Friss

A svájci frank 255 forint fölött kora este

2011. augusztus 08. 18:44

A svájci frank 255 forint fölött kora este

A forint hétfőn kora estére gyengült a svájci frankkal szemben és gyakorlatilag stagnált az euróval szemben a délutáni jegyzéshez viszonyítva a devizapiacon.

Tovább »

Balázs Fecó: soha nem voltam bulvársztár

2011. augusztus 08. 17:56

Balázs Fecó: soha nem voltam bulvársztár

„A zene mindig arról szól, hogy nem szabad megírni, amit már egyszer megfogalmazott az ember. Haladni kell abban a világban, amiben élünk.” – nyilatkozta a gyorplusz.hu-nak adott interjújában Balázs Fecó, aki részt vett azon a múlt heti győri sajtótájékoztatón, ahol a IV. Győri Bornapok programjait ismertették. Ő 26-án este kilenc órakor lép a színpadra zenekarával, a Balázs Fecó Banddel. Megkértük, hogy üljön az asztalunkhoz, és meséljen olvasóinknak a koncertről, zenélésről, valamint egy csipetnyit magánéletéről.

Tovább »

Aranyat ért a pontos célzás

2011. augusztus 08. 14:15

Fennállása egyik legeredményesebb évét zárta a Docugroup Győri Darts Club. A csapatból kiemelkedett Ihász Veronika, aki mindent megnyert, amit lehetett, így a szezon legjobb női játékosának is megválasztott sportoló nyakába hat aranyérmet akasztottak.

Tovább »

Kara Ákos: „A közös munka, a közös erőfeszítés hozza a sikereket!”

2011. augusztus 08. 13:33

Hamarosan kezdődhet Győrszemere és Tényő, valamint Gönyű és Nagyszentjános szennyvízelvezető rendszerének kiépítése- jelentette be a választókerületi munkáját értékelő sajtótájékoztatóján Kara Ákos országgyűlési képviselő hétfőn.

Tovább »

Védőoltás szívinfarktus ellen?

2011. augusztus 08. 13:10

Évszázadok óta ismert, hogy az érelmeszesedés különleges gyulladás az érrendszerben és arra is voltak adatok, hogy az olyan heveny gyulladással járó fertőzések, mint az influenza ugyancsak szerepet játszhatnak ebben a folyamatban. Érthető, hogy a kutatókat érdekelte: az influenza ellen kifejlesztett és hatásos oltás csökkenti-e a szívinfarktus esélyét vagy szövődményeinek kockázatát.

Tovább »

Olcsóbban tankolhatunk szerdától

2011. augusztus 08. 12:34

4 forinttal csökken a benzin ára, míg a gázolajé 2 forinttal kerül kevesebbe.

Tovább »

Magyar Posta: téves címekre is érkeztek reálhozamok

2011. augusztus 08. 11:08

Több esetben fordult elő, hogy a postahelyekre téves címzéssel érkeztek a magán-nyugdíjpénztári reálhozamok kifizetési utalványai, ilyen esetekben az utalványokat visszaküldik a feladó magánnyugdíjpénztárnak - közölte a Magyar Posta az MTI-vel hétfőn az elmúl tíz munkanap postai feldolgozási és kézbesítési tapasztalatai alapján.

Tovább »

A gyorshajtókat vadásszák a rendőrök Győrben is

2011. augusztus 08. 10:50

A gyorshajtókat vadásszák a rendőrök Győrben is

A Galántai, a Bácsai és a Mártírok úton mérik a sebességet a rendőrök hétfőn, kedden pedig többek között Fehérvári úti felüljárón, az Ipar úton, valamint Győrszentivánon vadásszák a gyorshajtókat- tette közzé a police.hu.

Tovább »

Sztrájkolnak kedden a német repülésirányítók

2011. augusztus 08. 18:37

Káosz fenyeget a németországi repülőtereken, a repülésirányítók ugyanis kedden tartják meg a múlt héten elmaradt sztrájkot.

Tovább »

Két nap alatt 95 szabálysértő buszost fogtak a rendőrök

2011. augusztus 08. 17:48

Két nap alatt 95 szabálysértő buszost fogtak a rendőrök

Sebesség túllépés, elsőbbség és előzés szabályainak megsértése, gyermekülés használatának elmulasztása – egy-kettő azok közül a szabálysértések közül, amiért bírságot szabtak ki a rendőrök megyénk buszosaira a kétnapos közlekedési akció alatt.

Tovább »

Hefter László: „Számomra Győr a családot jelenti

2011. augusztus 08. 13:49

Hefter László: „Számomra Győr a családot jelenti

- Én egy olyan iparművész vagyok, aki szerte az országból kap feladatokat. Ezek a munkák nem mindig kötődnek Győrhöz, de valahogy mindig erre a városra ütnek vissza”– jelzi Hefter László, hogy akkor is a Rába-parti város hírnevét öregbíti, amikor éppen máshol dolgozik.

Tovább »

Készül a helikopter-leszállóhely

2011. augusztus 08. 13:25

Készül a helikopter-leszállóhely

A póluskórház projekt munkálatai a tervek szerint haladnak: már a helikopter leszállóhely zsaluzását készítik a betonozáshoz a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház „A” épületének tetején.

Tovább »

Meghalt a filmlegenda fia

2011. augusztus 08. 13:07

Francesco Quinn 48 évesen, malibui háza közelében halt meg pénteken, az első híradások szerint szívinfarktusban.

Tovább »

Hormonteszt jelzi, milyen gyorsan ketyeg egy nő biológiai órája

2011. augusztus 08. 11:11

Skót kutatók azt javasolják, hogy egy vérteszt segítségével állapítsák meg, milyen gyorsan ketyeg valójában a nők biológiai órája, a hormonteszt azt is megjósolhatja, mennyi ideig lehet még termékeny egy nő.

Tovább »

Főzőverseny és családi nap Szabadhegyen

2011. augusztus 08. 10:56

A hétvégén rendezik meg Győrben, a Rozgonyi úti sportpályán a II. Szabadhegyi Főzőverseny- és Családi napot.

Tovább »

Meteorológia: záporokkal, viharos széllel érkezik meg a hidegfront

2011. augusztus 08. 10:30

Záporok, helyenként heves zivatarok kíséretében hétfőn hidegfront éri el az országot. A budapesti Sziget Fesztivál térségében a hirtelen feltámadó szél akár viharossá is fokozódhat.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×