Két test, egy lélek
TESZT: Audi Q3 35 TFSI és Q8 50 TDI

2019. április 04. 07:50

Két Audi, amelyek egy kategóriában versenyeznek ugyan, de teljesen más ligában indulnak. A minden porcikájában győri Q3 a divatos családi mindenes, míg a Q8 a sportos cross - overek non plus ultrája.

Pro-forma TESZT: Kia Proceed 1,4 T-GDI GT-line

2019. április 03. 15:56

Gran Tourismo, Shooting Brake, Fastback. Az autóipar egyedi modelljeinek elnevezése, melyek fogalommá váltak. Utazóautó, sportkombi vagy csapott hátú kupé?! Most mindez együtt elérhető közelségbe került. Itt a Proceed.

Gázfröccs tévéműsor: Dupla Q, üregvédelem és shooting brake

2019. április 01. 16:26

Két test, egy lélek. Egy tesztben a legnagyobb és majdnem legkisebb Audi SUV, a Q8 és a teljes egészében győri gyártású Q3. Az Audi Hungariánál belenézünk a karosszériák legbelső üregeibe: bemutatjuk a tartós üregvédelmet. Majd a Kia extravagáns sportkombija, a ProCeed mutatja meg, hogyan kell csinálni kívánatos autót egy kompakt tömegtermékből.

Villám-kombi
TESZT: Ford Focus Kombi 1.5 EcoBoost

2019. március 08. 10:04

Kétféle ember van. Aki szereti a kombikat, és aki azért veszi, mert kell a hely a csomagoknak és a családnak. Most mindenkit szeretnék megszólítani. Eljött hozzánk az eddigi legszebb, legnagyobb és legsportosabb kompakt puttonyos: a Ford Focus Kombi.

Gázfröccs tévéműsor: Benzin-, villany- és dízelmotor egy adásban

2019. március 07. 10:13

Villám-kombi a Ford Focus puttonyos verziója. Ami nem is néz ki teherhordónak, mert szépen ívelt a tetővonala, és az 1,5 literes benzines turbómotorral ugrik, akár egy GT. Memutatjuk, hogy a villanymotorok fejlesztése az Audi Hungaria mérnökeinek is feladatot ad. Élettartam teszteket és laborméréseket, mechanikai vizsgálatokat végeznek a legfrissebb konstrukciókon. Pápaszemes merciből még fut az utakon néhány példány, de olyan megkímélt állapotú, szívódízel, mint ami hajthattunk kevés.

Az első X
TESZT: Mercedes X350d

2019. február 05. 18:12

Álmodott már olyan luxusautóról, amivel nemcsak az épített utakon suhanhat akár 200 kilométert megtéve óránként, de elhagyhatná a szilárd útburkolatot? Ha sem egy előzés, sem pedig 60 centiméteres gázló nem jelentene akadályt? Egy álom válhat valóra annak, aki a Mercedes X-osztályt választja mindennapi társnak.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×