Creative Chef

Családias hangulatban - videóval

2016. június 24. 11:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje most igazi házias receptekkel kápráztatja el az olvasókat. Próbálják ki így is ezeket a finomságokat!

Nyárváró zöldség-és gyümölcsvarázs - videóval

2016. május 27. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten a zöldségekre és a gyümölcsökre helyezte a hangsúlyt. Igazi tavaszi, könnyed és különleges menüsor, próbálják ki önök is!

Színpompás ízélmény - Videóval

2016. április 29. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten egy igazi színekben és ízekben gazdag ételkínálatot állított össze. akik szeretik a tavaszt, a megújulást és a finom ételeket, ezen a héten sem csalódnak!

Tavaszi ízkavalkád - Videóval

2016. április 01. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten egy ünnepek utáni, üde és tavaszi menüsort állított össze, amely kiválóan alkalmas a hétvégére, de a mindennapokat is feldobhatja.

Pikáns megoldások - Videóval

2016. március 04. 17:30

Nagy Eszter, az RTL Klub konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten ismert receptekre kínál kreatív variációkat. Ha elkészítik, a gyerekek is imádni fogják!

Fogások a francia konyhából - Videóval

2016. február 05. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten is különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában. Az úti cél ezúttal Franciaország.

A világ legjobb levese - Videóval

2016. január 08. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje egészen különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában.

Adventi menüsor vasárnapra - Videóval

2015. december 04. 13:37

Újabb kreatív főzési tippeket ad olvasóinknak Nagy Eszter, a Creative Chef, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje gasztro rovatában ezúttal azt mutatja meg, hogyan készíti ő a gesztenyekrémlevest, a paprikás csirkét és egy igazi desszertkülönlegességet, a narancsos-sütőtökös fehércsoki-mousse-t.

Rászoruló családok jelentkezését várja a Creative Chef

2015. november 20. 15:34

Egy rászoruló családot keres Nagy Eszter Creative Chef, melynek karácsony előtt megtöltené a kamráját és megfőzné az ünnepi vacsoráját – osztotta meg Facebook-bejegyzésében a közelmúltban az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje. A kezdeményezésben bárki segíthet Eszternek például egy csomag liszttel, szaloncukorral...

A Creative Chef nálunk főz

2015. november 02. 17:28

A Győr+ televízió stábja ma a pénteken induló új főzőműsorunk látványkonyhájában forgatott, a Creative Chef – Nagy Eszter című produkcióhoz előzetes fotóinkkal igyekszünk étvágyat csinálni.

Nyári ízek vonzásában - videóval

2016. június 10. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten a nyári ízeknek hódol. Végérvényesen betört a nyár, hódolhatunk az olyan ételeknek, amelyeket télen elkerülünk. A kovászos uborka az egyik ilyen, amely igencsak népszerű. Ráadásul a felhasználása igencsak sokrétű.

Zöldségek vonzásában - videóval!

2016. május 13. 11:09

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten a zöldségek színpompás és ízletes világába kalauzol el minket életsorával. Aki szereti a színeket, az illatokat és az ízeket mindenképp próbálják ki a recepteket.

Olasz mámorban - receptek videóval!

2016. április 15. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten igazi mediterrán ételeket kínál, sok-sok friss zöldséggel. Az olasz konyha szerelmeseinek szinte kötelező a következő menüsor.

Tradíciók újragondolva - Videóval

2016. március 18. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten tradicionális receptekre kínál kreatív variációkat. Ha elkészítik, élvezni fogják a jól bevált magyaros ízeket és a tavaszias megújulás frissességét is.

Mediterrán csábítás - Videóval

2016. február 19. 15:49

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten is különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában. Mediterrán ízek következnek!

Rizottó újratöltve - Videóval

2016. január 22. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten is különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában.

Karácsonyi vacsora - Videóval

2015. december 18. 20:00

Igazi karácsonyi menüt kínál olvasóinknak Nagy Eszter. A Creative Chef, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje gasztro rovatában ezúttal olyan ünnepi vacsorát állított össze, amely amellett, hogy igyekszik megfelelni a hagyományoknak, modern és újragondolt. Jó étvágyat hozzá!

Erőleves és vadas kicsit másképp - Videóval

2015. november 20. 20:00

Folytatódik a Creative Chef, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, a győri Nagy Eszter gasztro rovata. Ezúttal marhahúsból készít ételeket a tőle megszokott kreatív módon.

Libalakoma, ahogy a Creative Chef szereti - Videóval

2015. november 06. 11:14

Ma, november 6-án este fél 8-kor debütál a Győr+ Televízió műsorán a Creative Chef. Az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, a győri Nagy Eszter főzőműsora első részében a Márton-naphoz kapcsolódóan ajánl recepteket. Ezekből merítettünk olvasóinknak is!

Creative Chef Eszter októberi ajánlata

2015. október 24. 10:41

Talán már többen tudják, hogy az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, Nagy Eszter, győri lány. A közeljövőben indul főzőműsora a Győr+ televízión és rovata lapunk hasábjain. Most bemutatkozik olvasóinknak, és egy komplett őszi menüsort is ajánl a figyelmünkbe.
1 2
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×