Friss

A szomszéd főztje

2011. szeptember 27. 14:11

Séfünk ezen a hétvégén Adán főz, a vajdasági kisváros közönsége egyebek mellett füstölt kacsamellet, gyöngytyúklevest és harcsás rétest kóstolhat. A vendégszereplés előzményeiről annyit érdemes tudni, hogy Benkő József munkahelye, a Sokoró Fogadó testvéréttermi kapcsolatokat ápol Adán, nemrégiben a szerbiai szakácsok sütöttek-főztek szerb különlegességeket a Bakonyalján.

Tovább »

Duplán is megbírságolhatják azt, aki vonaton dohányzik

2011. szeptember 27. 13:49

Duplán is megbírságolhatják azt, akit vonaton érnek dohányzáson a MÁV és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) ellenőrei.

Tovább »

Balla Irma-gyilkosság - Iratismertetéssel és a vádlott meghallgatásával kezdődött meg a megismételt első fokú eljárás

2011. szeptember 27. 13:09

Új összetételű büntetőtanács előtt iratismertetéssel kezdődött és a vádlott meghallgatásával folytatódott kedden Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon a Balla Irma-gyilkosság megismételt első fokú eljárása.

Tovább »

Felgyújtotta élettársát, Győrben ítélték el emberölésért

2011. szeptember 27. 12:34

Felgyújtotta élettársát, Győrben ítélték el emberölésért

Megverte és ezt követően felgyújtotta az élettársát, ezért különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt jogerősen 11 év fegyházbüntetésre ítélte kedden a Győri Ítélőtábla Horváth Ferenc Lászlót.

Tovább »

Tíz százalékos árfolyamemelkedés miatt szünetelt az OTP részvények kereskedése

2011. szeptember 27. 11:14

Tíz százalékot meghaladó áremelkedés miatt szünetelt az OTP részvények tőzsdei kereskedése kedden délelőtt.

Tovább »

Háromszáz munkahelyet hozhat létre egy gépjárműipari beszállító cég Dél-Szlovákiában

2011. szeptember 27. 10:46

Háromszáz új munkahelyet hozhat létre egy gépjárműipari beszállító cég a dél-szlovákiai Nagymegyeren, a vállalat új szerelőcsarnoka 2012 végére készülhet el.

Tovább »

Fedezd fel Győrt! - A Baross út

2011. szeptember 27. 10:19

Fedezd fel Győrt! - A Baross út

Győrben élünk, nap mint nap elsétálunk gyönyörű műemlékeink előtt, és közben nem is sejtjük, micsoda értékek birtokában vagyunk, milyen kalandos történeteket, hihetetlen legendákat rejt egy-egy belvárosi ház, szobor vagy festmény. Izgalmas túrára hívom hát az olvasót, tartson velem, fedezzük fel együtt Győr szépségeit! Sétánkhoz Jakab Petrát, a Győri Polgármesteri Hivatal idegenforgalmi referensét kértem fel, kalauzoljon minket, mutassa meg nekünk Győr csodás titkait.

Tovább »

Felszámolás alatt a Jeans Club

2011. szeptember 27. 09:10

Hiába kért csődvédelmet a Jeans Club Kft., nem sikerült rendezni a kintlévőségeket, és felszámolásba fordult az eljárás - írja a Gazdaság.hu.

Tovább »

A jó bőr titkai!

2011. szeptember 27. 14:10

Mindenki azt szeretné, ha az idő múlásával bőre még mindig olyan maradna, amilyen fiatalkorában volt. Sajnos a biológiai óra akkor is ketyeg. Azonban lassítani lehet bőrünk öregedését.

Tovább »

Derűs napok várnak ránk

2011. szeptember 27. 13:27

Ma túlnyomóan derült, száraz idő várható. Holnap napközben a sok napsütés mellett elsősorban északon és keleten, főként a délutáni, esti órákban időnként több lesz a felhő, de legfeljebb az Északi-középhegység térségében lehet egy-egy jelentéktelen zápor.

Tovább »

Újabb romatelepet számolt fel a francia rendőrség Marseille-ben

2011. szeptember 27. 12:49

Újabb illegális cigánytelepet számolt fel kedden a francia rendőrség Marseille-ben: a táborban mintegy kétszáz romániai roma élt.

Tovább »

Elhunyt Makovecz Imre Kossuth-díjas építész

2011. szeptember 27. 11:21

Elhunyt Makovecz Imre Kossuth-díjas építész

Makovecz Imre nemzetközi hírű építész, a magyar organikus építészet Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett stílusteremtő alakja volt. Ő tervezte a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium tetején álló két, diákokat szemmel tartó angyalt is.

Tovább »

Csőcsere a Dunakapu téren – Elszíneződhet a víz

2011. szeptember 27. 10:57

Csőcsere a Dunakapu téren – Elszíneződhet a víz

Elszíneződhet az ivóvíz és csökkenhet a víznyomás október közepéig, Győr belvárosában. Az átmeneti kellemetlenségeket az okozhatja, hogy a Dunakapu téri főnyomócsövek rekonstrukciója miatt megváltozik a vezetékekben az áramlás iránya.

Tovább »

Ifjúsági központtá alakítják a kapuvári mozit

2011. szeptember 27. 10:44

Ifjúsági központtá alakítják a kapuvári Petőfi Mozit - döntött hétfői ülésén a rábaközi város képviselő-testülete.

Tovább »

Újraszabályoznák a kutyák veszélyessé minősítését

2011. szeptember 27. 09:17

Újraszabályoznák a kutyák veszélyessé minősítését

Az ebadóval már a tenyésztők is egyetértenek, azzal összefüggésben azonban még vanna viták, mi alapján nyilvánítsanak veszélyessé egyes kutyafajtákat.

Tovább »

Halálos veszély a szegény szomszédság

2011. szeptember 27. 09:08

Nagyobb a kórházon kívüli szívhalál esélye azoknál, akik szomszédságában szegény a környezet, mint azoknál, akiknek a szomszédai jómódúak - állítja egy amerikai kutatás, amelynek eredményeit az Annals of Epidemiology közölte.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×