Belföld

Itt mérnek sebességet a hétvégén

2012. február 11. 10:07

A hétvégén Győrben, Mosonmagyaróváron, Csornán mérik a sebességet a rendőrök.

Magyarországon nem forgalmazták a több országban betiltott étvágycsökkentő gyógyszert

2012. február 10. 21:15

Magyarországon soha nem forgalmazták a túlsúlyos cukorbetegek kezelésére használt étvágycsökkentő készítményt, a Mediatort, amely kutatók szerint Franciaországban legalább 1300 ember halálát okozta, mielőtt bevonták a piacról, és amelynek árusítását több országban is bevonta a gyártó.

Kegyelmet kér a köztársasági elnöktől Geréb Ágnes

2012. február 10. 16:57

Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász kegyelmet kér Schmitt Pál köztársasági elnöktől - közölte Pelle Andrea, a szülész-nőgyógyász védőügyvédje a sajtóval azt követően, hogy a Fővárosi Ítélőtábla pénteken jogerősen is két év letöltendő fogházbüntetésre ítélte védencét.

Megvastagszik a felhőzet

2012. február 10. 15:39

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Mégsem zaklatás, hanem rendzavarás a kecskefej kiakasztása a Fidesz-iroda ajtajára

2012. február 10. 12:40

Mégsem zaklatás, hanem rendzavarás vétsége miatt továbbították a városi bíróságra annak a férfinak az ügyét, aki egy hónapja egy hajnalon kecskefejet akasztott a soproni Fidesz-iroda ajtajára - közölte a városi rendőrkapitányság szóvivője pénteken az MTI érdeklődésére.

Szálló por - OKI: 17 város levegője számít veszélyesnek az országban - Győr levegőjét egészségtelennek minősítették

2012. február 10. 09:38

Tizenhét város levegőjét minősítette veszélyesnek a friss mérési adatok alapján az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI). A fővárosban továbbra is érvényben van a szmogriadó tájékoztatási fokozata.

Megölhetné támadóját, akire otthonában rontanak rá

2012. február 10. 06:33

Az elképzelés szerint kiterjesztenék az önvédelem jogát.

Felhős lesz az éjszaka, de mínusz 20 fok körüli hideg így is lehet

2012. február 09. 17:32

Várhatóan nem dől meg csütörtökön a hidegrekord, mivel felhősebb az ég, ám több helyen így is mínusz 20 fok körüli értékeket mérhetnek majd - mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-nek.

Budapestet riasztották: vasárnaptól tilos a fekete és a piros

2012. február 11. 08:02

A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester Budapesten elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szombatra virradó éjszaka az MTI-vel.

A hétvégén több helyen várható havazás, marad a hideg

2012. február 10. 18:08

A hétvégén elsősorban a déli megyékben lehet számítani jelentősebb mennyiségű havazásra, de ettől eltekintve nem várható változás az időjárásban, továbbra is marad a hideg tél, erős fagyokkal - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa pénteken az MTI-vel.

Lemondott a BKV vezérigazgatója

2012. február 10. 16:21

Lemondott pénteken a BKV Zrt. vezérigazgatója; Várszegi Gyula azonnali hatállyal felajánlott lemondását Tarlós István főpolgármester elfogadta - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

Beállt a Balaton jege, de nem mindenhol kellően vastag

2012. február 10. 13:37

Péntekre beállt a Balaton jege, vagyis a tavat összefüggő, de egyenetlen vastagságú jégréteg borítja; a rendőrség azt kéri, hogy a kijelölt jégpályákat használják a sportolni vágyók - mondta Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-nek pénteken.

Másodfokon súlyosbították Geréb Ágnes büntetését

2012. február 10. 12:38

Másodfokon, jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla pénteken Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász büntetését, akit öt év helyett tíz évre eltiltottak hivatása gyakorlásától is.

Ítéletet jöhet a Geréb Ágnes szülész ügyében

2012. február 10. 06:39

A másodfokon zajló per tárgyalásán a vádlottak előzőleg felszólalhatnak az utolsó szó jogán a Fővárosi Ítélőtáblán.

Példátlan szigor: két év börtön járna egy füves cigiért Magyarországon

2012. február 09. 20:00

Az új Btk. szigorítaná a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményeket, és a tervezet kizárná az elterelésből azokat a fiatalokat, akik rendszeres fogyasztók, és két éven belül többször is előállította őket a rendőr.

Bajára megy jeget törni a Széchenyi - VIDEÓVAL

2012. február 09. 15:01

Gönyűről indult Bajára az ország legnagyobb jégtörő hajója, a Széchenyi.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×