Győr

Rácsok nélkül is csodásak - FOTÓK

ma, 12:48

Húsvét szent ünnepéhez közeledve megtisztulnak Győr egyházi, kültéri szobrai. A munkálatok során állandó olvasónk, Beledi Márta ritka pillanatok egyikét kapta lencsevégre.

Kiterjesztette látogatási tilalmát a győri kórház

ma, 11:38

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Főigazgató Főorvosa, a január 29-én elrendelt, többször módosított részleges látogatási tilalmat, március 22. 11.00 órától visszavonásig kiterjeszti a Zrínyi utcai telephelyen található Ápolási Osztályra.

A víz élet és halál kérdése

ma, 10:02

2,1 milliárd ember szennyezett vizet iszik nap mint nap, minden öt emberből kettő vízhiányos térségben él. – A vízválság ezért nem a jövő, hanem a jelen megoldandó problémája…

Föld órája: Kapcsoljunk bolygónkért!

ma, 08:15

Ha csatlakozni szeretne a világméretű kezdeményezéshez, március 24-én 20:30-kor egy órára kapcsolja le a villanyt! Győr hagyományosan résztvevője az éghajlatváltozás elleni küzdelem legnagyobb civil megmozdulásának, a városban ezért több helyen lekapcsolják a díszvilágítást...

Álmok váltak valóra

2018. március 21. 16:43

Rendőr, tűzoltó, mozdonyvezető, logisztikai ügyintéző, óvónő, dietetikus, kézilabdázó, labdarúgó és régész lehetett egy-egy napra tíz fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű fiatal.

Húsvétra befejeződhet az Ifjúság körút felújítása

2018. március 21. 13:14

Ha az időjárás engedi, a jövő hét végére elkészül az Ifjúság körút felújítása – jelentette be a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő.

Újra versel a város

2018. március 21. 11:53

Győr utcáin közel háromszáz piros masni hirdeti a március 21-i költészet világnapját. Az élénk színű díszek „Olvass el!” felirattal csalogatják a kereső szemeket, a papírra vetett verssorok pedig mosolyt csempésznek a sietős mindennapokba.

A bicikliseket ellenőrizték a győri rendőrök

2018. március 21. 09:13

A győri rendőrök a megelőzés és a felvilágosítás jegyében ellenőrizték a kerékpárosokat.  

Forradalmi megújulás a győri egyetemen

ma, 12:22

Méltóságteljes volt a Széchenyi István Egyetem Ünnepi Szenátusi Ülése kedden az Egyetemi Hangversenyteremben. Dr. Földesi Péter rektor köszöntőjében az egyetem forradalmi megújulásáról is beszélt. Címzetes oktatókat, egyetemi tanárokat, doktorokat avattak, habilitációs okleveleket adtak át.

Az ország legjobbjai mutatkoznak be Győrben

ma, 10:56

Közel hatvan produkciót láthatnak az érdeklők csütörtökön a Szakiskolák Országos Kulturális Fesztiválján Győrben.

Baleset Győrben

ma, 08:17

Hallgatónktól kaptuk az információt, miszerint baleset történt Győrben.

Kezd visszatérni a tavasz

ma, 06:25

Csütörtökön napos időre számíthatunk, csapadék nem várható – közölte a meteorológiai szolgálat.  

Győr-Dunaszerdahely kulturális tengely

2018. március 21. 14:03

A kultúra nem ismer határokat! – akár így is jellemezhetnénk a két város közös programját, amelyben még szorosabbra fűzik együttműködésüket, közösen népszerűsítik programjaikat, együtt vizsgálják egy korábbi európai kulturális főváros jó gyakorlatait, sőt közös turisztikai platformot fejlesztenek…

'Álomsegítő' rendőrök

2018. március 21. 12:28

A győri rendőrök három fogyatékkal élő fiatal álmát váltották valóra.

Sértetteket keres a rendőrség

2018. március 21. 10:02

A Győri Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást.  

A győri főorvos is lefutotta a párizsi félmaratont

2018. március 21. 08:46

Párizsban csaknem 50 ezer ember futott félmaratont az elmúlt hétvégén. Köztük volt dr. Feller Gábor pszichiáter, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa is.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×