B pozitív TESZT: Mercedes B180d

2019. április 30. 16:50

Az ultramodern A-osztályos Merci családi változata megérkezett. Akinek fontos a tér, mégsem akar behódolni a terepjárós divathóbortnak, annak itt a kompakt egyterű, a B-osztály.

Gázfröccs tévéműsor: B180, okos eszközök az autógyárban és Cafe Racerek

2019. április 29. 17:09

A legnagyobb kismerci, a B-osztály újragondolva érkezett a Gázfröccsbe. Takarékos dízelmotorral és nagyautós szolgáltatásokkal, illetve térkínálattal. Az Audi Hungaria gyárában WR szemüveg és professzionális drone is segíti a gyártás-tervezést. Megnéztük, hogyan. Hallottak már a "cafe racer" motorokról? Győrben is készülnek ilyen, vagány, csupasz youngtimer motor átalakítások.

Két test, egy lélek
TESZT: Audi Q3 35 TFSI és Q8 50 TDI

2019. április 04. 07:50

Két Audi, amelyek egy kategóriában versenyeznek ugyan, de teljesen más ligában indulnak. A minden porcikájában győri Q3 a divatos családi mindenes, míg a Q8 a sportos cross - overek non plus ultrája.

Pro-forma TESZT: Kia Proceed 1,4 T-GDI GT-line

2019. április 03. 15:56

Gran Tourismo, Shooting Brake, Fastback. Az autóipar egyedi modelljeinek elnevezése, melyek fogalommá váltak. Utazóautó, sportkombi vagy csapott hátú kupé?! Most mindez együtt elérhető közelségbe került. Itt a Proceed.

Gázfröccs tévéműsor: Dupla Q, üregvédelem és shooting brake

2019. április 01. 16:26

Két test, egy lélek. Egy tesztben a legnagyobb és majdnem legkisebb Audi SUV, a Q8 és a teljes egészében győri gyártású Q3. Az Audi Hungariánál belenézünk a karosszériák legbelső üregeibe: bemutatjuk a tartós üregvédelmet. Majd a Kia extravagáns sportkombija, a ProCeed mutatja meg, hogyan kell csinálni kívánatos autót egy kompakt tömegtermékből.

Villám-kombi
TESZT: Ford Focus Kombi 1.5 EcoBoost

2019. március 08. 10:04

Kétféle ember van. Aki szereti a kombikat, és aki azért veszi, mert kell a hely a csomagoknak és a családnak. Most mindenkit szeretnék megszólítani. Eljött hozzánk az eddigi legszebb, legnagyobb és legsportosabb kompakt puttonyos: a Ford Focus Kombi.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×