Gázfröccs

A legnagyobb
Teszt: Škoda Superb Combi L&K 2.0 TDI DSG

2016. március 25. 15:55

Volt szerencsém kipróbálni a Superb Combit, ami nagy, takarékos, megbízható, de ezen felül fényűző, és csodaszép. Többet nyújt elődjénél, mert igényesebb, és minket is minden eddiginél jobban kényeztet. Ez a 21. századi Škodák csúcspontja.  

Farkas báránybőrben
Teszt: Nissan NP300 Navara Tekna

2016. február 27. 10:50

1935. Ebben az évben jelentkezett először a Nissan nyitott platós kisteherautóval. 2016-ban pedig a kényeztető munkagép szerepében, az év pick-upja címmel a zsebében járt nálunk a legújabb Nissan NP300 Navara. Kipróbáltuk, mit tud egy csúcsfelszereltségű, dupla kabinos NP300 Navara.

Használt autót vennék, de…

2016. február 05. 15:06

Kis hazánkban két dologhoz ért mindenki rettenetesen: a futballhoz és az autókhoz. Talán cseppet sem váratlan, de a következő cikksorozatban nem a futballal foglalkozunk. Ha autót vesz, minimális elvárás, hogy élete legnagyobb üzletét kösse meg. Hisz a szomszéd, a sógor, a kolléga mind fél millával ár alatt vette a garantáltan kevés kilométeres, szalonállapotú, 10 éves, fehér, dízel kombiját, természetesen magánszemélytől. A használtautó vásárlás autós szakemberek, kereskedők számára is nehéz feladat, pedig ők ebből szeretnének megélni: olcsón venni, tisztes haszonnal eladni. Könnyű elképzelnünk, hogy egy laikus számára mennyire ingoványos talaj ez, hisz úgy érzi, körülötte mindenki kifogja az aranyhalat, csak ő menthetetlenül lúzer. Nyugodjanak meg, nem így van.

Oldtimer Mustangok és egy kanárisárga Porsche

2015. december 07. 14:48

Régi Mercury, nem vén Mercury. Egyebek mellett ezt próbálja meg bebizonyítani a Gázfröccs televíziós műsorának stábja a hatodik adásban. Kevés olyan autóbolond létezik, akit ne nyűgözne le egy-egy tökéletesen eredeti állapotúra felújított oldtimer, például egy '75-ös Mustang, vagy a hippibusz néven elhíresült, rozsdából kikapart, csillogó-villogó T2-es.

A Nissan ismét forradalmasítja az elektromos autózást

2015. november 21. 15:57

A Nissan ismét forradalmasítja az e-mobilitást az elektromos autók teljesítményének, praktikumának és pozitív megítélésének magasabb szintre emelésével. Az új 30 kWh-s LEAF hatótávolsága 250 km, mely minden szegmensbeli versenytársénál jobb.

Nyugalom, ez egy Volvo
Teszt: Volvo XC90 D5 AWD

2015. október 31. 12:58

A Volvo Skandinávia büszkesége, a nagy túlélő, a biztonságos autózás úttörője. Az új XC90 nagyméretű városi terepjáró (más néven SUV) 13 éves múlttal, óriási helykínálattal, fényűző berendezéssel, tekintélyes külsővel és teljesítménnyel érkezett meg. Mi az, ami miatt mégis Volvo?

Magyarország leggyorsabb autói

2015. október 30. 15:00

Véget ért a nyár, lassan az ősz is, ezzel pedig lezárul az autós fesztiválok és versenyek ideje. Az egész szezonban precízen állítgatott, majd széthajtott gépekre egy időre ponyva kerül, letisztogatják, megsimogatják és tavaszig elbúcsúznak kedvenceiktől a pilóták. Pihennek a drift autók, a rallis és offroad szörnyek és a bivalyerős dragsterek is. Utóbbiak, na és persze a kisebb teljesítményű, de még így is pokoli sebességgel száguldó autók az év gyorsulási záró futamára gyűltek össze a fertőszentmiklósi reptéren.

Stíluslimuzin
Teszt: Skoda Superb Laurin&Klement 2.0 TDI DSG

2015. szeptember 26. 16:00

A Skoda legnagyobb és legimpozánsabb modellje a Superb. Az 1930-as években egy valódi luxusautó volt, ahogy a 2015-ös változat is az lett. Modernkori elődei megalapozták hírnevét, de igazán csak most érett be a cseh óriás.

Használt autót vennénk, de... 2. rész

2016. március 03. 15:36

A használtautó-vásárlás az autós szakemberek, kereskedők számára is nehéz feladat. Könnyű elképzelnünk, hogy egy laikus számára mennyire ingoványos talaj ez, hisz úgy érzi, körülötte mindenki kifogja az aranyhalat, csak ő menthetetlenül lúzer. Nyugodjanak meg, nem így van.

Ma este Gázfröccs tévéműsor: Görbicz és a TT Roadster, összeillő páros

2016. február 26. 15:27

A Gázfröccs televíziós műsorban még soha nem fordult elő, hogy az adás mindhárom témája autóteszt legyen. Ennek is eljött az ideje. Kipróbáltunk két használt autót, két Skoda Superb volt az alany, a stáb tagjai pedig megpróbáltak igazolni, vagy cáfolni egy városi legendát. Az erőt most az év pick-upja, a Nissan Navara hozta a műsorba.

Levél a jövőből
Teszt: Nissan Leaf Tekna

2015. december 27. 15:39

A villanyautóé a jövő. A városi nulla-emissziós közlekedéshez pedig már ma készen van a megfelelő típus: a Nissan Leaf. Különc formájú, mégis jól használható, kompakt mindenes, biztató hatótávolsággal. Kipróbáltuk.

Autóban az ember

2015. december 06. 14:46

Autós híreink után céges autóflotta felépítéséről és kezeléséről olvashatnak.

Autós hírek

2015. november 01. 13:04

Suzuki Ignis és Subaru Levorg.

Nissan Leaf: a világ legkedveltebb elektromos autója

2015. október 31. 12:10

185.000 Nissan Leaf elektromos autót értékesítettek eddig a világban, amivel a japán gyártó piacvezető – fogalmazott a Győr+ Médiának adott interjújában Horváth Gergő, a Nissan Magyarország PR- és marketingmenedzsere.

Forradalmian új
Teszt: Hyundai Tucson 2.0 CRDi LP Comfot 2WD

2015. október 30. 10:00

Néhány éve már megszokhattuk a Hyundaitól, hogy egyre szebb és jobb autókat alkot. Az új Tucson, a korábbi ix35 nyomdokain, megújult formában és értékekkel, visszatérő névvel kezdi hódítani a női és férfiszíveket. Köszöntsük minden idők legjobb koreai kompakt crossoverét!

Elegáns autók, precíz tesztpilóták és őrült drift-bajnokság

2015. szeptember 25. 14:00

A Gázfröccs negyedik televíziós adásában jól megfér egymás mellett az új Volvo XC90 sportos eleganciája, az Audi tesztpilóták precízsége és a legjobb magyar drift-pilóták bevállalósága. Három helyszín, három különböző, érdekes téma az autók világából.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×