Belföld

Árvíz - Megszűnik a 24 órás ügyfélszolgálat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságoknál

2013. június 17. 15:34

Megszűnik a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok 24 órás árvízhelyzeti ügyfélszolgálata, a területi szervek mostantól a honlapjukon közzétett ügyfélszolgálati telefonszámon érhetők el - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn.

Hőség - Kedden nagyon erős UV-B sugárzás várható

2013. június 17. 14:40

Kedden nagyon erős, a figyelmeztetési értéket meghaladó 7,8-as UV-B sugárzás várható - írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ügyfélfogadási szünnap

2013. június 17. 14:18

A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdése alapján a Közszolgálati Tisztviselők Napja július 1-je, amely munkaszüneti nap.

Hétfő déltől hőségriasztást rendeltek el

2013. június 17. 10:58

Másodfokú hőségriasztást rendelt el hétfő déltől péntek éjfélig az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.

Megtalálták a Tárnokról eltűnt fiút

2013. június 17. 09:35

A rendőrök épségben megtalálták azt a 13 éves fiút, aki még pénteken tűnt el Tárnokról - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

Iszapömlés - Kedden folytatódik a tárgyalás

2013. június 17. 07:09

A háromtagú büntetőtanács egyik tagjának kórházi kezelése miatt az eredetileg meghirdetett hétfői időpont helyett kedden folytatódik a vörösiszap-katasztrófa miatt indított büntetőper tárgyalása a Veszprémi Törvényszéken - közölte a törvényszék a honlapján.

A jövő héten már 35 fok is lehet

2013. június 16. 20:26

A jövő hét elején folytatódik a felmelegedés, több helyen akár 35 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Árvíz - Megnyitják a budai alsó rakpartot

2013. június 16. 16:00

Vasárnap délután 4 órakor megnyitják a forgalom előtt a budai alsó rakpartot Tarlós István főpolgármester utasítására - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Árvíz - OGY - Orbán: az ország megmutatta az igazi arcát

2013. június 17. 15:10

Magyarország megmutatta az igazi arcát a dunai árvíz elleni védekezésben, kiderült, hogy amikor ember kell a gátra, akkor az ország egységes és erős - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt az Országgyűlésben, ahol beszámolt az elmúlt napok árvízi védekezési munkálatairól.

Jelentős késéssel közlekednek a dunántúli vonatok

2013. június 17. 14:20

Egy helyen vágányzár, egy másik helyen a felsővezeték leszakadása miatt jelentős késéssel közlekednek a Budapestről a Dunántúlra tartó, illetve az onnan induló vonatok - közölte a Mávinform hétfőn kora délután az MTI-vel.

E-útdíj - ÁAK: folyik a szerződéskötés a flottakövető szolgáltatókkal

2013. június 17. 12:48

Tizennyolc flottakövető szolgáltatóval kötött szerződést az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. péntekig, a fuvarozók a szolgáltatók hálózatán keresztül teljesíthetik a megtett úttal arányos útdíjfizetéshez szükséges bevallási kötelezettségüket.

OGY - Orbán Viktor napirend előtt az árvíz elleni nemzeti összefogásról beszél

2013. június 17. 09:47

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólal az Országgyűlés hétfői ülésén, a téma a dunai árvízzel kapcsolatos széles nemzeti összefogás lesz - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

OGY - A diktatúrákat elítélő határozatokat hozhat a parlament

2013. június 17. 07:11

Öt indítvány elfogadásáról, köztük a különböző diktatúrák gyakorlatait elítélő határozati javaslatokról dönthetnek a képviselők az Országgyűlés mai ülésén.

Bakondi: felmérik, hogyan kellene átalakítani az országos védvonalat

2013. június 17. 06:20

A katasztrófavédelem vezetője szerint sikerült több százezer ember életét és a Duna menti infrastruktúrát megvédeni az árvíztől.

Több térségre másodfokú riasztást adtak ki felhőszakadás miatt

2013. június 16. 18:01

Pest és Nógrád megye több térségére másodfokú riasztást adott ki a várható felhőszakadás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap délután. Ezeken a területeken már a következő órákban lehetnek olyan záporok, zivatarok, amelyek során rövid idő alatt több mint 50 milliméter csapadék hullhat.

Árvíz - Folyamatos a helyreállítás Fejér megyében

2013. június 16. 09:54

A Duna Fejér megyei szakaszán folyamatos az apadás, így az ideiglenes védművek visszabontása és a fertőtlenítés javában tart - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×