Gázfröccs tévéműsor: menő Volvo és Alfa

2019. szeptember 13. 16:33

Egy igazi megszelídített skandináv sportszedán mutatta meg nekünk, mi jelent a kényelmes sportülés, és az észrevétlenül ható 250 lóerő. A Volvo S60 dögös, letisztult lemezruhában tálalva nyújtja ezeket. Az Alfa Romeo Stelvio azt hozza, amit a márkától elvárunk: lélegzetelállító külső, sportautós menettulajdonságok. Mindez SUV méretben. Tényleg tudja!

Csak halkan
TESZT: Ford Mondeo Hybrid Kombi

2019. július 31. 10:23

A Mondeo az egyik legsikeresebb középkategóriás modell a piacon. Óriási, kényelmes, elsőrangú a futóműve és megfizethető. Ha kombi, akkor pedig családi autónak is tökéletes. És ha hibrid?

Gázfröccs: Mondeo hibrid, Audi TT és SZEmission elektromos versenyautó

2019. július 30. 15:53

A hangtalan Mondeo Kombi hibrid, ami japán technikával és óriási térrel érkezett meg hazánkba, nekünk is bizonyította, hogy jó a futóműve és kortalan a formája. A győri Széchenyi Egyetem diákjai legújabb elektromos autójukkal indultak a Shell eco-marathon világversenyen - megmutatjuk a részleteket. Végül az Audi TT frissített verziója járt nálunk. A TT még most is egy nagyon jó kétajtós kupé, hiába "csak" 245 lóerős, ha Quattro...

Megtalálta a helyét
TESZT: VW T-Cross TSI

2019. július 09. 11:42

A Volkswagen legkisebb crossovere ügyes városi kisautó, magas építéssel, tágas belsővel és szerethető részletekkel. A T-Cross vezetőüléséből magasról élvezhetjük a nyüzsgő közlekedést, miközben játszi könnyedséggel lavírozhatunk.

Gázfröccs tévéműsor: T-Cross, ökológiai lábnyom és Carsenal

2019. július 01. 17:14

Egy igazi városi crossover, a Volswagen T-Cross bizonyította rátermettségét nálunk. Kis turbós motorjával, fordulékonyságával és vagány formájával könnyen megtalálja a helyét az urbánus környezetben. A fenntarthatóság az Audi Hungaria központi stratégiai célja. Megmutatjuk, hogy az energiamenedzsment, hulladékgazdálkodás, biodiverzitás és a vízgazdálkodás területein mit tesz a gyár ökológiai lábnyomának csökkentésére. A Carsenal autós találkozón a sok két- és négykerekű csoda közül egy amerikai kabriót, egy japán sportkocsit és Winkler Róbert Harley-Davidsonját mutatjuk be.

Életrevaló
TESZT: Ford Focus Active

2019. június 06. 07:40

A Ford Focus Active ugyan nagyon hasonlít a többi Focusra, mégis teljesen más a karaktere. Igazi crossover arca van. Meglepetés, hogy a lemezek alatt is felkészítették a könnyű terepezésre. Tud olyan pillanatokat okozni, amikor kicsit Marcus Grönholmnak érezhetjük magunkat...
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×