Életrevaló
TESZT: Ford Focus Active

2019. június 06. 07:40

A Ford Focus Active ugyan nagyon hasonlít a többi Focusra, mégis teljesen más a karaktere. Igazi crossover arca van. Meglepetés, hogy a lemezek alatt is felkészítették a könnyű terepezésre. Tud olyan pillanatokat okozni, amikor kicsit Marcus Grönholmnak érezhetjük magunkat...

Gázfröccs tévéműsor: Focus Active, Jeep Willys és Q3

2019. június 04. 07:35

Tavasz legváltozékonyabb időjárása egy változatos adást hozott. Az enyhe off-road hajlamú Ford Focus Active még farolásra is csábítható, és megy mind a mérgezett egér. Megnéztük, hogy a Jeep Willys és utódja, a Wrangler, most is ámulatba ejtő egyszerűségével jól megfér-e az Alfa Giulia mellett egy autószalonban. Újra nálunk járt a Q3 dízelmotorral, kézi váltóval, kifogástalan minőségben!

B pozitív TESZT: Mercedes B180d

2019. április 30. 16:50

Az ultramodern A-osztályos Merci családi változata megérkezett. Akinek fontos a tér, mégsem akar behódolni a terepjárós divathóbortnak, annak itt a kompakt egyterű, a B-osztály.

Gázfröccs tévéműsor: B180, okos eszközök az autógyárban és Cafe Racerek

2019. április 29. 17:09

A legnagyobb kismerci, a B-osztály újragondolva érkezett a Gázfröccsbe. Takarékos dízelmotorral és nagyautós szolgáltatásokkal, illetve térkínálattal. Az Audi Hungaria gyárában WR szemüveg és professzionális drone is segíti a gyártás-tervezést. Megnéztük, hogyan. Hallottak már a "cafe racer" motorokról? Győrben is készülnek ilyen, vagány, csupasz youngtimer motor átalakítások.

Két test, egy lélek
TESZT: Audi Q3 35 TFSI és Q8 50 TDI

2019. április 04. 07:50

Két Audi, amelyek egy kategóriában versenyeznek ugyan, de teljesen más ligában indulnak. A minden porcikájában győri Q3 a divatos családi mindenes, míg a Q8 a sportos cross - overek non plus ultrája.

Pro-forma TESZT: Kia Proceed 1,4 T-GDI GT-line

2019. április 03. 15:56

Gran Tourismo, Shooting Brake, Fastback. Az autóipar egyedi modelljeinek elnevezése, melyek fogalommá váltak. Utazóautó, sportkombi vagy csapott hátú kupé?! Most mindez együtt elérhető közelségbe került. Itt a Proceed.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×