Friss

Győzött a Gyirmót

2011. november 19. 19:56

4:2-re győzött a Gyirmót idehaza a BKV Előre ellen.

Tovább »

Kárpát Kupa - Kikapott a magyar női kézilabdacsapat

2011. november 19. 19:02

A magyar női kézilabda-válogatott 37-33-as vereséget szenvedett a szerb csapattól a szörényvári Kárpát Kupa szombati, második fordulójában.

Tovább »

Betegoktatók egyesülete: milliárdokat lehetne spórolni, ha a betegek együttműködnének orvosaikkal

2011. november 19. 17:07

A Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) szerint milliárdokat lehetne megspórolni az egészségügyben, ha a betegek betartanák orvosaik utasításait és az előírásoknak megfelelően szednék gyógyszereiket; Tahy Ádám, a BEOKE elnöke az MTI-nek szombaton, a témában rendezett budapesti konferencia szünetében elmondta, jelenleg a betegek legjobb esetben is csak ötven százalékban tartják be az orvosok utasításait.

Tovább »

Kovács Tamást választották az MSZP Győr megyei elnökévé

2011. november 19. 12:45

Kovács Tamást választotta elnökévé az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei szervezete - tudatta a szocialista párt a szombati küldöttgyűlésről kiadott közleményben.

Tovább »

Eredménytelen a cukros üdítőitalok kitiltása az amerikai iskolákból

2011. november 19. 11:39

Nem csökkent a gyerekek napi cukros üdítőital fogyasztása az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy ezek árusítása sok amerikai iskola büféjében vagy italautomatáiban tilos - derítette ki egy vizsgálat.

Tovább »

Navracsics Tibor: Közös cél a tudománnyal való párbeszéd fenntartása

2011. november 19. 10:39

Közös célnak nevezte a tudománnyal való párbeszéd fenntartását a globális problémák leküzdése érdekében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Tudomány Világfórumának (WSF) szombati zárónapján a parlamentben.

Tovább »

Postai küldeményekben talált kábítószergyanús anyagokat a NAV

2011. november 19. 09:54

Postai csomagokban találtak kábítószergyanús anyagokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az elmúlt napokban; a NAV mindhárom esetben feljelentést tett a rendőrségen.

Tovább »

Gyakoriak a vadelütéssel járó közúti balesetek Vas megyében

2011. november 19. 07:27

Jelentősen nőtt az utóbbi hetekben a vadelütéssel járó balesetek száma Vas megyében; a szakemberek az idei esetek számát legalább kétszázra becsülik, s egyetértenek abban, hogy azokat szinte lehetetlen megelőzni, csak a fokozott figyelem jelenthet némi védelmet a közlekedők számára.

Tovább »

Ez már sok, mondták a szurkolók erre a kevésre

2011. november 19. 19:12

Ez már sok, mondták a szurkolók erre a kevésre

Magabiztosan, fölényesen nyert a Győri ETO ellen a Honvéd. Ki érti?

Tovább »

Létrehozná a kormány a Magyar Rendvédelmi Kart

2011. november 19. 18:37

Átalakítaná a kormány a rendvédelmi dolgozók érdekképviseletét, és létrehozná 2012-től a Magyar Rendvédelmi Kart (MRK), a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak és közalkalmazottainak érdek-képviseleti köztestületét, amelyben kötelező lenne a tagság. Átalakulhat a honvédségi szakszervezeteknél jelenleg fennálló kedvezményrendszer is, így a rendvédelemben és a honvédségnél is megszűnne a szakszervezeti kifogás intézménye.

Tovább »

Bundabotrány - Elrendelték K. Zsolt előzetes letartóztatását

2011. november 19. 14:54

A Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte a kedden őrizetbe vett FIFA-licences labdarúgó játékosügynök, K. Zsolt gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a Fővárosi Bíróság honlapján.

Tovább »

Gyermekbarát meghallgatószobák lesznek a rendőrségeken

2011. november 19. 12:26

Két éven belül minden rendőr-főkapitányságnak ki kell alakítania a megyében legalább egy olyan helyiséget, amelyben a gyermekeket életkori sajátosságaiknak megfelelő, speciális körülmények között lehet meghallgatni elszenvedett sérelmükről - közölte Navracsics Tibor szombaton az V. kerületi kapitányság előtt tartott sajtótájékoztatón; a belvárosi épületben már kialakítottak egy ilyen szobát.

Tovább »

Holttestet találtak a szerecsenyi bányatóban

2011. november 19. 11:36

Egy nő holttestére bukkantak az éjjel a Győr-Moson-Sopron megyei Szerecsenyen, a bányatóban – tudtuk meg szombat délelőtt a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Tovább »

Kigyulladt egy erdőkertesi fűrészáru üzem

2011. november 19. 10:00

Kigyulladt a Pest megyei Erdőkertes külterületén egy fűrészáru üzem szombatra virradó éjjel; személyi sérülés nem történt – közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

Tovább »

Felújították a bőnyi Bothmer kúriát

2011. november 19. 07:53

Felújították és szombaton adják át a Győr megyei Bőnyben a helyi védettség alatt álló volt Bothmer kúriát, amely a községházán és a postán kívül mostantól a helytörténeti gyűjteménynek is otthont ad.

Tovább »

Tévésikoly miatt betörő rendőrök

2011. november 19. 07:24

Tévéből hallatszó sikoly miatt törtek be rendőrök egy házba Nagy-Britanniában, az ott tévéző bakfis pedig rögvest a rendőrséget hívta segítségül, mert betörőknek vélte őket.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×