Gázfröccs tévéműsor: Benzin-, villany- és dízelmotor egy adásban

2019. március 07. 10:13

Villám-kombi a Ford Focus puttonyos verziója. Ami nem is néz ki teherhordónak, mert szépen ívelt a tetővonala, és az 1,5 literes benzines turbómotorral ugrik, akár egy GT. Memutatjuk, hogy a villanymotorok fejlesztése az Audi Hungaria mérnökeinek is feladatot ad. Élettartam teszteket és laborméréseket, mechanikai vizsgálatokat végeznek a legfrissebb konstrukciókon. Pápaszemes merciből még fut az utakon néhány példány, de olyan megkímélt állapotú, szívódízel, mint ami hajthattunk kevés.

Az első X
TESZT: Mercedes X350d

2019. február 05. 18:12

Álmodott már olyan luxusautóról, amivel nemcsak az épített utakon suhanhat akár 200 kilométert megtéve óránként, de elhagyhatná a szilárd útburkolatot? Ha sem egy előzés, sem pedig 60 centiméteres gázló nem jelentene akadályt? Egy álom válhat valóra annak, aki a Mercedes X-osztályt választja mindennapi társnak.

Gázfröccs: Ferihegy és Mercedes X-osztály

2019. január 28. 14:04

Érdekelt minket, hogyan készítik fel az utasszállító repülőgépeket egy felszállásra. A Budapest Airport megadta a lehetőséget, hogy végigkövessük a 30 perces felkészítést és benézzünk a pilótafülkébe. Aztán sárdagasztásra mentünk egy több, mint 20 milliós Mercedes-szel. Az X-osztály egy luxus pick-up: kényeztet a leggyorsabb közúton, mégsem akad el az úttalan utakon sem.

Belépő a luxusba
TESZT: Mercedes A200

2019. január 11. 14:43

Az alsó-középkategória egy zsúfolt szegmens. De ki lehet tűnni a tömegből, ha például egy luxusautókat gyártó cég mindent beletesz kompaktjába, amit a nagyautókba. A Mercedes A-osztály megújulása ezt, tágas belsőt, és a családjában is egyedülálló újdonságokat hozott.

Gázfröccs tévéműsor: Mercedes A-osztály és Audi logisztika

2018. december 06. 10:50

Az év végéhez közeledve megkaparintottuk a legkisebb Mercedest. A "kiscsillag" csak méretében kompakt, bár ott is a felső határon mozog, felszereltségében, szolgáltatásaiban a csúcsot hozza. Ahogy a logisztikai rendszer az Audi Hungaria falai között és azon kívül is. A minőséghez a tökéletes időzítés, optimalizált szállítási rendszer is szükséges.

Sokarcú mindenes
TESZT: Ford Focus 1.5 TDCi EcoBlue ST-Line

2018. november 17. 06:51

A Ford Focus egyet jelent a multifunkciós kompakt fogalmával. Viszi a családot, miközben a sofőr élvezheti a csodás futóművet és a közvetlen kormányzást. Ezt az új Focus kiegészíti egyedi stílusú és beállítású felszereltségi csomagokkal. Jobb lett, mint volt.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×