Egy nevelőnő, aki nem pálcával jár

ma, 19:52

Szigorú tekintet, nyakig begombolt ing, fenyítő pálca, rideg környezet és a kimért szavak –ez az, ami legtöbbünknek a képzeletében él, ha a nevelőnőt emlegetjük. Győrben megtaláltuk ennek jó példáját, azaz teljes ellentétét.

Megnyerő hűsítő!

ma, 15:09

Indul a Győr+ Média és a Somogyi Elektronic Kft. közös nyereményjátéka!

Gyermeknapi programok Győrben

ma, 14:48

Május 26-a nemzetközi Gyermeknap, ebből az alkalomból Győrben is rengeteg program közül válogathatnak a kicsik és a nagyobb gyerekek. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a magának valót ezen a hétvégén.

Készüljön a nyári hőségre, rendeljen klímát

ma, 14:23

A klímaváltozás miatt az elmúlt évek nyarai egyre elviselhetetlenebbek lettek. A lakás éjszaka sem hűl le, nem tudunk aludni, szenvedünk az elviselhetetlennek tűnő melegtől. Egyre többen döntenek a légkondicionáló berendezés mellett. Garantáltan jól jár, aki Hisense klíma mellett dönt: ez ugyanis csúcstechnológiát képvisel, kiváló teljesítményű, csendes, energiatakarékos és igen kedvező ár-érték arányt képvisel. Akár okostelefonnal is vezérelhető a távolból, így mire hazaér, kellemes hűvös környezet fogadja a lakásban.

Megkezdődik a szúnyoggyérítés Győrben

ma, 09:23

A Győr-Szol Zrt. az idei szezonban első alkalommal végez földi melegködös szúnyoggyérítést – amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik – május 26-án, pénteken az alkonyati órákban. Amennyiben az időjárás akkor nem teszi lehetővé a munkát, a gyérítést május 27-én, szombaton végzik el.  

Az egri érsek celebrált szentmisét Győrben Boldog Apor Vilmos vértanú püspök ünnepén

2017. május 25. 16:33

Ternyák Csaba egri érsek Boldog Apor Vilmos vértanú püspök emléknapja alkalmából szentmisét mutatott be a győri Kármelhegyi Boldogasszony-templomban. A szentmisén koncelebrált Veres András győri megyéspüspök és Pápai Lajos nyugalmazott győri püspök.

Téglás módszerrel lopták le a kerekeket az autókról

2017. május 25. 12:52

A soproni rendőrök elfogtak két ajkai férfit, akik gépjárművek kerekeit lopták el. Győrben és Szombathelyen is követtek el bűncselekményt.

Kerékpáros és autó ütközött – teljes útlezárás

2017. május 24. 19:08

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szerdán az esti órákban.

Új alkotás díszíti a győri Szent Imre templomot

2017. május 24. 12:35

Új kinccsel gazdagodott Nádorvárosban a Szent Imre-templom és környéke. Az épület homlokzatán kerámiakép örökíti meg a templom felszentelésének pillanatát.

Tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott

2017. május 24. 08:59

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Győri Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz. A képeken látható férfi fizetés nélkül távozott több benzinkútról is.  

Zacher Gábor: merjünk nemet mondani!

ma, 17:58

Hárombetűs magyar szó a kulcs: NEM!Zacher Gábor toxikológus már nem csupán vendég Győrben, rendszeresen neveli a város lakosságát, anélkül, hogy ezt észrevennénk, mi több, élvezet hallgatni minden mondatát, mert hiteles.  

Holnap indul útjára az EYOF-láng! - a fáklyafutás programjai

ma, 15:01

A nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángját szerdán, ünnepélyes keretek között helyezték el a győri Városháza előtt. Az egész országot érintő fáklyafutás pedig szombaton indul, ahová ismét várják az érdeklődőket.

Jótékony szórakozás szombat este a Belvárosban

ma, 14:30

Antalics Gyöngyi és Baranyai „Fredy” ismert fodrászmesterek a győri Belvárosban, szalonjaikban számos vendég megfordul nap-mint nap. Most szombatra mindenki számára egy nagyszerű programot találtak ki, amelyre ha kilátogatunk, ráadásul még jótékonykodhatunk is. Kell ennél több egy nappal gyereknap előtt?!

Ülésezett a győri közgyűlés: döntöttek a helyi autóbusz-közlekedés jövőjéről

ma, 09:42

A győri önkormányzati képviselők pénteken közgyűlésen tárgyaltak számos kérdésről, többek között a helyi autóbusz-közlekedéssel kapcsolatban is döntöttek.

Interaktív pályaválasztást tartottak

2017. május 25. 17:27

Interaktív pályaválasztási kiállítást szervezett a Győr – Moson – Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Retro sztárok élőben a győri nyárnyitón!

2017. május 25. 14:26

Zoltán Erika, a V-Tech, Dj Dominique, Patkó Béla, azaz Kiki (Első Emelet), Betty Love, a Happy Gang, Sub Bass Monster, Csordás Tibi (Fiesta), a Splash és a Hip Hop Boyz is fellép az ingyenes győri nyárindító nagykoncerten…

Győrbe látogatott Izrael nagykövete

2017. május 25. 11:04

Yossi Amrani Izrael Állam magyarországi nagykövete tett bemutatkozó látogatást Győrben, akit Borkai Zsolt polgármester hivatalában fogadott…

Ismét életet mentett az érzékelő

2017. május 24. 18:52

  Helyesen jelzett, ezzel életeket mentett a szén-monoxid-érzékelő szerda délután Győrben, egy Virágpiac téri lakásban. Helyesen jelzett, ezzel életeket mentett a szén-monoxid-érzékelő szerda délután Győrben, egy Virágpiac téri lakásban.  

Szent László-lángok világítják be a Kárpát-medencét

2017. május 24. 12:21

Győrben készült az a Szent László-láng ereklyetartó, amely a következő hónapokban bejárja a Kárpát-medencét, szimbolizálva a magyarság, a nemzetek egybetartozását.

Gyereknap lesz a laktanyákban is

2017. május 24. 07:15

Minden gyerek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a szervezetnél hagyományosan a gyerekekről szól, így idén is megnyílnak a tűzoltószertárak kapui 28-án, immár negyedik alkalommal. Ezúttal az ország 283 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket, szüleiket és minden érdeklődőt.  
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×