Győr

És te mersz változtatni?! – a győri zenekar segít

ma, 16:40

Az Úton sikerét követve új videóval jelentkezett a győri Name Project. A Viszem magammal egy igazán cselekményes klip, amely hétköznapi történetet mesél el. Olyan küzdelmekről, amelyeket mindenki megvívott már egyszer vagy többször az élete során.

Árhullám: várhatóan nem lesz útlezárás Győrben

ma, 14:01

A napok elteltével időben elhúzódóbb, és kisebb mértékű árhullámra kell készülni, mely jelenlegi értékelések szerint nem éri el azt a szintet, hogy a Dunakapu tér alatti, alsó rakparti utat és a parkolót le kelljen zárni.

Árokba borult egy autó a 83-ason

ma, 06:55

A balesethez a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltók érkeztek ki.

Felkészültek az árhullámra

2019. május 22. 15:51

A Vízügyi Főigazgatóság előrejelzése szerint emelkedő árhullám várható a Mosoni-Dunán és a Rábán.

Győrszentivánnál lezárják az M19-es autóutat

2019. május 22. 13:28

Győrszentiván térségében, az M19-es autóutat áthidaló gyalogos felüljáró építése miatt útlezárásra kell készülni pénteken és szombaton.

Újra nyit a „vizes” játszótér

2019. május 22. 12:02

Május 25-én, szombaton újra megnyitja kapuit Győrben, a Bisinger sétányon található „vizes” játszótér, amelyet a város önkormányzatának jóvoltából először 2013-ban használhattak a gyerekek.

Kés és bárd került elő a verekedésben

2019. május 22. 10:01

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit a győri rendőrök.  

Ismét szúnyoggyérítés lesz Győrben

2019. május 22. 09:12

A Győr-Szol Zrt. ismét földi melegködös kémiai eljárással végez szúnyoggyérítést Győr területén.

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT-t a kínálatából

ma, 14:54

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette - mondta a német autógyártó társaság vezetője csütörtökön Neckarsulmban, a részvényesek közgyűlésén.

Megnyílt a felújított Batthyány ligeti játszótér

ma, 09:01

A munkálatok márciusban kezdődtek, amelynek keretében teljesen felújították a park játszóeszközeit.

Felugratott a járdára a BMW

2019. május 22. 16:26

Személyi sérüléssel, anyagi kárral járó baleset történt szerda délután Győrben a Jedlik-hídon.

Egyedülálló padlót fejlesztett a Graboplast

2019. május 22. 14:02

Világszinten is újdonságnak számító füst és lángmentesített járműipari padlót fejlesztett ki elektromos autóbuszok számára a győri Graboplast. A projekt többéves szakmai munka eredményeként készült el.  

Jobbik: Cél az emberek Európája

2019. május 22. 12:57

Nem a multicégek, hanem az emberek Európáját építené a jövőben a Jobbik. Erről a párt európai parlamenti képviselőjelöltje beszélt szerdán győri sajtótájékoztatóján.

Virágosztás a Városháza előtti téren

2019. május 22. 10:54

A győri önkormányzat és a Győr–Szol Zrt. május 29-én 9 és 16 óra között tartja az előzetesen regisztrált lakosok számára az egynyári virágok kiosztását.

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés

2019. május 22. 09:59

A GYHG Nonprofit Kft. Borsi Róbert, Kovács Tamás és Rózsavölgyi László önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

A szerves anyagoktól a gyógyszermaradványokig

2019. május 22. 08:41

Dr. Zseni Anikó, az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar oktatási dékánhelyettese, a Környezetmérnöki Tanszék egyetemi docense arra adta meg a választ a Nyugdíjasegyetem hallgatóinak, hogyan lesz a szennyvízből tisztított víz. Hazánkban a vegyszer- és gyógyszermaradványokat, hormonanyagokat jelenleg még nem szűrik ki célzottan a szennyvizekből. A tisztításnak az a feladata, hogy a megadott határértékek alá csökkentse a szennyezőanyag-tartalmat.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×