Belföld

A Liszt Ferenc repülőtér forgalmát is érinti a nyugat-európai sztrájk

2013. június 11. 10:56

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmát is érinti, a keddtől várhatóan három napon át tartó nyugat-európai a légiirányító-sztrájk - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI érdeklődésére.

Árvíz - Az országban 58 útszakaszon korlátozzák a forgalmat

2013. június 11. 10:11

A dunai árvíz miatt az országban csaknem 158 kilométernyi közúton van forgalomkorlátozás, ami 58 útszakaszt érint.

Árvíz - Komáromnál kedd este térhet vissza medrébe a Duna

2013. június 11. 07:42

Komáromnál még a legmagasabb, harmadfokú riasztás van érvényben, de az esti órákra visszatérhet medrébe a Duna - mondta a város polgármestere kedd reggel az MTI-nek.

Kiadták a figyelmeztetést: itt szakadhat le az ég, jég is jöhet

2013. június 11. 07:07

Az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga színű figyelmeztetést adott ki 10 megyére.

Árvíz - Budapesten óránként egy-két centit csökken a Duna vízszintje

2013. június 10. 19:05

Az országban a Duna északi szakaszán továbbra is folyamatos az apadás. Budapesten hétfőn dél óta óránként egy-két centimétert csökken a folyó vízszintje, a fővárostól délre pedig hasonló mértékben emelkedik az ár az Országos Vízügyi Főigazgatóság adatai szerint.

Árvíz - Élelemmel, naptejjel, sapkával segítik a munkálatokban résztvevőket a segélyszervezetek

2013. június 10. 17:22

Hideg és meleg élelmet, valamint naptejet és sapkákat is osztanak az árvízi védekezésben résztvevőknek a segélyszervezetek munkatársai.

Árvíz - A Duna teljes szakaszán riasztás van érvényben a zivatarok miatt

2013. június 10. 15:30

A Duna teljes szakaszán riasztás van érvényben; az ország számos térségében első-, illetve másodfokú a riasztás a heves zivatarok, illetve felhőszakadás miatt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző osztálya hétfő délután az MTI-vel.

Árvíz - A vízirendőrök tudomása szerint senki sem fulladt bele az áradó Dunába

2013. június 10. 14:03

Két megmentett öngyilkosjelöltön kívül senkit sem kellett kimenteni az áradó Dunából és fulladásról sincs tudomása a vízirendőröknek - mondta Barnácz István, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

Árvíz - Dunaföldváron és Paksnál tart a tetőzés

2013. június 11. 10:29

Dunaföldváron hajnali 4 óra óta, Paksnál 7 óra óta változatlan a Duna vízállása, az ettől északra lévő mérőállomások szerint mindenütt apad a folyó az Országos Vízügyi Főigazgatóság legfrissebb, délelőtt 10 órás adatai szerint.

Kábítószer okozhatta két fiatal halálát Fejér megyében

2013. június 11. 07:48

A rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítse, kábítószer okozta-e két Fejér megyei fiatal halálát vasárnap és hétfőn. Az esettel kapcsolatban egy férfit és egy nőt őrizetbe vettek – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd hajnalban az MTI-vel.

Árvíz - Áttelepíti erőit a honvédség a déli országrészbe

2013. június 11. 07:23

A dunai árhullám levonulásával párhuzamosan a honvédség folyamatosan, három fázisban telepíti át erőit a déli országrészbe - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya kedd reggel az MTI-vel.  

Árvíz - Folytatódik a Duna tetőzése Tassnál

2013. június 11. 06:26

Folytatódik a Duna tetőzése Tassnál kedd hajnalban, a folyó vízszintje hétfő este 10 óra óta változatlan a térségben, a felső szakaszon viszont tovább apadt a vízszint.

Árvíz – Orbán Viktor: a szél veszélyezteti a gátakat

2013. június 10. 18:33

Székesfehérvár vonalától lefelé a Dunával párhuzamosan feltámadó szél veszélyezteti az árvízi védekezést - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Baján, a Sugovica hídján tartott rögtönzött sajtótájékoztatóján.

Árvíz- Budapesttől délre 4-5 centimétert nőtt a Duna vízállása

2013. június 10. 16:07

Átlagosan 4-5 centiméterrel emelkedett a Duna vízszintje a fővárostól délre hétfőn délután 2 órára a Belügyminisztérium Vízügyi Főigazgatóságának délelőtt 10 órai adataihoz képest. Budapesttől északra tovább apadt a folyó.

Árvíz - Hajnalban 891 centiméteren tetőzött a Duna Százhalombattánál

2013. június 10. 14:38

Megfelelő a védvonal állapota, de a gátak továbbra is nagy terhelésnek vannak kitéve, s a csapadékelvezetés is gondot jelent Százhalombattán. A városnál hajnalban tetőzött a Duna - közölte a polgármesteri hivatal szóvivője hétfő délután az MTI-vel.

Árvíz - Elzárták a vízátömlést Szigetmonostornál

2013. június 10. 13:43

Hétfőn dél körül sikeresen elzárták Szigetmonostornál a falu egy részét veszélyeztető vízátömlést a védekezésben résztvevők - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) rendkívüli közleményében az MTI-vel.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×