Győr

Diákmunka: Több, mint zsebpénz

2019. június 23. 12:51

Horribilis árba kerülő fesztiválbelépők, horribilis árú mobiltelefonok, nem éppen olcsó nyaralás, még idehaza sem. Sok szülő nem tudja, vagy éppen nem akarja finanszírozni gyereke soros kívánságát. Tanulja meg, hogy mindenért meg kell dolgozni – vallják sokan. Aki akar, dolgozhat, munka van bőven, több, mint ahány jelentkező van.

Autót rongált a férfi, keresik

2019. június 23. 11:26

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Megóvlak – hogy otthon minden rendben legyen

2019. június 22. 18:28

Régóta gondot jelent már, kire bízza otthona felügyeletét, ha hosszabb időre elutazik? Szeretné, hogy kiadott lakása körül minden rendben legyen? A Megóvlak csapata mindenre talál megoldást, megbízhatóan, korrekten és diszkréten!

Újra a helyén a ménfőcsanaki Szent Antal szobor

2019. június 21. 15:04

Ismét Szent Antal szobra fogadja a Győri út – Fekete István út sarkán a járókelőket: a régi mű – amelyet márciusban szállítottak el – pontos másolata került vissza a kis térre.

Józanító virtuális ütközés

2019. június 21. 13:10

Elrettentő szimulátorral próbálnak tenni a 21. század digitális alkoholizmusa ellen, amely hatalmas veszélyt jelent a közlekedésben.

Hit és gazdaság összefüggései

2019. június 21. 10:48

A Biblia gazdaságetikai elveit, gazdasági tanácsait elemzi a Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskolájának doktorjelöltje, Balassa Bernadett. A kutatás részeként vallási szakértőkkel és vállalatvezetőkkel készített mélyinterjúkat. Etikusság, becsületesség, hűség (az adott szó ereje), családközpontúság és felelősség köti össze az aktív hitéletet élő vállalatvezetők tevékenységét.

Felborult egy kisteherautó Győrszentivánnál

2019. június 20. 15:18

Győrszentiván térségében félpályán halad a forgalom.

Gyermekkorunk legszebb nyarai

2019. június 20. 13:22

A győri gyerekek negyven esztendeje nyaralnak itt, s ki a faházakra, ki a sátortáborra, ki pedig a tábortüzekre emlékezik vissza legszívesebben. A tábori élmények sokunk fiatalságának meghatározó momentumai, és a közös emlékek generációkat kötnek össze.

Negyven frissdiplomás zeneművész és zenetanár Győrből

2019. június 23. 12:34

A Széchenyi István Egyetem nagy tradíciójú zeneművészeti képzésein, a zenetanári és az előadóművész alap- és mesterszakokon a nyári záróvizsgák időszakában negyvenen teljesítették a diplomaadás feltételeit, s vehették át szombaton a végzettségüket tanúsító oklevelüket.

Teljes harmóniában!

2019. június 22. 18:52

A jóga szerelmesei élhettek kedvenc időtöltésüknek. Győrben is aktív részesei voltak sokan egy különleges sorozatnak, hiszen június 22-én és 23-án immáron ötödik alkalommal rendezi meg az Indiai Nagykövetség a Nemzetközi Jóganapot, számos hazai nagyvárosban, köztük Győrben is.

Adategyeztetés: Néhány kivételtől eltekintve nincs teendő

2019. június 22. 11:47

Van bank, amelyik kötelező adategyeztetésnek hívja, mások újraazonosításnak vagy átvilágításnak. Mindegy is, hogy nevezik, ami egyértelmű: az az ügyfél, akivel nem tudták azonosítani az adatokat, hmamarosan nem tud tranzakciót végrehajtani.

Ismét új autót épített az Arrabona Racing Team

2019. június 21. 15:03

Az egyetemisták Forma 1-es futamának számító Formula Student versenyre ismét új autót tervezett és épített a győri Széchenyi István Egyetem Arrabona Racing Team csapata. Az új járművet csütörtökön este mutatták be a campuson.

Készül az új idősügyi koncepció

2019. június 21. 12:10

A következő négy évre szóló, az idősek életminőségének javítását célzó koncepció elkészítése az érintett korosztály egészségkép felmérésével kezdődik, amelynek keretében 1500 fős lakossági kutatást is végeznek.

A mobilod nem a haverod

2019. június 20. 18:37

Ugye tudja, hogy ha vezetés közben a telefonját nyomkodja, akár halálos balesetet is okozhat?! Insta-sztorikat csak akkor csinálhat, ha életben marad, s másokat is élni hagy! Próbálja ki június 21-én az Árkád Győrben, milyen veszélyes az, amit fogadjunk, ön is csinál vezetés közben!

Új, ingyenes parkolók a Petőfi-híd lábánál

2019. június 20. 14:36

Harmincegy új, ingyenes parkolót alakított ki a város a Petőfi téren, a Petőfi híd újvárosi lábánál.

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

2019. június 20. 11:34

A Győr-Szol Zrt. a jövő héten is folytatja a szúnyoggyérítési munkát. A Győr-Szol Zrt. június 24-e és június 30-a között – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr teljes területén két repülőgéppel.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×