Friss

Női Euroliga - Súlyos győri vereség a sereghajtó Kaunastól

2011. november 09. 20:00

A Győr súlyos vereséget szenvedett szerdán az A csoportban sereghajtó litván Kaunas vendégeként a női kosárlabda Euroliga ötödik fordulójában.

Tovább »

Honvédségi toborzás: minden második jelentkező alkalmas

2011. november 09. 19:18

Ha valaki a katonai hivatást választja, a mobilitás mellett is el kell köteleznie magát.

Tovább »

Jogerősen valamivel enyhébb büntetést kaptak a diszkópénzt rabló szlovákiai fiatalok

2011. november 09. 17:42

Az első fokon kiszabottnál valamivel enyhébb büntetéssel sújtotta jogerősen a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság szerdán azt a négy szlovákiai fiatalt, aki szórakozni jött tavaly ősszel a kisalföldi megyeszékhelyre, és rablásból próbált diszkópénzt szerezni.

Tovább »

Hurghadai baleset - Csütörtökre minden áldozat és sérült Magyarországon lehet

2011. november 09. 16:28

Csütörtökön visszaérkezik Magyarországra a vasárnapi egyiptomi buszbaleset áldozataiért szerdán kiutazott magyar katonai repülőgép a 11 holttesttel és aznap estére az összes magyar sérült, valamint az áldozatok és sérültek ingóságai is megérkeznek Budapestre - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a miniszterelnök szóvivője.

Tovább »

Gyengült a forint, 310 felett az euró

2011. november 09. 16:12

Tovább gyengült szerdán a forint, az euró jegyzése átlépte 310 forintos határt.

Tovább »

Minden héten játék - Nyerjen velünk belépőket!

2011. november 09. 14:40

A Győri Nemzeti Színház Györgyike drága gyermek című előadására nyerhet jegyet, aki velünk játszik. Nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni a darabbal kapcsolatban feltett három kérdésre. A helyes megfejtők között belépőket sorsolunk ki.

Tovább »

MOB: több százmillió forint jövőre a nagy egyesületeknek

2011. november 09. 13:48

A Magyar Olimpiai Bizottság jövő évi költségvetésében több százmillió forintos csomag készül majd a klubok megsegítésére, de "ez nem egy segélyprogram, mert komoly követelmények lesznek a támogatások elnyerésének" - jelentette ki Molnár Zoltán, a MOB főtitkára.

Tovább »

Zola koncerttel, borkóstolóval várja vendégeit a megújult Tower

2011. november 09. 12:46

Egy fergeteges Zola koncerttel, borkóstolóval, finom falatokkal, majd az est végén egy retro diszkóval várja vendégeit pénteken a megújult Tower.

Tovább »

A PSZÁF jóváhagyta az MNV vételi ajánlatát a Rábára

2011. november 09. 19:21

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) október 8-án jóváhagyta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. előző napon benyújtott kötelező nyilvános vételi ajánlatát a Rába Nyrt. valamennyi részvényére - közölte a Rába szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Tovább »

A könyvszalon vendégei lesznek: Szőcs Géza

2011. november 09. 18:35

A könyvszalon vendégei lesznek: Szőcs Géza

Fölfoghatatlan, hogyan – főleg pedig miért - került bele a politikába, megjósolhatóan nem is ebbe a mesterségbe fog beleöregedni. Szőcs Géza jelenleg kulturális államtitkár, ebbéli minőségében lehet szidni, legyinteni rá, de költőként, íróként szeretni kell.

 

Tovább »

Dráma a Mont Blanc-on: meghaltak a hegymászók

2011. november 09. 17:39

Holtan bukkantak szerdán arra a két francia hegymászóra, akik egy hete heves hóvihar miatt rekedtek a Mont Blanc egyik csúcsán.

Tovább »

Egy év börtönre ítélték a HM korábbi főosztályvezetőjét

2011. november 09. 16:14

Vesztegetés miatt egy év börtönbüntetéssel és lefokozással sújtotta a Csongrád Megyei Bíróság katonai tanácsa szerdán a Honvédelmi Minisztérium (HM) személyzeti főosztályának korábbi vezetőjét, Katona Károly dandártábornokot.

Tovább »

Gloviczki: 2013 szeptemberétől jelentősen nő a pedagógusok bére

2011. november 09. 15:20

A 2013/2014-es tanév kezdetétől emelik a pedagógusok bérét, az új köznevelési törvény első elemei pedig 2012 szeptemberében lépnek életbe - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közoktatásért felelős helyettes államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Pécsen.

Tovább »

Győr szándéka, hogy iskoláit saját fenntartásában működtesse tovább

2011. november 09. 14:36

Győr szándéka, hogy iskoláit saját fenntartásában működtesse tovább

Győr határozott szándéka, hogy általános- és középiskoláit saját fenntartásában működtesse tovább az új oktatási törvényjavaslat elfogadását követően is – így kommentálta Pokorni Zoltán nyilatkozatát dr. Somogyi Tivadar alpolgármester.

Tovább »

Kormánypártok: jövő júliustól ne legyen több kommunista utcanév Magyarországon!

2011. november 09. 12:51

Jövő júliustól ne lehessen találkozni kommunista diktatúra nyomát őrző utcanévvel Magyarországon - ezt javasolják kereszténydemokrata és fideszes országgyűlési képviselők a helyi önkormányzati törvényhez benyújtott módosító indítványukban. A kormánypárti politikusok több mint ezer ilyen utcanévre bukkantak eddig.

Tovább »

Rétvári: várhatóan 131 szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi intézményt vesz át az állam

2011. november 09. 12:42

Az előzetes felmérések szerint az állam 19 megyében összesen 131 szociális, gyermek-, illetve ifjúságvédelmi feladatokat ellátó intézményt vesz át, és biztosítja ezekben a feladatellátást 2012. január 1-jétől - közölte a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára szerdán, a szociális munka napján Budapesten.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×