Creative Chef

 

Zöldségek vonzásában - videóval!

2016. május 13. 11:09

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten a zöldségek színpompás és ízletes világába kalauzol el minket életsorával. Aki szereti a színeket, az illatokat és az ízeket mindenképp próbálják ki a recepteket.

Tavaszi ízkavalkád - Videóval

2016. április 01. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten egy ünnepek utáni, üde és tavaszi menüsort állított össze, amely kiválóan alkalmas a hétvégére, de a mindennapokat is feldobhatja.

Pikáns megoldások - Videóval

2016. március 04. 17:30

Nagy Eszter, az RTL Klub konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten ismert receptekre kínál kreatív variációkat. Ha elkészítik, a gyerekek is imádni fogják!

Rizottó újratöltve - Videóval

2016. január 22. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten is különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában.

Erőleves és vadas kicsit másképp - Videóval

2015. november 20. 20:00

Folytatódik a Creative Chef, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, a győri Nagy Eszter gasztro rovata. Ezúttal marhahúsból készít ételeket a tőle megszokott kreatív módon.

Libalakoma, ahogy a Creative Chef szereti - Videóval

2015. november 06. 11:14

Ma, november 6-án este fél 8-kor debütál a Győr+ Televízió műsorán a Creative Chef. Az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, a győri Nagy Eszter főzőműsora első részében a Márton-naphoz kapcsolódóan ajánl recepteket. Ezekből merítettünk olvasóinknak is!

Creative Chef Eszter októberi ajánlata

2015. október 24. 10:41

Talán már többen tudják, hogy az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje, Nagy Eszter, győri lány. A közeljövőben indul főzőműsora a Győr+ televízión és rovata lapunk hasábjain. Most bemutatkozik olvasóinknak, és egy komplett őszi menüsort is ajánl a figyelmünkbe.

Színpompás ízélmény - Videóval

2016. április 29. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten egy igazi színekben és ízekben gazdag ételkínálatot állított össze. akik szeretik a tavaszt, a megújulást és a finom ételeket, ezen a héten sem csalódnak!

Tradíciók újragondolva - Videóval

2016. március 18. 20:00

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten tradicionális receptekre kínál kreatív variációkat. Ha elkészítik, élvezni fogják a jól bevált magyaros ízeket és a tavaszias megújulás frissességét is.

Mediterrán csábítás - Videóval

2016. február 19. 15:49

Nagy Eszter, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje ezen a héten is különleges gasztronómiai utazásra invitál rovatában. Mediterrán ízek következnek!

Adventi menüsor vasárnapra - Videóval

2015. december 04. 13:37

Újabb kreatív főzési tippeket ad olvasóinknak Nagy Eszter, a Creative Chef, az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje gasztro rovatában ezúttal azt mutatja meg, hogyan készíti ő a gesztenyekrémlevest, a paprikás csirkét és egy igazi desszertkülönlegességet, a narancsos-sütőtökös fehércsoki-mousse-t.

Rászoruló családok jelentkezését várja a Creative Chef

2015. november 20. 15:34

Egy rászoruló családot keres Nagy Eszter Creative Chef, melynek karácsony előtt megtöltené a kamráját és megfőzné az ünnepi vacsoráját – osztotta meg Facebook-bejegyzésében a közelmúltban az RTL Klub Konyhafőnök 2 című műsorának harmadik helyezettje. A kezdeményezésben bárki segíthet Eszternek például egy csomag liszttel, szaloncukorral...

A Creative Chef nálunk főz

2015. november 02. 17:28

A Győr+ televízió stábja ma a pénteken induló új főzőműsorunk látványkonyhájában forgatott, a Creative Chef – Nagy Eszter című produkcióhoz előzetes fotóinkkal igyekszünk étvágyat csinálni.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×