Zimankó az állatkertben

ma, 16:56

A fagyos időjárás és az extrém hideg az állatkert lakóinak is különleges időszak. Minden lakónknak kialakítottunk alvóhelyet, ami téli szállásnak is tökéletes. Sokak, fűtött „full extrás” házban vészelik át a telet, ahonnan boldogan kijárnak egy kis mozgás kedvéért. A gondozóink mindent megtesznek, hogy gond nélkül, boldogan teljenek ezek a rövid zimankós napok.

Esküvői kiállítás volt hétvégén a Zichy-palotában

ma, 13:36

A hétvégén rendezték meg a 23. Esküvői Kiállítást a győri Zichy-palotában, ahol többek között szebbnél szebb menyaszonyi ruhákat mutattak be.

Győrben is folytatják a toborzást

2017. január 21. 16:22

A megyei rendőr-főkapitányság toborzó csoportja egy győri középiskola végzős diákjai körében népszerűsítette a rendőri hivatást pénteken - adott tájékoztatást a police.hu.

Pörög a lakáspiac Győrött, sokaknak segít a CSOK

2017. január 21. 10:13

Az élénk kereslet miatt az idén várhatóan tovább emelkednek a lakásárak Győrben, a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) népszerű, sokaknak teremti meg az önálló otthonhoz jutás feltételeit.

Szombaton is hideg lesz

2017. január 20. 18:55

Úgy tűnik mi, győriek megúsztuk a nagy havat és extém hideget idén januárban. De mi várható a hétvégén?

Győrben is elkezdték a cserjemetszést

2017. január 20. 13:57

A bokrok visszavágásának köszönhetően a cserjeállomány megújul, a növények tavasszal nagyobb életerővel hajtanak ki, a közterületek átláthatóbbak, könnyebben tisztán tarthatóak.

Ásványrárón is megjelent a madárinfluenza

2017. január 20. 10:30

Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében is megjelent a madárinfluenza egy-egy gazdaságban, a vírus terjedésének megakadályozása érdekében az állatok leölését mindkét érintett telepen állami kártalanítás mellett megkezdte az állategészségügyi szolgálat - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) pénteken.  

Életveszélyt okozó testi sértés Győrben - videóval

2017. január 19. 15:52

A járőrök elfogtak egy győri férfit, aki haragosa fejét többször a falnak ütötte.

Elérhető a győri elektronikus Hulladéknaptár

2017. január 19. 12:42

A GYHG Nonprofit Kft. első negyedéves Hulladéknaptára elektronikus formában már elérhető a szolgáltató hivatalos weboldalán.

Adj vért! Véradásra hív a Vöröskereszt

2017. január 19. 11:27

A tartós hideg és a megfázásos megbetegedések miatt a vártnál kevesebben adtak vért január első két hetében, ezért mindenkit véradásra kér a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

Jótékonysági ergométer verseny

ma, 15:09

A Méhecske Közhasznú Alapítvány kilencedik alkalommal rendezett ergométer versenyt a győri Árkádban fogyatékkal élőknek.

Sétány - Holdfénynél és Napvilágnál

2017. január 21. 19:49

Az utca, ahol lakom, a Holdról van elnevezve. Nem a félről és nem a teliről, csak úgy általában arról az égitestről, melynek önálló fénye nincs, csak visszaveri a Napét. Más fényével ékeskedik.

A győri szállodások is kaptak Ubert a nyakukba

2017. január 21. 15:06

Az okoseszközökre ingyenesen letölthető privát szálláskereső szolgáltatás, az Airbnb Győrre több tucat lehetőséget ajánl fel. Szobák 5-6 ezer forinttól, teljes ingatlanok pedig 10 és 15 ezer forint között foglalhatók le. A pontos címet akkor kapjuk meg telefonunkra üzenetben, ha kifizettük a szoba vagy lakás árát.

Két ember elhunyt a győrszentiváni tűzesetben

2017. január 21. 06:08

Háztűzhöz riasztották szombat hajnalban a tűzoltókat Győrszentivánról. A gyors segítség ellenére két emberen már nem tudtak segíteni.

A sárkovács búcsúztató

2017. január 20. 17:04

Az igaz mese egy erős akaratú, művészi hajlammal megáldott, középkorú hölgyről szól, akit megpróbált az élet, de most úgy tűnik, révbe ért. Soós Alíz sárkovácsnak és polgári búcsúztatónak vallja magát, végre azzal foglalkozhat, amiben igazán örömét leli, s másoknak is megnyugvást és boldogságot adhat.

Átvették a magyar hatóságok Zsák Malina Hedvig ügyét

2017. január 20. 13:10

Az eljárás hivatalos átadását követően az ügy a győri ügyészséghez kerül, amely két döntést hozhat: a bizonyítékok hiányára hivatkozva (az ügy tíz éve során a tárgyi bizonyítékok egy része megsemmisült) leállítja a bűnvádi eljárást, vagy kiadja egy illetékes helyi bíróságnak, amely újraindítja az egész bizonyítási eljárást.  

Új OKJ-s szakképzés indul a régióban

2017. január 20. 09:55

Az Audi Hungaria ÁMK 2017 szeptemberében kereskedelmi szakképzési tagozatot indít.  

Vérüket adták a győri tűzoltók

2017. január 19. 14:30

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság számos dolgozója rendszeres véradó, így nem csoda, hogy amikor lehetőségük van, ilyen formában is segítségére sietnek az embereknek.

Idén is szigorú lesz a Győri Közterület-felügyelet

2017. január 19. 11:32

Idén is folytatja szigorú és rendszeres, akár a munkaidő után is tartó ellenőrzéseit a Győri Közterület-felügyelet.

Csökkenő teljesítmény, de sikeres év az Audi Hungariánál

2017. január 19. 10:21

„Az Audi Hungariánál számos új, innovatív megoldást vezettünk be, amelyek a jövőben okos gyártást tesznek lehetővé. Vállalatunk jövőképe kiváló és én továbbra is számítok munkatársaink elhivatottságára és lojalitására” - mondta Peter Kössler, az igazgatóság elnöke.  
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×