Friss

Fizikai felmérésen estek át a kézis lányok

2011. július 19. 09:18

Fizikai felmérésen estek át a kézis lányok

Fizikai állapotfelmérésen estek át a Győri Audi ETO játékosai. A cardiovaszkuláris, azaz a keringési rendszer és légzőrendszer terhelhetőségét vizsgálták a szakemberek.

Tovább »

Zebrán ütöttek el egy gyereket Győrben

2011. július 18. 22:42

Zebrán ütöttek el egy gyereket Győrben

Könnyebb sérülésekkel szállították a helyi kórházba azt a fiút, akit zebrán ütött el egy ittas vezető Győrben hétfő este - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Tovább »

Elkészült a világ legnagyobb hot dogja

2011. július 18. 19:30

Új Guinness-rekord született Paraguayban: egy gazdasági vásáron egy több mint 200 méteres virslis szendvicset mutattak be.

Tovább »

Magyarország 74 százaléka látásvizsgálatra szorul

2011. július 18. 18:46

Magyarország 74 százaléka látásvizsgálatra szorul

A magyar lakosság több mint felének látásvizsgálatra lenne szüksége - derült ki a Nagy Látásteszt elnevezésű országos szemészeti szűréssorozat eredményeiből.

Tovább »

Kedden még meleg lesz, szerdán érkezik a hidegfront

2011. július 18. 15:36

Kedden még meleg idő várható, de szerdán sok esővel és viharos széllel megérkezik a hidegfront. A kánikula egy ideig nem tér vissza, a sokévi átlagnál hűvösebb lesz - tájékoztatta Bozóki István, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa hétfőn az MTI-t.

Tovább »

Emelkedik az üzemanyagok ára

2011. július 18. 12:49

Emeli bruttó 8-8 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Tovább »

Nyári iskolák, oktatás nélkül

2011. július 18. 10:33

Térítésmentes szabadidős foglalkozásokat teremt a nyári szünidőre a győri gyerekek és fiatalok számára a városi önkormányzat. Azt szeretnék elérni, hogy azok a gyermekek, akiknek nincs lehetőségük a drágább nyári táborokba elutazni, ugyanúgy élvezhessék a vakáció örömeit, mint jobb módú társaik.

Tovább »

Volgai hajóbaleset - megkezdődött a Bulgarija kiemelése

2011. július 18. 09:38

Megkezdődött a Kujbisevi víztározón július 10-én elsüllyedt kirándulóhajó kiemelése, és nem kizárt, hogy még hétfőn a felszínre tudják emelni a járművet.

Tovább »

A tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre a győri férfi

2011. július 19. 09:03

A tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre a győri férfi

Tehervonat és személyautó ütközött az éjjel Hegyeshalomnál. A győri sofőr a vasúti fényjelző piros figyelmeztetése ellenére, a félsorompót megkerülve hajtott a sínekre. A balesetben hárman sérültek meg. A közúti és a vasúti közlekedés hajnali 2 óra után állt helyre.

Tovább »

Sikertelen felszállás után megsérült egy MiG-15-ös a szolnoki reptéren

2011. július 18. 19:53

Sikertelen felszállás után néhány méterről visszaesett a kifutópályára egy MiG-15-ös repülőgép hétfőn a szolnoki reptéren, személyi sérülés nem történt.

Tovább »

Műszakilag rendben volt a belga család autója

2011. július 18. 19:22

Valószínűleg nem műszaki hiba okozta a belga család tragédiáját az M1-es autópályán egy hete szombaton értesült az RTL Híradója.

Tovább »

Iszapömlés - A tervezettnél hamarabb beköltözhetnek az új lakóparkba a devecseriek

2011. július 18. 18:34

Az eredetileg tervezettnél egy héttel hamarabb befejeződik a devecseri lakóparkban a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa károsultjainak felépített házak átadása, így július végére mindenki beköltözhet új otthonába - közölte az Újjáépítési Katasztrófavédelmi Törzs parancsnoka hétfőn az MTI-vel.

Tovább »

Elindult a Google Plusz

2011. július 18. 14:39

Közösségi médiaoldalt indított a Google. A portál olyan óriásokkal venné fel a versenyt, mint a Facebook vagy a Twitter.

Tovább »

Bábolnai baleset -
A győri kórház átvenné a fővárosban kezelt kislányt

2011. július 18. 11:20

Bábolnai baleset - <br/>A győri kórház átvenné a fővárosban kezelt kislányt

A győri kórház átvenné a bábolnai balesetben megsérült, Budapesten kezelt belga kislányt, hogy együtt lehessenek testvérével - közölte a fővárosi Heim Pál gyermekkórház hétfő reggel az MTI-vel.

Tovább »

Járvány - Az ÁNTSZ továbbra sem ajánlja a csírák fogyasztását

2011. július 18. 10:06

Járvány - Az ÁNTSZ továbbra sem ajánlja a csírák fogyasztását

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat szerint háztartásokban és egyéb helyeken még lehetnek olyan magvak, amelyek vélhetően a németországi hasmenésjárványt okozták, ezért az ÁNTSZ továbbra is azt ajánlja, mindenki kerülje a csírák fogyasztását.

Tovább »

Egészséges életmód mellett kisebb a nők hirtelen szívhalálra való hajlama

2011. július 18. 09:23

Füstmentesség, napi félóra sport, mediterrán étrend, normális testtömegindex - az eredmény: a hirtelen szívhalál kockázata drasztikusan csökken a nők körében - az amerikai egészségügyben dolgozó nők óriásvizsgálatának legújabb eredményeit a világ egyik legolvasottabb orvosi folyóirata, az Amerikai Orvosszövetség Hetilapja közölte.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×