Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 2017

Már elérhető az EYOF hivatalos dala és videója!

2017. május 25. 20:51

„Itt és most” – ez a címe a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos dalának, amely a The Biebers nevéhez fűződik. Ma estétől elérhető a dal és a Győrben forgatott klip is!

Megérkezett Győrbe az EYOF lángja - a Városháza előtt fogadtuk! - galériával

2017. május 24. 19:57

A Római ceremóniát követően, szerdán délután érkezett a rendező városba a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja. A Lángfogadó ünnepséget The Biebers koncert zárta.

Este megérkezik Győrbe az EYOF-láng! - fontos információk!

2017. május 24. 10:11

A magyar küldöttség Rómában már hétfőn átvette az EYOF-lángot, ma pedig hazahozzák Győrbe. A Városháza előtti a lángfogadóra mindenkit hívnak és várnak, színes programokkal és jó hangulattal, mert az EYOF az egész város ünnepe!

Bemutatták az EYOF dalt és a fáklyát, megismertük az önkénteseket - galéria

2017. május 19. 21:30

A VolunTeam Building Day elnevezésű eseményen több mint ezer önkéntes ismerkedett feladataival és egymással, hogy felkészülten várhassák a júliusi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Az esemény keretei között felcsendült a The Biebers EYOF dala, és bemutatkozott az EYOF-fáklya is.

Győrbe érkezik az EYOF-láng

2017. május 11. 17:09

Május 24-én Rómából érkezik meg Győrbe az EYOF lángja, amelyet ünnepélyes keretek között fogadnak a Városháza előtt. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál dalának szerző The Biebers ingyenes koncertet ad az este folyamán.

Ideiglenesen elbontották Hugoot, hamarosan a végleges helyére kerül

2017. május 03. 16:34

Sokan láthatták ma, amint éppen bontják a győri városháza előtt álló hatalmas Hugoo figurát. A lépés régóta tervezett volt, kis felújítás következik, s hamarosan végleges helyére kerül a kabalakakas.  

Megkezdődött az EYOF-ot előkészítő csapatvezetői értekezlet Győrben

2017. április 26. 13:47

Korábban mind az ötven ország visszajelezte részvételét a júliusi győri EYOF-ra. Az ötkarikás multi-sporteseményre való felkészülés egyik kiemelkedő mérföldköve az úgynevezett Chefs de Mission Seminar, amelyre a résztvevő nemzetek csapatvezetői érkeztek városunkba.

A megyei jogú városok üdvözlik az EYOF-ot

2017. április 21. 09:31

A Megyei Jogú Városok Szövetsége Szekszárdon ülésezett, ahol Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke tartott előadást a közelgő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról.

Indul a jegyértékesítés! - A Győri Balett a szponzorok jelenlétében mutatta be az EYOF formaruháit

2017. április 19. 13:53

A győri EYOF fő szponzorai szerdán írták alá együttműködési megállapodásukat, majd a jegyértékesítés részleteiről is fontos információkat tudtunk meg. A Győri Balett prezentálásában a „kis olimpia” formaruhái is bemutatkoztak.

100 nap az EYOF-ig!

2017. április 14. 00:11

A győri városházával szemben álló Hugoo szobor visszaszámláló órája nagypénteken egy egészen kerek számot mutat, hiszen április 14-től már csak száz nap van hátra a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kezdetéig!

Az U19-es röplabda Eb a győri EYOF kvalifikációs és tesztversenye egyben

2017. április 12. 13:35

Tomanóczy Tibor szakvezető a nehéz sorsolás ellenére is szeretne csapatával meccseket nyerni az U19-es férfi röplabda Európa-bajnokságon, amely tíz nap múlva kezdődik Győrben és a szlovákiai Puhóban (Puchov).  

Túl a főpróbán: véget ért az EYOF kerékpáros tesztversenye - galéria

2017. április 02. 18:39

Véget ért a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kerékpáros tesztversenye Győrben. Az időjárás tökéletes, nyárias volt, s szép számmal gyűltek össze érdeklődők is. A főpróba jól sikerült, magyar érmekkel zárult a tesztverseny. Jöhet az elemzés, júliusban pedig az EYOF!

Világsztár térképezi fel a győri EYOF helyszíneit áprilisban

2017. március 21. 11:53

Pieter van den Hoogenband úszólegenda lesz a holland küldöttség csapatvezetője. Információink szerint a háromszoros olimpiai bajnok már az áprilisi csapatvezetői értekezletre Győrbe látogat.

Vida András egyre közelebb az EYOF induláshoz

2017. február 23. 23:07

Kitűnően kezdték az Európa Kupa-sorozatot a magyar ifjúsági korú cselgáncsozók, akik az olaszországi Follonicában léptek tatamira az év első jelentős nemzetközi versenyén. Népes küldöttség, összesen harmincöt fiú és huszonöt leány mérette meg magát Toszkánában.

„Nyílnak” az EYOF virágai

2017. február 15. 16:52

Nyárra 800 darab papírvirág készül Győrben, a művészeti alkotásokat a júliusi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál helyezettjei kapják majd ajándékba a szervezőktől.

EYOF - Borkai Zsolt: a győriek képesek egy nagy ügyért összefogni

2017. május 25. 18:58

A győriek képesek egy nagy ügyért összefogni, megmutattuk Magyarországnak, hogy képesek vagyunk kiállni egy olimpiáért, még ha az ifjúsági is - mondta Borkai Zsolt polgármester a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról (EYOF) az MTI-nek.

Már leszállt Péren az EYOF-láng! Hamarosan Győrben köszöntik! - galériával

2017. május 24. 14:40

Egyre közeledik az este 6 óra, amikor az EYOF-láng megérkezik végleges helyére a győri Városháza elé, ahol azt követően az őrláng égni fog a fesztivál végéig. A győri küldöttség már megérkezett a péri reptérre.

Rómában lobbant fel az EYOF-láng - rengeteg fotóval!

2017. május 22. 20:39

Egy egészen különleges esemény helyszíne volt a római Ara Pacis Augustae nevű ókori emlékhely, ahol ünnepélyes keretek között emelték a magasba a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángját és az arany olajágat.

Győrben forgatja az EYOF-klipet a The Biebers

2017. május 15. 13:33

„Győrben sokan szeretnek minket, és mi is szeretjük Győrt.” – mondta Puskás Peti a Győrplusznak a hivatalos EYOF-dal videoklipjének forgatásán. A zenekar mellett neves sportolók is feltűnnek a klipben.

A győri EYOF-ról tájékozódott a MOB új elnöke

2017. május 06. 07:00

Sportági konzultációt tartottak a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon érdekelt sportágak képviselőinek a Magyar Olimpiai Bizottság székházában szerdán délután. A megbeszélésen részt vett a MOB kedden megválasztott új elnöke, az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, dr. Kulcsár Krisztián is. A Magyar Csapat a vezetéssel, irodával, edzőkkel, orvosokkal, sportszakemberekkel együtt várhatóan 210 fő körüli, ebből a versenyzők száma 152 lesz.

Sikerrel zárult a győri Chefs de Mission Seminar

2017. április 28. 08:37

Innovatív, újszerű ötletek és kitűnő létesítmények jellemzik a győri EYOF-ot. Vélik a csütörtök este zárult csapatvezetői értekezlet résztvevői.

Egyre jobban alakul Győrben az olimpiai falu

2017. április 21. 19:15

Napról-napra látványosan alakul a győri XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) infrastrukturális háttere. Készülnek a versenyek helyszínei, előrehaladott az olimpiai falu is. A magyar csapat szállását már „kinézte” a csapatvezetés. A beruházásokat a jövő héten a Magyarországra érkező csapatvezetők is megtekinthetik.

Miniszteri látogatás Győrben az EYOF központi helyszínén

2017. április 19. 17:06

Hajrá előtti egyeztetés. Dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter Győrben járt, hogy Borkai Zsolttal, Győr polgármesterével, a MOB elnökével megbeszéljék a legfontosabb tennivalókat és  megnézzék az EYOF központi helyszínét. Az  Olimpiai Sportparkban öt sportág fiatal tehetségei mérik össze tudásukat júliusban.

Alakul a győri EYOF női röplabdamezőnye

2017. április 14. 23:55

Néhány napja fejeződött be az U18-as női Európa-bajnokság a hollandiai Arnhemben, ahol 12 csapat versengett a minél jobb helyezésekért. A torna tétje nem csak az Európa-bajnoki cím megszerzése volt, hanem az első hét helyen végzett válogatott kivívta a jogot, hogy indulhasson a júliusi győri EYOF küzdelmein.

Videoüzenetet küldött Szász Emese és Szabó Gabriella az EYOF-ra készülő fiataloknak

2017. április 12. 15:17

Az olimpiai bajnok vívó Szász Emese és a háromszoros győztes kajakos Szabó Gabriella a Magyar Olimpiai Bizottság székházában járt szerdán, és kihasználták a lehetőséget, hogy videoüzenetet küldjenek a győri, XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készülő fiataloknak. A két riói bajnok - Szabó Gabriella már Londonban is nyert - találkozott Sákovicsné Dömölky Lídiával, Tokió győztesével is.

A győri lehetőségekről tájékozódnak a sportági szakszövetségek

2017. április 07. 11:55

Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke Győrben fogadta a magyar sportági szakszövetségek képviselőit, akik nem csak az EYOF-fal, de a várossal, mint további sportesemények, edzőtáborok lehetséges helyszínével is ismerkedtek.

Milyen lesz az EYOF-érem, és kik a rendezvény nagykövetei?

2017. március 30. 16:04

A győri olimpiai érmek mellett számos magyar olimpikon is bemutatkozott, akik az EYOF-ot népszerűsítik, emellett azt is megtudtuk, hogy a The Biebers írja a hazai rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos dalát…

Kinevezték a győri EYOF-ra utazó magyar csapat vezetőjét

2017. február 28. 17:30

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége kedden döntött a július végi, győri nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF), illetve a 2018-as pjongcsangi olimpián részt vevő magyar csapat vezetőjéről.  

Még 150 nap és indul az EYOF!

2017. február 23. 15:50

A győri EYOF-ra való készülődés már korábban a célegyenesbe fordult, hamarosan minden a sportról szól majd Győrben! Hugoo ma ráadásul megmutatta: már csak 150-et kell aludni, hogy elkezdődjenek a versenyek.

Hat győri atlétának van esélye az EYOF-ra

2017. január 15. 21:25

Úgy tűnik minden jól alakult a Győri Atlétikai Club környékén. Az atlétikai szakosztály is remekül összeállt az évek alatt, az egyre több érem pedig azt bizonyítja edzők fantasztikus munkát végeznek. Nemsokára elkészül az EYOF miatt készítetett új létesítmény, ami majd még többeket csábíthat majd a pályákra.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×