Győr

Gyászhír

ma, 17:42

Elhunyt Farkas Szilárd győri vállalkozó, a Wolf Orvosi Műszer Kft. tulajdonosa, mecénás, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagozat alelnöke.

Céges rendezvények, csapatépítők, egyedi születésnapok helyszíne - Casino win Győr

ma, 14:30

A győri kaszinó közel nyolcszáz négyzetméternyi területe, majd százötven nyerőgépe, valamint harminc élőjáték helye mellett, már a játéktértől elválasztott elegáns különterme is lehetőséget nyújt különleges rendezvények lebonyolítására.

Országos hálózat segíti a fogyatékkal élőket

ma, 12:32

Milyen egészségügyi szolgáltatásokat vehetek igénybe? Hogyan játsszak autista gyermekkel? Hogyan tudom magam „leszázalékoltatni”? – csak néhány kérdés, amelyre választ adnak a győri Információs és Koordinációs Pont munkatársai.

Ellenőrzik a vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyeket

ma, 11:27

A vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyek fokozott ellenőrzésére számíthatnak szeptember 22-én és 23-án Győrben.  

Útjavítás lesz Gyirmóton

ma, 10:11

Útjavítási munkálatokat kezd az Útkezelő Szervezet, emiatt lezárás lesz Gyirmóton.  

Tilos az égetés!

2018. szeptember 17. 16:34

Továbbra is csak a kijelölt időpontokban lehet tüzet gyújtani Győrben, jelenleg tilos!

Nemzetközi nyugdíjtanácsadó nap Győrben

2018. szeptember 17. 13:28

A Magyar Államkincstár, az osztrák Pensionsversicherungsanstalt, a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében nyugdíjtanácsadó Napokat tart Győrben szeptember 18-án 9 és 16 óra között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatala Győri Járási Hivatalában (Szent Imre u. 6.).

Közúti ellenőrzés a környezetkímélőbb autózásért

2018. szeptember 17. 11:08

Folytatódik a több mint két évtizedes múltra visszatekintő Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció, szeptember 17. és 21. között az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó ellenőrzéssorozattal a környezetbarát, energiatakarékos gépkocsi-használat fontosságára hívják fel a figyelmet.

Ötödszörre rendeztek Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét

ma, 15:01

A Győri Tankerületi Központ a Szakképzési Centrumokkal és a GYMS Megyei Polgári Védelmi Szövetséggel közösen immár ötödik alkalommal rendezte meg szeptember 17-én a középiskolába lépő kilencedikes diákok részére az Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét.

Ezekért a barátokért megérte segíteni! - galériával

ma, 12:57

Először tartottak Győrben olyan jótékonysági autós találkozót, amely a szánhúzó kutyák megsegítését szolgálta. A kezdeményezés sikeres volt, sokan élvezték a programokat, simogatták a kutyákat és adakoztak, egy jó célért.  

Boogie és szving a barátokkal

ma, 11:47

A 20 éves születésnapját ünneplő Friends Big Band zenekar jubileumi rendezvénysorozatának szeptember 29-i, szombati rendezvényén magyar és külföldi mestertáncosok tanítják a szving, a boogie és a szóló charleston tánclépéseit, a zenekar pedig élőben szolgáltatja a talpalávaló muzsikát.

Verekedés tört ki egy győri lakótelepen

ma, 10:46

A győri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három garázdát.  

Az okos városokhoz okos felhasználók is kellenek

ma, 09:54

„Az okos városok megvalósulásához szükséges feltételek nagyrészt már rendelkezésre állnak. Mindaz, hogy ezeket a szolgáltatásokat össze akarjuk-e hangolni, együtt használni, kizárólag akarat és pénz kérdése lesz. Ilyen szempontból Magyarország még a hetvenes években jár, mert itthon most is azt gondoljuk, az autóval mindent meg tudunk oldani” – világít rá dr. Horváth Balázs. A Széchenyi István Egyetem Közlekedési Tanszéke úttörő a közlekedésmodellezésben.

Új kutya WC-k Adyvárosban

2018. szeptember 17. 15:32

Újabb három egyedi megjelenésű kutya WC-t adtak át Adyvárosban, ezzel már nyolc található a városrészben – mondta el Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

Boldogságot adnak esküvők és születések - Irma néni 104 éves

2018. szeptember 17. 11:21

Közel 101 évig nem ismertük egymást. Azóta családi okok miatt több mint három éve szinte naponta találkoztam a most 104. születésnapját ünneplő Irma nénivel, aki Trenka Mária néven született 1914. augusztus 24-én. Édesapja néhány órára elszökött a csóti katonai táborból, hogy láthassa újszülött kislányát, mielőtt a frontra indult. Irma néni az elmúlt évszázadról megértő mosollyal mesélt, amikor meglátogattuk, és büszkén mutatta most született, legújabb dédunokájának fényképét.

Szabó Balázs Bandája bájolta el a győrieket szombaton este

2018. szeptember 16. 11:23

Pénteken kezdődött és egészen vasárnap estig tart az I. Győri Nép- és Világzenei Fesztivál.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×