Elegáns autók, precíz tesztpilóták és őrült drift-bajnokság

2015. szeptember 25. 14:00

A Gázfröccs negyedik televíziós adásában jól megfér egymás mellett az új Volvo XC90 sportos eleganciája, az Audi tesztpilóták precízsége és a legjobb magyar drift-pilóták bevállalósága. Három helyszín, három különböző, érdekes téma az autók világából.

Valami Amerika és a legújabb Audi TT

2015. szeptember 06. 13:03

Amerikai autók, egy igazi hungarikum, vagyis a legújabb Audi TT, valamint rallis Ladák. Ezek a csodák várják a nézőket a Gázfröccs harmadik televíziós adásában, amely ezúttal is remek hangulatban készült. A szerkesztők a komáromi amerikai autós fesztivál nyüzsgése után beugrottak egy olyan sportautóba, hogy még most is az élmény hatása alatt vannak. Majd megtapasztalhatták, milyen az, amikor valaki nem elsősorban a díjakért versenyez, hanem a nézők szórakoztatásáért.

A legerősebb Audi TT
Teszt: Audi TTS 2.0 TFSI quattro

2015. augusztus 28. 10:00

Az Audi Hungaria Motor Kft. lehetőséget adott arra, hogy stábunk tesztelje a TT új generációt képviselő egyik csodáját. A kompakt sportautó teljes egészében Győrben készül. A TT sikertörténet 1998-ban kezdődött, a második generációval 2006-ban folytatódott, és most elérkezett a leg újabbak ideje. Csak néhány tény az általunk is kipróbált autóról: Audi TTS Coupé, 2.0 TFSI motor, 310 lóerő, hatsebességes automata váltó, 4,7 másodperc alatt van 100 kilométer/órás tempón. Az összegzés: büszkék lennénk rá, ha a garázsunkból egy ilyen Audival gurulhatnánk ki.

Gázföccs a Győr+ Televízióban is

2015. augusztus 01. 14:19

A Győr Plusz Televízió új autós műsora, a Gázfröccs második adásában is változatos témákat járt körbe. Továbbra sem a mindent komolyan vevő szakértő, sokkal inkább az autókedvelő szemével. A két szerkesztő és az operatőr próbált igazságot tenni az elektromos, -és benzines gokartok rajongói közötti vitában, majd tesztelt egy Renault Kadjart, és megtapasztalta milyen a 160km-es menetszél az Audi szélcsatornájában.

Luxuskaland
Teszt: Renault Kadjar dCi 110 Intens

2015. július 31. 10:00

Renault Kadjar, kompakt crossover. Hozzávalók: a bevált alapot a Nissan Quasqai adja, a Capture vagány stílusában készül, egy csipetnyi Espace ihletésű luxussal fűszerezve. Szerintem ez egy sikeres recept, ha valaki szereti a francia konyhát.

Autós hírek

2015. július 19. 16:00

Hírek
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×