Friss

Kórházfelújítás: Türelemre és toleranciára lesz szükség

2011. július 21. 15:14

Az elmúlt napokban lebontották a „C” és „D” épületek közötti régi átjárót, illetve a „C” épületnek azon részét, melyet az új épületszárny építése miatt még el kellett eltávolítani. Ez különösen nagy elővigyázatosságot és odafigyelést igényelt a szakemberektől, hiszen a bontási munkálatok a művese állomás és az új, ideiglenes folyosó közvetlen közelében zajlottak.

Tovább »

Győrtől az osztrák határig tekerhetünk – új bicikliút épül

2011. július 21. 14:56

Győrtől az osztrák határig tekerhetünk – új bicikliút épül

Kezdődik a Mosonmagyaróvárt az osztrák határral összekötő kerékpárút építése. A kivitelezésre kiírt közbeszerzés nyertesével, a Magyar Aszfalt Kft.-vel csütörtökön aláírták a megbízási szerződést; ezzel hivatalosan is megkezdődött a Mosonmagyaróvárt az osztrák határral összekötő kerékpárút építése.

Tovább »

Elkészült Győrben a 108. játszótér

2011. július 21. 13:58

Győrben, az Ifjúság körút 25-35. mögött, a Bán Aladár utcai trafóháznál elkészült a 108. játszótér, felújították a Szauter út melletti sportpályát is.

Tovább »

Matthäus és Elber is részt vesz az ETO-napon

2011. július 21. 13:05

Többek között Lothar Mattha:us, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi német szövetségi kapitánya és a brazil Giovanne Elber is tagja lesz a Bayern München All Star csapatának, amely jövő pénteken lép pályára a győri stadionban sorra kerülő ETO-napon.

Tovább »

Czomba: 17 ezer ötven év feletti juthat munkához

2011. július 21. 11:17

Remélhetőleg 17 ezer embernek teremt majd munkát az a 17 milliárd forintos program, melyet az 50 év felettieknek indítanak – jelentette ki Czomba Sándor, foglalkoztatáspolitikai államtitkár a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Tovább »

Különös évfordulón mondja ki az igent a Barokk Esküvő párja

2011. július 21. 10:31

Különös évfordulón mondja ki az igent a Barokk Esküvő párja

Minden évben megrendezik Győrben a Barokk Varázsa című eseménysorozatot, melynek fénypontja a Barokk Esküvő. Csak egy pár mondhatja ki e különleges házasságkötési szertartáson a boldogító igent.

Tovább »

Felújítják a Virágpiac teret

2011. július 21. 10:25

Javítják a Virágpiac teret húsz millió forintból – jelentette be ma délelőtti sajtótájékoztatóján Fekete Dávid önkormányzati képviselő és Prédl Antal, a győri Útkezelő Szervezet megbízott intézményvezetője.

Tovább »

Halálos áldozatokat követelt a rendkívüli hőség Amerikában

2011. július 21. 07:18

A legkevesebb 13-an életüket vesztették annak a rendkívüli hőhullámnak a következtében, amely az Egyesült Államok belsejéből terjeszkedve szerdára elérte az ország keleti partvidékét.

Tovább »

Bábolnai baleset - Együtt a két sérült kisgyerek Győrben

2011. július 21. 15:13

Győrbe, a hároméves húgát ápoló Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállították azt a belga állampolgárságú kislányt, aki másfél héttel ezelőtt Bábolna közelében szenvedett balesetet a családjával - közölte a budapesti Heim Pál Gyermekkórház csütörtökön az MTI-vel.

Tovább »

Közrendvédelmi fogadóóra

2011. július 21. 14:27

A Győri Rendőrőrs körzeti megbízottja, a helyi polgárőr egyesület képviselője, a Közterület Felügyelet és Mezei Őrszolgálat Győr, valamint a Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottság fogadóórát tartanak.

Tovább »

Halálos gázolás miatt áll a vasúti fogalom a Balaton déli partján

2011. július 21. 13:12

Halálos gázolás miatt áll a vasúti fogalom a Balaton déli partján

Halálra gázolt egy férfit a vonat Siófokon, ezért áll a vasúti forgalom a Balaton déli partján - közölte a rendőrség az MTI-vel csütörtök délelőtt.

Tovább »

A rendőrség szakértői vizsgálatokat végez a feltételezett lövések miatt Putnokon

2011. július 21. 11:30

A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez a Borsod megyei Putnokon, ahonnan szerda este két feltételezett lövésről tettek bejelentést.

Tovább »

Csődbe ment Csehországban a magyar tulajdonú Jeans Club

2011. július 21. 10:43

Csődbe ment Csehországban az olcsóbb férfi és női divatot áruló Jeans Club magyar kereskedelmi társaság.

Tovább »

Halálos motorosbaleset Szegeden

2011. július 21. 10:26

A Belvárosi híd tartóoszlopának csapódott motorjával és meghalt egy 17 esztendős fiatal Szegeden – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

Tovább »

Elválasztó korlát épült a biztonság érdekében Szabadhegyen

2011. július 21. 10:03

Simon Róbert Balázs alpolgármester és Hajszán Gyula önkormányzati képviselő közösen kezdeményezték azt, hogy Szabadhegyen a József Attila utcai felnőttorvosi rendelő előtt az úttest és a járda közé elválasztó korlátsor kerüljön.

Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat

2011. július 21. 07:14

Ma eldől a felsőoktatásba jelentkező csaknem 141 ezer diák sorsa, este nyolc órakor nyilvánosságra hozzák az idei felvételi ponthatárokat. A hivatalos ponthatárok elsőként a www.felvi.hu honlapon jelennek meg.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×