Belföld

Kigyulladt egy ház Ráckevén

2011. augusztus 14. 19:46

Valószínűleg öngyilkosság szándékból a házban lakó férfi locsolta fel éghető anyaggal a helyiségeket, ezek gőze lobbant be, ez okozta a vasárnap délutáni ráckevei lakástüzet - egészítette ki a rendőrség információit a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

ORFK: két halálos baleset szombaton

2011. augusztus 14. 10:52

Összesen 133 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül két balesetben két ember vesztette életét, 18 baleset súlyos, 35 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte a rendőrség vasárnap.

Több mint 220 ezer külföldi állampolgár tartózkodik huzamosabb ideje Magyarországon

2011. augusztus 14. 08:41

A három hónapnál hosszabb ideje magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek száma az év első felében meghaladta a 220 ezret - olvasható a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal legfrissebb összesítésében.

Elkezdődött a devecseri emlékpark tavainak kialakítása

2011. augusztus 13. 15:08

Elkezdődött Devecserben a vörösiszap-katasztrófa nyomán elbontott házak helyén megépülő nyolchektáros emlékpark tavainak kialakítása - közölte az Újjáépítési Katasztrófavédelmi Törzs (ÚKT) parancsnoka szombaton az MTI-vel.

Elásott emberek - Rendőrségi tájékoztató a csepeli gyilkosságok ügyében

2011. augusztus 13. 10:50

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szombaton kora délután ad tájékoztatást a XXI. kerületben elkövetett emberölések ügyében - közölte az ORFK szóvivői irodája az MTI-vel; az eseményen Csizner Zoltán rendőr ezredes, az NNI igazgatója "tényközlő nyilatkozatot" tesz.

Életveszélyes állapotban egy kocsmai verekedés sérültje

2011. augusztus 13. 08:23

Életveszélyes állapotban, lépsérüléssel szállítottak kórházba egy férfit, aki egy kocsmai verekedésben sérült meg Répceszemerén - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.

Másodszor is újraindult a vasúti forgalom Komáromban

2011. augusztus 12. 20:09

Újraindult a vasúti forgalom a komáromi pályaudvaron pénteken 18 óra után - közölte Ádám Péter megyei katasztrófavédelmi ügyeletes az MTI-vel.

Újabb tartálykocsiból szivárog a veszélyes anyag Komáromban

2011. augusztus 12. 18:31

Ismét leállították a vasúti forgalmat a komáromi pályaudvaron péntek délután, mivel veszélyes anyag szivárgott egy tartálykocsiból - tájékoztatta Ádám Péter megyei katasztrófavédelmi ügyeletes az MTI-t.

Kilencvennyolc uzsoraügyben folytat eljárást a rendőrség

2011. augusztus 14. 18:25

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint jelenleg 98 ügyben folytatnak eljárást uzsorások ellen, a legtöbb Borsod megyében zajlik. A havi 100 százalékos kamat miatti rabszolgaságból egy évtizede szabadulni nem tudó emberek az MTI tudósítójának több Borsod megyei településen arról panaszkodtak, hogy a tartozást veréssel hajtják be rajtuk, de az sem ritka, hogy az uzsorások eladják vagy prostitúcióra kényszerítik rokonaikat.

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2011. augusztus 14. 09:18

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták:

BRFK: nincs nyoma a Hajógyári-szigetnél eltűnt három fiatalnak

2011. augusztus 13. 16:12

Nem találták meg és nem is jelentkezett az a három fiatal, aki a Hajógyári-szigetnél tűnt el csütörtök este - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szombaton az MTI-nek.

Sziget - Több pénzzel teli pénztárcát adtak le a talált tárgyak konténerénél

2011. augusztus 13. 14:44

Sok a becsületes megtaláló az idei Sziget fesztiválon; a talált tárgyak konténerénél az MTI-t arról tájékoztatták, hogy több, pénzzel teli pénztárcát, valamint sok nagy értékű telefont adtak le a fesztiválozók.

Csökkent a feketefoglalkoztatás az első félévben

2011. augusztus 13. 09:00

Csökkent a feltárt feketefoglalkoztatás az első félévben Magyarországon; az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) ellenőrzései csaknem 7.500 munkavállalót érintően tártak fel munkaszerződés és bejelentés nélküli munkavégzést, míg a tavalyi első hat hónapban több mint 19.000 dolgozót alkalmaztak feketén.

Meteorológia: napos, nyárias idő lesz a hétvégén

2011. augusztus 13. 07:58

Sok napsütésre és hétfőig egyre melegebb időre lehet számítani - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa pénteken az MTI-nek.

Elásott emberek - Négy holttestet hantoltak ki a csepeli erdőben

2011. augusztus 12. 19:16

Négy holttestet hantoltak ki a rendőrök csütörtökön Csepel egy erdős területén; sajtóértesülések szerint egy uzsorás gyanúsítható a bűncselekménnyel, a férfi élve ásta el áldozatait, akiktől előzőleg pénzt követelt; a helyszínelés befejeződött; Szerbia budapesti nagykövetsége szerint a gyanúsított a hírekkel ellentétben nem szerb nemzetiségű.

Két holttestet találtak a főváros XVI. kerületében FRISSÍTETT

2011. augusztus 12. 13:25

Egy elszámolási vita miatt, késsel ölt meg egy férfi két embert péntek délelőtt a főváros XVI. kerületében, majd elmenekült és a lakásában öngyilkos lett.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×