Friss

Gyengült a forint az IMF-konzultáció megszakadásának hírére

2011. december 16. 13:58

Gyengült a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben arra a hírre, hogy megszakadtak az előzetes megbeszélések a magyar kormány, illetve a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság delegációi között.

Tovább »

Emelkednek a postai díjak januártól

2011. december 16. 13:20

Január elsejétől 5-16,6 százalék között emelkednek egyes postai díjak egy nemzeti fejlesztési miniszteri rendelet értelmében - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.

Tovább »

Madárrekord a tatai Öreg-tónál

2011. december 16. 12:44

Pár nap leforgása alatt korábban még soha nem látott számban gyűltek össze vadludak a mintegy 220 hektárnyi tatai Öreg-tavon.

Tovább »

Több mint 700 termék importvámját csökkenti jövőre Kína

2011. december 16. 12:10

A belső fogyasztás fellendítésére és a gazdaság szerkezetátalakításának elősegítésére több mint 700 importtermék vámját csökkenti Peking január 1-jétől - jelentette be a pekingi kereskedelmi minisztérium.

Tovább »

Fogyasztóvédelem: karácsonykor is a biztonságra kell törekedni

2011. december 16. 11:46

A biztonságos karácsonyhoz elengedhetetlen a vásárlás során tanúsított tudatos fogyasztói magatartás - hangsúlyozta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője pénteken az Ünnepelj gondtalanul! címmel tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Tovább »

Az angyal énekel

2011. december 16. 11:26

Pitti Katalin december 18-án, aranyvasárnap estéjén Az angyal énekel címmel ad koncertet Győrben, a káptalandombi bazilikában. A világhírű szoprán a város téli fesztiválját beharangozó sajtótájékoztató után adott interjút lapunknak.

Tovább »

Frontális ütközés Környe és Bokod között - egy ember meghalt

2011. december 16. 10:48

Frontális balesetben meghalt egy 73 éves tatabányai férfi, aki az általa vezetett autóval egy másik járműnek ütközött Környe és Bokod között - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Tovább »

PR: befektetés a kapcsolatokba

2011. december 16. 10:41

Magyarországon még kevéssé hatékony a PR gyakorlati alkalmazása – számos cég ugyanis költségként, s nem befektetésként tekint rá.

Tovább »

IMF-tárgyalás - Megszakadtak a konzultáció az IMF és az EU küldöttségével

2011. december 16. 13:57

Megszakadtak Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF), illetve az Európai Bizottság közötti előkészítő megbeszélések az elővigyázatossági hitelről; a delegáció hazautazott Budapestről - közölte Olli Rehn uniós pénzügyi biztos szóvivője az MTI-vel péntek délután.

Tovább »

Pisztolylövedéket címeztek az olasz kormányfőnek és elődjének

2011. december 16. 13:06

A hasonló esetek miatt az olasz posta szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezetett be.

Tovább »

Kormányszóvivő: a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket továbbra is az állami kasszába irányítják

2011. december 16. 12:16

Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter is világossá tette, hogy a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket továbbra is az állam kasszába irányítják - mondta a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón Giró-Szász András.

Tovább »

Miként lehet megóvni a kisgyerekeket az influenzavírustól?

2011. december 16. 12:07

Miként lehet megóvni a kisgyerekeket az influenzavírustól?

A lázas gyermeket nem szabad vastag paplannal betakarni, mert hőpangás jöhet létre. Az influenzavírussal való fertőződés leghatékonyabb megelőzési módja a védőoltás – mondja dr. Dézsi Katalin gyermekgyógyász szakorvos.

Tovább »

Gyakori panasz: a hajhullás

2011. december 16. 11:44

A hajhullás az egyik leggyakoribb panasz, főként a hölgyek körében. A genetikai hajlam mellett az életmódbeli túlzások, mint az italozás, dohányzás, sőt, még a túlzott napsütés is fokozza.

 

Tovább »

Világbajnok győri istálló

2011. december 16. 11:08

Világbajnok győri istálló

Sikeres évet zárt a Kálmán Motorsport versenyistálló. A számos remek eredmény közül kiemelkedik a csapat angol versenyzője, Ben Cooper által szerzett világbajnoki cím. A nemzetközi szinten magasan jegyzett pilóta jövőre is győri színekben versenyez.

Tovább »

Az okmányiroda ünnepi nyitva tartása

2011. december 16. 10:43

Változik az okmányiroda ügyfélfogadása az ünnepek alatt.

Tovább »

Szilveszteri Városi Vigasságok

2011. december 16. 10:30

A győri önkormányzat az idén is a városháza elé várja a győrieket, hogy együtt búcsúztassuk az óévet és köszöntsük az új esztendőt.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×