Belföld

Két ember meghalt egy balesetben Törökszentmiklósnál

2012. február 18. 07:41

Két ember életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült szombat hajnalban Törökszentmiklós közelében, a 46-os főúton történt közlekedési balesetben – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Piros lett a hó: kísért a múlt Kolontáron

2012. február 17. 18:11

Az egész környék úgy nézett ki, mint 2010. október 4-én, a katasztrófa napján.

Whitney Houstonra is emlékeznek a vasárnapi Összefogás-koncerteken

2012. február 17. 11:06

A múlt szombaton elhunyt amerikai popdíváról, Whitney Houstonról is megemlékeznek az Összefogás című vasárnapi budapesti és győri koncerteken, amelyeket a magyar államadósság csökkentése érdekében szerveztek.

Havazás - Balesetek, lezárt utak, fennakadások az országban

2012. február 17. 09:30

A havazás és a hóátfúvások miatt péntek kora reggel balesetek, útlezárások nehezítik a közlekedést, sok helyen pedig teljesen járhatatlanná váltak az utak.

Vonattal ütközött egy autó Karakószörcsöknél - egy életveszélyes sérült

2012. február 16. 14:58

Egy személyautó ütközött össze egy vonattal Veszprém megyében a karakószörcsöki vasúti átjáróban, a balesetben egy ember életveszélyesen megsérült - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.

Olvad a jég a Dunán, robbantással törik a jeget a Tiszán

2012. február 16. 13:10

Olvad a jég a Dunán az enyhébb időjárás miatt, míg a Tisza középső szakaszán csütörtökön robbantással törik a jeget - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság az MTI-vel.

Hoffmann: nem vonják vissza a felsőoktatási keretszámokat

2012. február 16. 08:58

Nem vonja vissza a kormány a felsőoktatási keretszámokat - erről Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár beszélt csütörtökön a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában, a Hallgatói Hálózat előző napi demonstrációján elhangzottakra reagálva.

Bakonyi buszbaleset - Csontegyesítő műtéten kell átesnie a legsúlyosabb sérültnek

2012. február 15. 19:46

Többórás csontegyesítő műtét vár még arra a fiatalemberre, akinek csonkolta a lábát a Veszprém megyei Tapolcafő és Bakonyjákó között szerdán történt baleset - mondta Vándor Balázs baleseti sebész, ügyeletes orvos az MTI érdeklődésére.

Új felsőoktatási testületek alakulnak márciusban

2012. február 18. 07:01

Márciusban tartja a tervek szerint alakuló ülését az új Magyar Felsőoktatási és Akkreditációs Bizottság (MAB), és szintén ekkor jön létre a korábbi Felsőoktatási és Tudományos Tanács helyett alapítandó Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT).

Baleset után összeesett és meghalt egy férfi Zalaegerszegen

2012. február 17. 11:51

Személyi sérüléssel nem járó baleset történt reggel Zalaegerszegen, a hibás sofőr azonban háromnegyed órával később a helyszínen összeesett és meghalt - közölte pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Havazás - A budapesti repülőtéren lezárják az egyes pályát

2012. február 17. 09:31

Lezárják havazás miatt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az egyes pályát - tájékoztatta Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója az MTI-t. Több, Budapestre tartó járat átirányítást kért péntek reggel a bécsi repülőtérre a magyarországi havazás miatt.

Havazás - OKF: száz műszaki mentésben vett részt a katasztrófavédelem

2012. február 16. 18:25

A viharos szél és havazás, illetve hófúvás miatt csütörtökön kora estig mintegy száz műszaki mentést végzett a katasztrófavédelem; Bács-Kiskun megyében tizenöt település elérhetetlen - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. Közlekedési balesetekben tizenketten sérültek meg, illetve összesen heten szenvedtek szén-monoxid-mérgezést, egy ember a mérgezés következtében meghalt.

Felhős, szeles idő várható holnap

2012. február 16. 14:38

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Figyelem! Már csak holnapig lehet jelentkezni a középiskolákba

2012. február 16. 09:51

Az általános iskolai tanulóknak február 17-éig kell benyújtaniuk jelentkezésüket a nappali tagozatos középfokú iskolákba.

Baleset miatt lezárták a 82-es utat

2012. február 16. 07:58

Baleset miatt lezárták a 82-es utat a Bakonyban, Cseszneknél - tájékoztatta a rendőrség csütörtök reggel az MTI-t.

Bakonyi buszbaleset - Amputálták a súlyosan sérült fiatalember lábát

2012. február 15. 19:10

Nem tudták megmenteni a bakonyi buszbaleset legsúlyosabb sérültjének egyik lábfejét - közölte a győri kórház orvos igazgatója az MTI érdeklődésére.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×