Belföld

A jövő héten is szükség lesz az esernyőkre: marad a csapadékos idő

2011. december 04. 08:29

Jelentős mennyiségű csapadék az ország területének 60 százalékán valószínű. Az eső mellett viharos szélre is számíthatunk.

Jégmadarakat lőttek le Pécsen

2011. december 03. 21:46

Természetvédők szerint légpuskával pusztítottak el jégmadarakat Pécs belterületén; az állatok az ősszel jelentek meg a ligetben.

Leégett egy családi ház tetőszerkezete Vasváron - kiköltöztettek egy öttagú családot

2011. december 03. 18:30

Leégett egy családi ház tetőszerkezete szombaton Vasváron, az épület lakhatatlanná vált, ezért a házban lakó öttagú családot kiköltöztették - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Vesztegetés miatt eljárás indult négy közterület-felügyelő ellen

2011. december 03. 18:02

Vesztegetés miatt indult eljárás a fővárosban négy közterület-felügyelő ellen, akik egy építőipari vállalkozásnál tartottak ellenőrzést, és 20 ezer forintot kértek, hogy ne szabjanak ki büntetést - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Fokozott rendőri ellenőrzés az ünnepek alatt

2011. december 03. 14:06

Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak az ünnepi bevásárlások idején a fővárosi üzletközpontokban, a karácsonyi vásárok területén - mondta Oláh László rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője szombaton Budapesten.

A Duna alacsony vízállása miatt gyakoribbak az ellenőrzések a Paksi Atomerőműben

2011. december 03. 11:12

A Duna alacsony vízállása miatt életbe lépett az úgynevezett kisvizes intézkedési terv második fokozata a Paksi Atomerőműben. Ügyeletet rendeltek el, gyakoribbak az ellenőrzések, de továbbra is biztonságosan üzemel mind a négy blokk - közölte Mittler István kommunikációs igazgató szombaton MTI-vel.

Jeges utak: 14 autót ért baleset

2011. december 02. 21:54

Egymásba és árokba csúszott autók Pest megyében: a lecsapódó és lefagyott köd, illetve az ónoseső többfelé jégpályává változtatta az utakat.

Szombathelyen is ingyenesen használható wifi a GYSEV állomásain

2011. december 02. 19:30

Szombathelyen is ingyenes vezeték nélküli internetes elérést biztosít utasainak a GYSEV Zrt. - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.

Elkészültek az építési beruházások közbeszerzési szabályai

2011. december 04. 08:07

A január első napján hatályba lépő új közbeszerzési törvény keret jellegű, amelyet kormányrendeletekbe foglalt szabályok töltenek ki - az építési beruházások részletes szabályairól szóló rendelet tervezete a kormány honlapján jelent meg.

Rendőrautónak hajtott egy fát szállító terepjáró Borsodban

2011. december 03. 20:13

Rendőrautónak hajtott egy házilag átalakított, rendszám nélküli terepjáró a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kisgyőr határában, személyi sérülés nem történt, a fát szállító jármű vezetőjét elfogták - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett három ember Kadarkúton

2011. december 03. 18:23

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy nőt és két fiút szállítottak a kaposvári kórházba a Somogy megyei Kadarkútról szombaton - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Vasárnap enyhébb idő lesz

2011. december 03. 14:33

Előrejelzés az ország területére vasárnap estig:

Rálőttek egy riasztópisztollyal egy férfira Budapesten

2011. december 03. 12:14

Rálőttek egy gázriasztópisztollyal egy férfira szombatra virradóra Budapesten, a XX. kerületben, a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - mondta Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.

Januárban kezdődnek a tárgyalások az IMF-fel

2011. december 02. 23:02

A Nemzetközi Valutaalappal a kapcsolatfelvételre még decemberben sor kerülhet, de a tényleges tárgyalások várhatóan januárban kezdődnek - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter pénteken Komáromban.

Átadták az Év rádiósa díjakat, győri kolléganő a kitüntetettek között

2011. december 02. 20:27

Pénteken ünnepelte 86. születésnapját a Magyar Rádió. Az Év rádiósa díjakat ünnepélyes keretek között a Magyar Rádió Márványtermében adták át.  Az Év rádiósa lett a Régió rádió győri munkatársa, Gergácz Anikó is. Gratulálunk!

Szent Borbála napján mond le az energiaügyi államtitkár

2011. december 02. 18:46

Lemond Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi államtitkára. A hírt maga Bencsik János erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben péntek kora este, miután az Indexen megjelent a lemondásáról szóló hír.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×