Friss

Decemberre kész a legélhetőbb magyar városok listája

2011. október 02. 07:42

Decemberben hirdeti ki a 20 ezer lakosúnál nagyobb, legélhetőbb magyar városok listáját a CSR Hungary - közölte a társadalmi felelősségvállalási fórumot szervező Atlantis Press Kft. az MTI-vel.

Tovább »

Beszámíthatatlansága miatt nem bűnös az amerikai katona, aki Irakban lelőtt egy magyart

2011. október 01. 22:31

Beszámíthatatlansága miatt nem találta bűnösnek a hadbíróság azt az amerikai katonát, aki Irakban 2009-ben lelőtt egy magyart szanitermunkást - értesítette szombaton a tárgyalás helyszínéül szolgáló texasi Fort Hood katonai bázis sajtószolgálata az MTI-t.

Tovább »

Fölényes győzelem a nyitányon

2011. október 01. 20:28

Az UNI SEAT Győr a várakozásoknak megfelelően fölényes győzelmet aratott a bajnokság első fordulójában, miután 82-52-re győzött a Cegléd otthonában. A támadójátékon ugyanakkor van még mit csiszolni.

 

Tovább »

Sok gólt kaptunk Veszprémben

2011. október 01. 18:19

Ha sérülés miatt kell kettőt cserélni, akkor abból nehéz jól kijönni. Ez a megállapítás ezen a hétvégén az ETO-val kapcsolatos eredményekre feltétlenül igaz. Így járt a Kecskemét Győrben, és az ETO II Veszprémben.

Tovább »

Megostromolták Odesszában a bérgyilkosok búvóhelyét

2011. október 01. 17:28

Páncélozott harcjármű és gránátvetők bevetésével ostromolták meg szombat délután ukrán terrorelhárító egységek Odessza belvárosában azt a házat, amelyben azok a csecsen származású hivatásos bérgyilkosok rejtőzködtek, akik egy nappal korábban két rendőrt megöltek, négyet pedig megsebesítettek az elfogásukra indított akció során.

Tovább »

Rendőrök tettek ártalmatlanná egy lövöldözőt Miskolcon

2011. október 01. 17:02

Tűzharcban tettek ártalmatlanná a rendőrök szombat délután Miskolcon egy férfit, aki előzőleg életveszélyesen megsebesítette feleségét, majd a kiérkező rendőrökre lőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Tovább »

A francia piac tizedét uralja a zalaszentgróti éticsiga-feldolgozó

2011. október 01. 16:49

Luxuséttermeket és nagykereskedelmi láncokat, a francia piac 10-12 százalékát látja el éticsiga-készítményekkel az egyetlen magyarországi, készterméket is gyártó csigafeldolgozó, a zalaszentgróti IMOFI S.R.W.S Kft., amely a magyar piacon is szeretne megjelenni - mondta a társaság műszaki vezetője szombaton az MTI-nek.

Tovább »

Michael Jacksont 'jó eséllyel' meg lehetett volna menteni -állította a mentős

2011. október 01. 15:04

Michael Jacksont "jó eséllyel" meg lehetett volna menteni, ha orvosa idejében mentőt hív – állította pénteken a "pop királyát" kezelő Conrad Murray doktor ellen indított Los Angeles-i perben az énekes házához elsőként kiérkezett mentős.

Tovább »

Elsősorban a külső piaci hangulat befolyásolta a magyar piacot

2011. október 02. 07:39

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az elmúlt héten jól szerepelt, de trendfordulóról még nem lehet beszélni. Az OTP árfolyama visszatért a 3.000 forintos lélektani határ fölé. A részvénypiacot továbbra is elsősorban az eurózóna adósságválságával kapcsolatos hírek mozgatták.

Tovább »

Halálos baleset Lukácsházán

2011. október 01. 20:48

Kerékpárost gázolt halálra egy személygépkocsi szombat este a Vas megyei Lukácsházán - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Tovább »

Az ötös lottó nyerőszámai

2011. október 01. 19:31

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Tovább »

4-1-es vereség Baján

2011. október 01. 18:13

Bajai helyzetekkel kezdődött a mérkőzés, de igazi veszélyt ezek a támadások nem jelentett a Gyirmót FC kapujára. A hazaiak a második félidőben átszervezték csapatukat, ami ellen a Gyirmót nem tudott védekezni.

Tovább »

Megyénkben 994 címről töltötték ki a kérdőívet fél nap alatt

2011. október 01. 17:15

Megyénkben 994 címről töltötték ki a kérdőívet fél nap alatt

Mintegy 21 ezer címről töltötték ki a kérdőíveket interneten szombaton, a népszámlálás első napján, délután 4 óráig - közölte Virágh Eszter, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) népszámlálási szóvivője az MTI-vel.

Tovább »

Szakszervezeti demonstráció a Kossuth téren

2011. október 01. 17:00

A mintegy száz érdekvédelmi és társadalmi szervezet által támogatott szombati szakszervezeti demonstráció kezdetére csaknem megtelt a Parlament előtti Kossuth tér; a tiltakozók a Vértanúk tere és a Kossuth-szobor között, valamint az Alkotmány utcában gyülekeztek.

Tovább »

Jótékonysági labdarúgótorna

2011. október 01. 15:56

Jótékonysági labdarúgótorna

A GYŐR-SZOL TC hagyományteremtő szándékkal rendezte meg szombaton az I. GYŐR-SZOL Kupa jótékonysági meghívásos labdarúgó tornát. A programmal a Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt, valamint a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézet és Gyermekotthont segítik.

Tovább »

Egész hétvégén kitart a jó idő

2011. október 01. 13:45

Túlnyomóan derült, napos száraz idő várható a hétvégén. Az ország nagy részén többnyire mérsékelt marad a légmozgás, vasárnap a Kisalföldön is megélénkül, néhol megerősödik az északi szél.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×