Friss

Baleset miatt teljes útzár a 86-os úton

2012. március 30. 18:42

Újudvar és Mosonszolnok között történt az a baleset, mely miatt teljes szélességben lezárták a 86-os utat - közölte a katasztrófavédelem megyei ügyelete az MTI-vel.

Tovább »

Apáczais oktatók, és hallgatók tartanak nyelvi képzést a Nokia komáromi dolgozóinak

2012. március 30. 16:20

Nyelvi képzést indít 70 dolgozója számára a Nokia Rt. A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karával létrejött együttműködés keretében, az intézmény 30 órás angol nyelvtanfolyamot szervez Komáromban.

Tovább »

Cozma-gyilkosság - Júniusban indul a kártérítési per

2012. március 30. 15:36

Június negyedikén kezdődik a Fővárosi Törvényszéken az a kártérítési per, amelyet a 2009-ben Veszprémben leszúrt Marian Cozma családja indított - közölte jogi képviselőjük pénteken az MTI érdeklődésére.

Tovább »

Meteorológia - Folytatódik a szeles, hűvösebb idő

2012. március 30. 12:29

Hétvégén is folytatódik a szeles, helyenként viharos és hűvös idő; a hőmérséklet hétfőig tovább csökken - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa pénteken az MTI-nek.

Tovább »

A Tesco áruházakban is lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal

2012. március 30. 10:09

A Tesco áruházakban is lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco 176 hiper- és szupermarketében lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal, miután az áruházlánc megállapodott a Nemzeti Üdülési Szolgálattal - közölte a Tesco az MTI-vel pénteken.

Tovább »

Helyszíni a közgyűlésről - Dunakapu tér, lakbér, rendőrség

2012. március 30. 09:31

Helyszíni a közgyűlésről - Dunakapu tér, lakbér, rendőrség

Fontos ügyekben hoz döntést ma délelőtt a győri közgyűlés. Tudósítóink a helyszínen vannak.

Tovább »

Győr, az ütős zene fővárosa

2012. március 30. 08:58

Győr, az ütős zene fővárosa

A sorrendben 13. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivált pénteken és szombaton rendezik. Hazánk legjelentősebb ütőzenei seregszemléjének célja, hogy népszerűsítse a műfajt és lehetőséget kínáljon a tehetségek bemutatkozására. A programról Csurák Erzsébet, a fesztivál szervezője számolt be lapunknak.

 

 

Tovább »

Schmitt-ügy - Szijjártó Péter nyugalmat és türelmet kér mindenkitől

2012. március 30. 07:57

Nyugalomra, türelemre és higgadtságra kért mindenkit az államfő visszavont kisdoktori címe ügyében a miniszterelnök szóvivője a TV2 Mokka című műsorában péntek reggel.

Tovább »

Rendőr vezette autót intett le egy prostituált Miskolcon

2012. március 30. 18:37

Szabadnapos rendőr vezette azt az autót, amelyet egy prostituált intett le Miskolcon, a sofőr kérésére két másik örömlány is beszállt az autójába, amellyel a rendőrkapitányság előtt parkolt le; a nőket bíróság elé állítják - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Tovább »

Schmitt Pál nyilatkozik a közszolgálati televíziónak

2012. március 30. 15:37

Schmitt Pál államfő péntek este nyilatkozatot ad az m1-nek. Az exkluzív interjú a 19 óra 30 perckor kezdődő Híradó után hangzik el - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t.

Tovább »

Több mint ezer gyógyszer olcsóbb, több száz pedig drágább lesz vasárnaptól

2012. március 30. 15:34

Több mint ezer gyógyszerért kevesebbet, több százért pedig többet kell fizetni vasárnaptól.

Tovább »

A viharos idő miatt négyszer kellett vonulniuk megyénk tűzoltóinak

2012. március 30. 11:28

A viharos idő miatt négyszer riasztották tegnap (márc.29.) megyénk tűzoltóit. Délután Győrbe, a Dunacenter elé, és az Ifjúságkörútra mentek leszakadt faágakat távolítottak el, Sopronban az Ötvös utcában egy társasház tetejét bontotta meg a szél, a László Király utcában pedig egy épület homlokzatáról omlott a vakolat.

Tovább »

A segítő

2012. március 30. 10:00

A segítő

Horváth Kornél a hazai jazz élet kiválósága, a magyar percussion megteremtője, egyik legismertebb ütőhangszeres művészünk, az idei győri Ütős Fesztivál művészeti tanácsadója. Munkásságát Kossuth-díjjal is elismerték.

Tovább »

Cozma-per: Raffael csak magát tartja bűnösnek- áprilisban folytatják

2012. március 30. 09:05

Cozma-per: Raffael csak magát tartja bűnösnek- áprilisban folytatják

Elkezdődött a Marian Cozma -gyilkosság fellebbviteli tárgyalásának második napja a Győri Ítélőtáblán. A gyorplusz.hu stábja a helyszínről adja tudósításait. A tárgyalás április végén folytatódik.

 

 

 

Tovább »

Gyorsan elfogták a tizenéves fiú győri rablóját

2012. március 30. 08:37

A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően pár órán belül lakásán kopogtattak a győri nyomozók annak a 24 éves férfinak, aki szerdán kora délután Győr-Adyvárosban rabolt ki egy 15 éves tanulót.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×