Figyelmesebbek a szülők és a gyerekek, ha rendőrt látnak

ma, 15:12

A gyerekekből lesznek a jövő sofőrjei, fontos, hogy időben megismertessük velük a helyes közlekedés fontosságát. Gerendai Sándorné rendőr őrnagy elmondta, szeptember elsejével sok fontos tennivalójuk akad.

Ingyenes füzetcsomag a város ajándékaként

ma, 10:31

Az idén is ingyenes füzetcsomaggal segíti az elsős kisdiákok iskolakezdését a győri önkormányzat…

Kreatív nyári egyetem

ma, 09:45

Hétfőn kezdődött és csütörtökön zárult a győri Széchenyi István Egyetemen az a kurzus, amely a kreativitást állította középpontba. Huszonhárom hallgató önkéntes alapon vállalta, hogy fejleszti képességeit.

Amikor kettéhasad a szív

2014. augusztus 30. 13:34

Megtorpant a lendület, ami a súlyos betegséggel küzdő Burján Hanna állapotának javulását vitte. A szeptemberben 5 éves szülinapját ünneplő kislány a szakértők vizsgálata szerint középsúlyos értelmi sérült, szeptemberben a Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai intézményben kezdi az óvodát, s ott lesz kollégiumi lakó. A család szíve kettészakadt – mondta az édesanya és az édesapa.

LMP: Minden körzetben állítanak jelöltet

2014. augusztus 27. 16:41

A Lehet Más a Politika minden győri körzetben indít jelöltet, az első két napban a szükséges ajánlások harmadát gyűjtötték össze – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján az LMP győri polgármester-jelöltje, Nógrádi László.

Megindul a gyalogosforgalom a Baross híd alatt

2014. augusztus 27. 14:08

Az iskolakezdést követően is a jelenleg érvényes forgalmi rend mellett folyik majd a győri Baross Gábor híd felújítása. Egy fontos változás mégis lesz: a kivitelező addigra a Révai Miklós és az Eszperantó utcai hídnyílások alatt kialakítja a biztonságos gyalogosközlekedés feltételeit.

Borkai Zsolt: Két nap alatt háromszor több ajánlás

2014. augusztus 27. 11:23

- A Fidesz-KDNP két nap alatt a szükséges ajánlások háromszorosát gyűjtötte össze mind a tizenhat győri körzetben induló képviselőjelöltnek, mind pedig a polgármester-jelöltnek – jelentette be szerdán a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt polgármester, a Fidesz győri elnöke.

Felettünk az ég

2014. augusztus 26. 20:19

"Felettünk az ég mindig kiderül, szétoszlik a felhő, aztán újra kék" - énekelte Szécsi Pál, Zorán pedig azt, hogy "kell ott fenn egy ország, mely talán ránk is vár, kell ott fenn egy ország, amit senki nem talál, kell ott fenn egy ország, mely bárkit átölel, kell ott fenn egy ország, amit sosem rontunk el".    

Új parkolók Ménfőcsanakon

2014. augusztus 26. 17:59

Közel 50 új parkolóval gazdagodott a folyamatosan fejlődő városrész.

Megelevenedik a sivatagi mese a győri állatkertben

2014. augusztus 26. 13:15

Megnyitotta kapuit „Zarzura az elveszett oázis” a győri Xantus János Állatkertben, ahol interaktív tematikus játszótér ismerteti meg a gyerekeket a Szahara világával.

Családi délután

ma, 15:02

Jubileumi, 10. alkalommal rendezték meg szombaton a Gyárvárosi Családi Délutánt a helyi Közösségi Házban. A rossz idő ellenére sokan voltak kíváncsiak a színes programokra, amelyek többnyire a zene köré épültek.

Köszönet az önzetlenségért

ma, 10:26

A győri cég munkatársai együtt javították az idősotthon kerítését…

100 éves jubileum

2014. augusztus 31. 19:06

Fennállásának 100 éves jubileumát ünnepelte vasárnapi évnyitóján a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola. Győr egyik legrégebbi iskoláját 1915-ben alapították, akkor még Győr Szabad Királyi Város Női Felsőkereskedelmi Iskola néven. Az intézményben már akkoriban is a kereskedelmi és a közgazdasági ismereteket oktatták főként, ez a mai napig sem változott sokat.

Virágok a járdán a motorosért

2014. augusztus 27. 18:14

Virágok, gyertyák, egy behajtani tilos tábla tövében a Szent Imre úton, a patika előtt.

Új iskola Győrben: az Örömhírben is becsengetnek

2014. augusztus 27. 15:04

Az Ipar utcában található Örömhír Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola számos újdonsággal nyitja meg kapuit a 2014-2015-ös tanév kezdetén. Az intézmény keresztény alapokon nyugszik, de vallási elkötelezettség nélkül működik. A keresztény szemlélet a tanárok hozzáállásában és a gyerekek közti légkör kialakításában nyilvánul meg.

Erős kapocs a vasminiszter személye

2014. augusztus 27. 13:49

A visegrádi négyek országainak képviselői közösen koszorúzták meg a Baross Gábor Mauzóleum falán elhelyezett emléktáblát…

Vádat emeltek a szeméremsértő ellen

2014. augusztus 27. 09:09

Egy 36 éves férfi az egyik győri autóbusz pályaudvaron még júniusban önkielégítést végzett, közben egy buszra várakozó fiatal hölgyet figyelt és követett – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Hétfőtől módosul a buszmenetrend

2014. augusztus 26. 18:28

Kisebb menetrendi korrekciókat vezet be Győr helyi autóbusz-közlekedésében a Kisalföld Volán hétfőtől - tájékoztatott a társaság.

EYOF: Jól haladnak az előkészületek

2014. augusztus 26. 13:42

A nemzetközi szemlebizottság elégedett a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál épülő helyszíneivel…

Kihelyezett hulladékudvar Marcalváros II-n

2014. augusztus 26. 10:16

A felgyülemlett lomot augusztus 30-án adhatják le a városrészben élők.
1 2 3 4 5