Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 2017

Budapestre ért az EYOF lángfutás! - galériával

ma, 08:48

Az EYOF láng Győrből indult országjáró körútjára, hogy hirdesse az olimpia szellemiségét, egy világverseny hamisítatlan hangulatát.

Elkészült az EYOF ifjúsági olimpiai falu egy része Győrben

2017. június 22. 11:20

Elkészült a hamarosan kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválhoz kapcsolódó olimpiai falu egyik része.

Felállt a judós csapat

2017. június 19. 22:03

Hat-hat fiú és leány judós képviseli a magyar színeket a júliusi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. A kontinensviadal kezdetéig alig több mint 30 nap van hátra, ahol a fiatalok, mint ismeretes nyolc sportágban mérhetik össze tudásukat.

Végleges a kajak-kenu csapat

2017. június 12. 22:14

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége hétfőn elfogadta a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon induló magyar csapat névsorát. Eszerint négy kajakos és két kenus versenyző szerepelhet majd Győrben.

Fehér Nóri biztos EYOF induló

2017. június 11. 20:26

Magyarországot hat junior válogatott női tornász képviselte a közelmúltban megrendezett rangos nemzetközi viadalon. A 30 Gym Festival Trnava elnevezésű versenyen városunk színeit a Győri Atlétikai Club tornásza Fehér Nóra képviselte, aki nem kisebb célért küzdött, minthogy biztossá váljon a nyári EYOF-on való szereplése.

Hazai és világsztárok a győri EYOF nyitóünnepségén

2017. június 06. 13:25

A nemzetközi sztár DJ Steve Aoki lesz, de fellép többek között a Kerekes Band és a The Biebers is. A műsort Ördög Nóra és Szujó Zoltán vezeti majd, s a látványos showba egy különleges karkötővel kapcsolódik majd be a közönség. A sajtótájékoztatón bemutatták a médiapartnereket és két újabb szponzort is.

Útjára indult az EYOF-fáklya! A 24 órás vetélkedő résztvevői segítettek

2017. május 27. 10:30

Ez a pillanat is eljött, amikor a júliusi EYOF-fáklyája elindult, hogy körbejárja az országot és hirdesse az eseményt. A pillanatot a népszerű 24 órás vetélkedő résztvevői tették még felejthetetlenebbé.

Már elérhető az EYOF hivatalos dala és videója!

2017. május 25. 20:51

„Itt és most” – ez a címe a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos dalának, amely a The Biebers nevéhez fűződik. Ma estétől elérhető a dal és a Győrben forgatott klip is!

Megérkezett Győrbe az EYOF lángja - a Városháza előtt fogadtuk! - galériával

2017. május 24. 19:57

A Római ceremóniát követően, szerdán délután érkezett a rendező városba a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja. A Lángfogadó ünnepséget The Biebers koncert zárta.

Este megérkezik Győrbe az EYOF-láng! - fontos információk!

2017. május 24. 10:11

A magyar küldöttség Rómában már hétfőn átvette az EYOF-lángot, ma pedig hazahozzák Győrbe. A Városháza előtti a lángfogadóra mindenkit hívnak és várnak, színes programokkal és jó hangulattal, mert az EYOF az egész város ünnepe!

Bemutatták az EYOF dalt és a fáklyát, megismertük az önkénteseket - galéria

2017. május 19. 21:30

A VolunTeam Building Day elnevezésű eseményen több mint ezer önkéntes ismerkedett feladataival és egymással, hogy felkészülten várhassák a júliusi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Az esemény keretei között felcsendült a The Biebers EYOF dala, és bemutatkozott az EYOF-fáklya is.

Győrbe érkezik az EYOF-láng

2017. május 11. 17:09

Május 24-én Rómából érkezik meg Győrbe az EYOF lángja, amelyet ünnepélyes keretek között fogadnak a Városháza előtt. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál dalának szerző The Biebers ingyenes koncertet ad az este folyamán.

Ideiglenesen elbontották Hugoot, hamarosan a végleges helyére kerül

2017. május 03. 16:34

Sokan láthatták ma, amint éppen bontják a győri városháza előtt álló hatalmas Hugoo figurát. A lépés régóta tervezett volt, kis felújítás következik, s hamarosan végleges helyére kerül a kabalakakas.  

Megkezdődött az EYOF-ot előkészítő csapatvezetői értekezlet Győrben

2017. április 26. 13:47

Korábban mind az ötven ország visszajelezte részvételét a júliusi győri EYOF-ra. Az ötkarikás multi-sporteseményre való felkészülés egyik kiemelkedő mérföldköve az úgynevezett Chefs de Mission Seminar, amelyre a résztvevő nemzetek csapatvezetői érkeztek városunkba.

A megyei jogú városok üdvözlik az EYOF-ot

2017. április 21. 09:31

A Megyei Jogú Városok Szövetsége Szekszárdon ülésezett, ahol Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke tartott előadást a közelgő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról.

Az Olimpia Éjszakáján köszöntötték az EYOF-lángot

2017. június 24. 13:41

Péntek este, az olimpia nemzetközi napján megérkezett Budapestre a július 23-án kezdődő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja.  

EYOF tesztverseny – tart az országos bajnokság, az uszodából jelentjük

2017. június 20. 13:14

Elkezdődött a LXI. Országos Serdülő Bajnokság Győrben, az Aqua Sportcentrumban. Az esemény EYOF tesztversenyként is funkcionál.

Ezen a hétvégén is járta az országot az EYOF-láng - fotós beszámoló

2017. június 19. 16:27

A fáklyafutás ezúttal tíz új városban folytatódott, ahol különféle programokkal köszöntötték a lángot.

Köztünk élnek: „Édimama” ismeri a hosszú élet receptjét

2017. június 12. 11:10

Már csak néhány hét és kezdetét veszi Győrben hazánk első olimpiai eseménye, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál. Most megismerhetjük Ottó Károlyné, Kati nénit, aki a legidősebb EYOF-önkéntesként, július 12-én ünnepli 84. születésnapját. Nem csak az ő, hanem családja életében is kiemelt szerepet tölt be a sport, ráadásul szlovák nyelvtudása is hasznos lehet a sportolók tájékoztatásánál.

Országos EYOF-fáklyafutás: mindenhol örömmel fogadják a győrieket

2017. június 09. 22:00

Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesz egyre több helyen személyesen is ismert Hugoo és az EYOF-fáklya, ugyanis javában tart az országos fáklyafutás. Képes beszámolóval igyekszünk elhozni mindenkinek a hangulatot.

Országos EYOF-fáklyafutás: az első hétvége nagyon jól sikerült! - videóval

2017. június 02. 23:27

Épp egy hete annak, hogy elindult Győrből az EYOF-fáklya, amely az egész országot bejárja. Elkészült egy kisfilm, amiből minden részlet kiderül, érdemes megnézni!

Holnap indul útjára az EYOF-láng! - a fáklyafutás programjai

2017. május 26. 15:01

A nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángját szerdán, ünnepélyes keretek között helyezték el a győri Városháza előtt. Az egész országot érintő fáklyafutás pedig szombaton indul, ahová ismét várják az érdeklődőket.

EYOF - Borkai Zsolt: a győriek képesek egy nagy ügyért összefogni

2017. május 25. 18:58

A győriek képesek egy nagy ügyért összefogni, megmutattuk Magyarországnak, hogy képesek vagyunk kiállni egy olimpiáért, még ha az ifjúsági is - mondta Borkai Zsolt polgármester a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról (EYOF) az MTI-nek.

Már leszállt Péren az EYOF-láng! Hamarosan Győrben köszöntik! - galériával

2017. május 24. 14:40

Egyre közeledik az este 6 óra, amikor az EYOF-láng megérkezik végleges helyére a győri Városháza elé, ahol azt követően az őrláng égni fog a fesztivál végéig. A győri küldöttség már megérkezett a péri reptérre.

Rómában lobbant fel az EYOF-láng - rengeteg fotóval!

2017. május 22. 20:39

Egy egészen különleges esemény helyszíne volt a római Ara Pacis Augustae nevű ókori emlékhely, ahol ünnepélyes keretek között emelték a magasba a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángját és az arany olajágat.

Győrben forgatja az EYOF-klipet a The Biebers

2017. május 15. 13:33

„Győrben sokan szeretnek minket, és mi is szeretjük Győrt.” – mondta Puskás Peti a Győrplusznak a hivatalos EYOF-dal videoklipjének forgatásán. A zenekar mellett neves sportolók is feltűnnek a klipben.

A győri EYOF-ról tájékozódott a MOB új elnöke

2017. május 06. 07:00

Sportági konzultációt tartottak a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon érdekelt sportágak képviselőinek a Magyar Olimpiai Bizottság székházában szerdán délután. A megbeszélésen részt vett a MOB kedden megválasztott új elnöke, az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, dr. Kulcsár Krisztián is. A Magyar Csapat a vezetéssel, irodával, edzőkkel, orvosokkal, sportszakemberekkel együtt várhatóan 210 fő körüli, ebből a versenyzők száma 152 lesz.

Sikerrel zárult a győri Chefs de Mission Seminar

2017. április 28. 08:37

Innovatív, újszerű ötletek és kitűnő létesítmények jellemzik a győri EYOF-ot. Vélik a csütörtök este zárult csapatvezetői értekezlet résztvevői.

Egyre jobban alakul Győrben az olimpiai falu

2017. április 21. 19:15

Napról-napra látványosan alakul a győri XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) infrastrukturális háttere. Készülnek a versenyek helyszínei, előrehaladott az olimpiai falu is. A magyar csapat szállását már „kinézte” a csapatvezetés. A beruházásokat a jövő héten a Magyarországra érkező csapatvezetők is megtekinthetik.

Miniszteri látogatás Győrben az EYOF központi helyszínén

2017. április 19. 17:06

Hajrá előtti egyeztetés. Dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter Győrben járt, hogy Borkai Zsolttal, Győr polgármesterével, a MOB elnökével megbeszéljék a legfontosabb tennivalókat és  megnézzék az EYOF központi helyszínét. Az  Olimpiai Sportparkban öt sportág fiatal tehetségei mérik össze tudásukat júliusban.
1 2 3
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×