Belföld

Biztonságosabb Internet: sok veszélyt rejtenek a gyerekek által használt okostelefonok

2011. november 17. 14:21

Karácsony közeledtével a gyerekeknek vásárolt okostelefonok veszélyeire hívja fel a szülők figyelmét a Safer Internet (Biztonságosabb Internet) konzorcium, a fiatalok biztonságos internethasználatért dolgozó program magyar kutatások eredményeire hivatkozva körültekintő gondolkodásra buzdítja a szülőket.

Jövőre 37 százalék lesz az eva kulcsa

2011. november 17. 11:36

A kormány és a Fidesz-frakció is azt támogatja, hogy 37 százalék legyen az egyszerűsített vállalkozói adó, az eva adómértéke 2012-ben.

Sárga csekk: drága és kényelmetlen, mégis ragaszkodunk hozzá

2011. november 17. 10:04

Hiába drága és kényelmetlen megoldás, naponta 1 millió "sárga csekket" adnak postára Magyarországon. Csak Győr-Moson-Sopron megyében körülbelül 285.000 sárgacsekkes ügyfele van az egyik legnagyobb közmű-szolgáltatónak.

Pénteken temetik Vissy Károly meteorológust

2011. november 16. 20:49

Pénteken, a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Vissy Károly György meteorológust - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-t.

Baleset miatt fél pályán halad a forgalom a 84-es főúton Sárvárnál- FRISSÍTETT-feloldották

2011. november 16. 09:32

Befejeződött a baleseti helyszínelés, feloldották a forgalomkorlátozást a 84-es számú főúton Sárvár külterületén - közölte a rendőrség szerda délelőtt az MTI-vel.

Nagycenki választás – Kicserélődött a képviselő-testület is

2011. november 16. 06:52

Nemcsak polgármestert váltottak a nagycenkiek kedden, de voksaik nyomán a képviselő-testület tagsága is nagyrészt kicserélődött – derül ki a nagyközség honlapján éjjel közzétett választási eredményből

Halálra gázoltak egy gyalogost az M7-es autópályán

2011. november 15. 18:53

Halálra gázoltak egy gyalogost az M7-es autópálya 38-as kilométerénél a Budapest felé tartó sávban, Kápolnásnyék és Baracska között kedden; a balesetet 17.25 órakor jelentették a rendőrségnek, az érintett útszakaszról a forgalmat elterelik - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Hurghadai baleset - Több mint 90 ezer hívás a Nemzeti Segélyvonalon

2011. november 15. 16:31

Több mint 90 ezren hívták kedd délutánig a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat. A gyűjtéssel az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit és sérültjeit segítik.

Iskolai szurkálás - A könnyebben sérült a gyanúsított, őrizetben a késelés elkövetője

2011. november 17. 12:08

Szerda délután a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette a Tiszaújvárosban történt iskolai késelés elkövetőjét - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön. A rendőrség az MTI kérdésére megerősítette: a könnyebben megsérült diák a bűncselekmény gyanúsítottja.

Szálló por - Jelentősen romlott a levegő minősége a Közép-Dunántúlon

2011. november 17. 10:37

Jelentősen romlott a levegő minősége a Közép-Dunántúlon: a zöldhatóság adatai szerint a szálló por koncentrációja Ajkán, Veszprémben, Várpalotán, Székesfehérváron és Dunaújvárosban szerdán meghaladta a riasztási küszöbértéket - közölte a Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség levegőtisztaság-védelmi laboratóriumának vezetője csütörtökön az MTI-vel.

Szakértői vélemény: emberi tartózkodásra alkalmatlan volt a West Balkán épülete

2011. november 17. 06:57

A West Balkán épülete emberi tartózkodásra alkalmatlan volt, ráadásul összesen három biztonsági őr biztosította a helyszínt, a diszkótragédia idején egyikük sem tartózkodott a fővárosi szórakozóhelyen - ismertette a bíróság számára készített szakértői jelentést Németh Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke szerdán az m1 Az Este című műsorában.

CIG EMABIT : 117 millió forint díjbevétel az első kilenc hónapban

2011. november 16. 16:20

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT) 117 millió forint bruttó díjbevételt ért el 2011 első kilenc hónapjában, s októberben a vagyonbiztosítás és a gépjármű biztosítás területén is megjelent a piacon - mondta Csurgó Ottó vezérigazgató szerdán Győrben sajtótájékoztatón.

Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

2011. november 16. 06:58

Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.

Az eddigi alpolgármestert választották településvezetőnek Nagycenken

2011. november 15. 23:03

Csorba János eddigi alpolgármestert választotta településvezetővé az urnákhoz járulók többsége a keddi nagycenki időközi választáson.

Szálló por - Budapesten szerdán elrendelhetik a szmogriadó riasztási fokozatát

2011. november 15. 18:41

Egyre nő annak a valószínűsége, hogy szerdán a fővárosban el kell rendelni a szmogriadó riasztási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

Egyre több a feketemunkás

2011. november 15. 15:03

Az építőipar helyett már a személy- és vagyonvédelem a legfertőzöttebb ágazat.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×