokatlan túra 39 ezer fontba, azaz több mint 14 millió forintba kerül.

Tovább »

Emelkedett a benzin ára

2011. december 29. 07:26

Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Tovább »

Az Újpest nyerte az Emlékgálát

2011. december 28. 20:09

Az Újpest nyerte az Emlékgálát

Újpesti győzelemmel ért véget a Fehér Miklós Emlékgála. Az MTK jobb volt ezen a délutánon, mint az ETO, így a mieink pont nélkül fejezték be a gálát.

Tovább »

Ferrarik, Rolexek, jachtok a brit zálogházakban

2011. december 28. 18:19

A pénzügyi válság "demokratikus" mivoltának beszédes jeleként immár a brit gazdagok is egyre gyakrabban szorulnak a zálogházak gyors - és igen drága - kölcsöneire, amelyek fedezeteként nem egyszer komoly értékű személyes tárgyaikat - Ferrarijukat, Rolex órájukat, sőt jachtjaikat vagy magánrepülőjüket - helyezik letétbe.

Tovább »

Csökkenő karácsonyi sms-csúcsok

2011. december 28. 17:05

Bár továbbra is kiemelkedő SMS-forgalmat tapasztalnak a távközlési szolgáltatók a korábbi évekhez képest csökkent az ünnepi sms-ek száma, amit a mobil internet terjedésével magyaráznak a szolgáltatók.

Tovább »

Holtan találtak egy biztonsági őrt egy építési területen Kolontár környékén

2011. december 28. 15:49

Holtan találtak egy biztonsági őrt egy Kolontár környéki építési területen kedden - közölte az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) szóvivője szerdán az MTI-vel.

Tovább »

Időjárás-jelentés

2011. december 28. 14:50

Várható időjárás az ország területén csütörtök estig:

Tovább »

Németország: tűzijáték helyett 'mimibombák' szilveszterre

2011. december 29. 07:49

Németországban az utóbbi évekhez képest több szilveszteri balesetre számítanak orvosok az idén, mert egy új jogszabály alapján minden korábbinál nagyobbra, 500 grammra emelkedett a szilveszterkor használható tűzijátékok engedélyezett robbanóanyag-tartalma.

Tovább »

Beleharapott a nő mellébe a kígyó, s szilikonmérgezésben pusztult el

2011. december 29. 07:34

Az idén is bőven szolgált állatságokkal a világ hírtermése, íme egy esztendőösszegző csokornyi:

Tovább »

A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

2011. december 28. 21:07

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a december 28-án megtartott 52. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:

Tovább »

Kigyulladt egy melléképület a Pápához közeli Bében (Frissítve)

2011. december 28. 20:04

igyulladt, majd teljesen leégett egy melléképület a Pápához közeli Bében szerda este; az épületben hegesztéshez használt gázpalackokat is tároltak, senki nem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Tovább »

Leszakadt a felső vezeték a Nyugati pályaudvaron - késnek a vonatok

2011. december 28. 17:07

Átlagosan 10-20 percet késnek a Nyugati pályaudvarra érkező és az onnan induló vonatok, mert az egyik vágány felett leszakadt a felső vezeték - közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

Tovább »

Utódaikért áldozzák fel magukat a darázspókok hímjei

2011. december 28. 16:29

Utódaikért áldozzák fel magukat a darázspókok hímjei

Utódaik egészségéért áldozzák fel magukat a darázspókok (Argiope bruennichi) hímjei, amelyek közül sokakat párzás alatt, után falnak fel a "szerelmes" nőstények. A darázspókok "önfeláldozásáról" az Animal Behaviour januári számában jelenik meg tanulmány.

Tovább »

Januárban tájékoztatják a végtörleszteni akaró közszolgálati dolgozókat

2011. december 28. 15:25

Januárban tájékoztatják a végtörleszteni akaró közszolgálati dolgozókat

Jelenleg is zajlik az összesítése annak, hogy eddig hány közszolgálati dolgozó jelentkezett a végtörlesztéshez igénybe vehető munkáltatói kölcsönre. A munkahelyi vezetők januárban tájékoztatják a közszféra érintett dolgozóit arról, milyen lehetőségeik, további teendőik vannak ezzel kapcsolatban - közölte a miniszterelnök szóvivője szerdán újságírók előtt.

Tovább »

Adjuk meg a módját az évbúcsúztatásnak!

2011. december 28. 13:41

Adjuk meg a módját az évbúcsúztatásnak!

Az év utolsó bulija különlegesebb, mint a többi, jobban átgondoljuk, mit vegyünk fel, milyen legyen a frizuránk és a sminkünk. Tündököljünk a csillogás éjszakáján! – ehhez adunk tippeket.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×