Gázfröccs tévéműsor: Dupla Q, üregvédelem és shooting brake

2019. április 01. 16:26

Két test, egy lélek. Egy tesztben a legnagyobb és majdnem legkisebb Audi SUV, a Q8 és a teljes egészében győri gyártású Q3. Az Audi Hungariánál belenézünk a karosszériák legbelső üregeibe: bemutatjuk a tartós üregvédelmet. Majd a Kia extravagáns sportkombija, a ProCeed mutatja meg, hogyan kell csinálni kívánatos autót egy kompakt tömegtermékből.

Villám-kombi
TESZT: Ford Focus Kombi 1.5 EcoBoost

2019. március 08. 10:04

Kétféle ember van. Aki szereti a kombikat, és aki azért veszi, mert kell a hely a csomagoknak és a családnak. Most mindenkit szeretnék megszólítani. Eljött hozzánk az eddigi legszebb, legnagyobb és legsportosabb kompakt puttonyos: a Ford Focus Kombi.

Gázfröccs tévéműsor: Benzin-, villany- és dízelmotor egy adásban

2019. március 07. 10:13

Villám-kombi a Ford Focus puttonyos verziója. Ami nem is néz ki teherhordónak, mert szépen ívelt a tetővonala, és az 1,5 literes benzines turbómotorral ugrik, akár egy GT. Memutatjuk, hogy a villanymotorok fejlesztése az Audi Hungaria mérnökeinek is feladatot ad. Élettartam teszteket és laborméréseket, mechanikai vizsgálatokat végeznek a legfrissebb konstrukciókon. Pápaszemes merciből még fut az utakon néhány példány, de olyan megkímélt állapotú, szívódízel, mint ami hajthattunk kevés.

Az első X
TESZT: Mercedes X350d

2019. február 05. 18:12

Álmodott már olyan luxusautóról, amivel nemcsak az épített utakon suhanhat akár 200 kilométert megtéve óránként, de elhagyhatná a szilárd útburkolatot? Ha sem egy előzés, sem pedig 60 centiméteres gázló nem jelentene akadályt? Egy álom válhat valóra annak, aki a Mercedes X-osztályt választja mindennapi társnak.

Gázfröccs: Ferihegy és Mercedes X-osztály

2019. január 28. 14:04

Érdekelt minket, hogyan készítik fel az utasszállító repülőgépeket egy felszállásra. A Budapest Airport megadta a lehetőséget, hogy végigkövessük a 30 perces felkészítést és benézzünk a pilótafülkébe. Aztán sárdagasztásra mentünk egy több, mint 20 milliós Mercedes-szel. Az X-osztály egy luxus pick-up: kényeztet a leggyorsabb közúton, mégsem akad el az úttalan utakon sem.

Belépő a luxusba
TESZT: Mercedes A200

2019. január 11. 14:43

Az alsó-középkategória egy zsúfolt szegmens. De ki lehet tűnni a tömegből, ha például egy luxusautókat gyártó cég mindent beletesz kompaktjába, amit a nagyautókba. A Mercedes A-osztály megújulása ezt, tágas belsőt, és a családjában is egyedülálló újdonságokat hozott.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×