Creative Chef

 

Zöldség zöldség hátán

2019. február 10. 17:23

Gyorsan, egyszerűen, a különleges hozzávalókból mégis igazi ínyencségeket készíthetünk, ha egészséges finomságokra vágyunk. A Távol-Keletről tekercseket, a spájzból nassolnivalót ajánl Nagy Eszter Creative Chef.

Az ünnep ízei

2018. december 24. 15:01

A sajátos ízvilág adja a különlegességét ennek a karácsonyi menünek. És nem utolsó sorban a gyors és könnyű elkészítési mód is háziasszonybaráttá teszi az ünnepi készülődésben.

Gyermekbarát fogások

2018. november 03. 11:30

Sok családban gyakori kérdés, hogyan bírjuk rá a gyerekeket a zöldségevésre úgy, hogy észre se vegyék. Az általam kínált fogások látványuk és ízük miatt is a válogatós gyerekek kedvencei lehetnek, elkészítésük pedig egyszerűségük miatt anyukabarát.

Tiszta Amerika!

2018. szeptember 22. 14:47

E heti kínálatunkban egy amerikai hangulatú kávézó finomságait ajánljuk önöknek. Az Oldtimer83 Benzinkút, Shop és Kávézó Téten, a Debrecen út 45. szám alatt kínál különleges feltöltődést önnek és autójának!

Klasszikusok új köntösben

2018. augusztus 25. 15:38

Klasszikus leves és előétel, kissé újragondolt változatban. Ezen a héten izgalmas fogásokat ajánlok, amelyeket a hobbiszakácsok is bátran felvehetnek a könnyen és gyorsan elkészíthető finomságok listájára. A kalapos alapanyagok és a gyümölcsök is gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, és rendkívül ízletes ételek készíthetők belőlük.  

Édes leves kaporral, olasz nudli hagymával

2018. július 29. 17:30

A meleg nyári napokon üdítő levest készíthetünk meggyből, a levesbetétet pedig a kapor és a túró teszi különlegesé. Sem a látvány, sem az ízek nem mindennapiak.

Kapor és meggy, a hihetetlen páros

2018. június 17. 10:40

Látszólag furcsa párosítás a kapor és a meggyragu egy desszertben, és a kovászos uborkáról sem a leves ugrik be mindenkinek, de Nagy Eszter Creative Chef e heti ajánlata meggyőzi a kétkedőket, hogy nem kell félni a látszólag össze nem illő hozzávalók párosításától. És ha mindehhez még sajtot is kínál, biztosak lehetünk, hogy a húsmentes, gyorsan elkészülő főétel és desszert kóstolása után a kétkedők is elismerően nyilatkoznak.

Friss ízek a Creative Cheftől

2018. május 19. 20:19

Nagy Eszter Creative Chef ezúttal egy húsmentes, gyorsan elkészülő főételt és desszertet hozott olvasóinknak.

Különleges vegán menü

2019. január 27. 12:25

Nagy Eszter Creative Chef e heti ajánlatában egy ízletes vegán menüt ajánl, amelynek főétele gluténmentes, laktózmentes üvegtésztából készül. A tésztánk a közhiedelemmel ellentétben nem rizslisztből készül. Alapja a mungóbab nagyon finomra őrölt lisztje és víz.

Édes, krémes burgonya

2018. december 02. 08:00

Az édesburgonya, más néven batáta mostanában rendkívül népszerű és felkapott lett. Neve ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának, csak a gumójának alakja hasonlít rá. Íze hasonlít a sütőtökére, viszont nem annyira vizes, így stabilabb krémet lehet belőle készíteni. Keményítőtartalma alacsonyabb a sima burgonyáénál, így ha megfelelő módon készítünk belőle chipset, akár napokig is ropogós maradhat. Közkedvelt a diétázók, illetve a paleolit diétát követők körében.

Őszi színek a tányéron

2018. október 22. 16:46

A levesünkben lévő sütőtök rengeteg karotint és C-vitamint, a narancs C-vitamint tartalmaz, a gyömbér pedig elsősorban gyulladáscsökkentő tulajdonságáról ismert. A salátafőzelék amellett, hogy egészséges, rendkívül könnyű elkészíteni, laktató, mutatós és üde zöld színe miatt a legtöbb gyerek is szívesebben fogyasztja majd.

Feldob a tiramisu és Dél-Amerika kedvence

2018. szeptember 10. 18:48

A Jambalaya az amerikai dél egyik legelhíresültebb étele: nem más, mint rizses hús, csak jóval fűszeresebb, pikánsabb, mint az általunk megszokott.

Csupa zöldség

2018. augusztus 02. 17:08

Huszár Eszter és Balogh Lilla segítségével készült eheti kínálatunk, amelyek egyszerűek, de nagyszerűek. Könnyű, de különleges ízvilágú ivólé, gyorsan elkészíthető, de tartalmas szendvics, és üdítő krémleves. Az eredmény magáért beszél: igazi nyári finomságok, kitűnő ötletek és nem megszokott ízek kavalkádja.

Mit ér a bivaly, ha tatár?

2018. június 29. 17:27

Alig száz évvel ezelőtt fontos igavonó háziállatunk volt a bivaly, manapság szinte csak természetvédelmi területeken találkozhatunk velük.

Streatboxban a streetfood

2018. június 01. 13:46

Az újonnan nyitott üzlet mindhárom tulajdonosa vendéglátós múlttal rendelkezik, s jó barátok lévén úgy gondolták, közös üzletet is építenek. Úgy érezték, elfér még a városban egy igazán minőségi streetfoodos vendéglátó egység.

Konyhafőnök Szuperdöntő: Nagy Eszter a gasztroálom közelében

2018. május 09. 14:00

„Ez a verseny már nem azon múlik, tudunk-e főzni, hanem sokkal inkább azon, milyen gyorsan vesszük az akadályokat, és miként teljesítünk adott idő alatt az egyes feladatokban” – mondta Nagy Eszter, a Győr Plusz Creative Chefje, aki a Konyhafőnök Szuperdöntőjében bizonyíthat.    
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×