Győr

„Életem legjobb döntése volt, hogy magyartanár lettem”

2019. június 20. 09:06

Magyartanárnak született. Gondolkodó, a világot értelmezni tudó fiatalok ezreit nevelte föl a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban, ahol igazgatóhelyettesként is dolgozik.

Vigyázat csúszik! Kukorica folyt az úttestre Győrben

2019. június 19. 22:26

Különös körülmények nehezítette a közlekedőket szerda este Győrben. A Fehérvári úton takarmány folyt az útra. A takarítás idejére útzárat rendeltek el.

Új szökőkút dísziti a kórház előtti teret

2019. június 19. 15:44

Új padokkal és növényekkel, megújult csobogóval megújította a zöldfelületet az önkormányzat a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház előtti téren. A pihenőrészt szerda délután adták át.

Meglátogatta a megmentett cicát a győri rendőrnő

2019. június 19. 14:53

Ahogy arról korábban hírt adtunk, kedd délelőtt az M1-es autópálya egyik pihenőjében győri rendőrnők közreműködésének köszönhetően sikerült megmenteni egy autó motorterébe szorult kiscicát. Holpert Szandra rendőr törzsőrmesterrel ma meglátogattuk kis védencét.

A jogi kar hallgatói kiválóságait díjazták Győrben

2019. június 19. 09:03

Ünnepélyes keretek között, a Társadalmi Tanács üléséhez kapcsolódóan adta át a Deák Ferenc Alapítvány ösztöndíjait dr. Lévayné Dr. Fazekas Judit, a jogi kar dékánja, és dicséretben részesítette a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának kiemelkedő versenyeredményeket elért hallgatóit. A kar diákjai kimagaslóan álltak helyt a legkülönbözőbb, rangos megmérettetésekben.

Bővítette raktárát a Somogyi Elektronic

2019. június 18. 16:40

Befejeződött a Somogyi Elektronic raktárfejlesztésének harmadik üteme. Az ünnepélyes avatón Borkai Zsolt polgármester méltatta a negyven éves családi vállalkozást, amely az elsők között telepedett le az ipari parkban.

Keresik Győr kedvenc street foodját

2019. június 18. 14:15

Az év legrövidebb éjszakáin kiderül, melyik street food a győriek kedvence.

WRO regionális elődöntőt rendeztek a győri egyetemen

2019. június 18. 08:04

A World Robot Olympiad™ (WRO™), a nemzetközi robotépítési és -programozási verseny világdöntőjét novemberben Győrben rendezik, az egyetem közreműködésével. Fontos állomást jelentenek a világdöntőhöz vezető úton a regionális fordulók. A nemzeti döntő előtti utolsó válogatót a napokban tartották a Széchenyi István Egyetem aulájában, 26 csapat részvételével.

Lezárult a nyugdíjasegyetem tavaszi szemesztere

2019. június 20. 08:30

A Nyugdíjasegyetem tavaszi szemeszterének zárásaként a „Női (és férfi) karrier korhatár nélkül címmel” tartottak előadást a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség reprezentánsai, Ferenczi Andrea üzleti, HR és PR tanácsadó, az MNKSZ alapító elnöke, Hajós Katalin média szakértő, és Modláné Görgényi Ildikó szakképzési és felnőttképzési szakértő, az MNKSZ elnökségi tagjai.

Megújul Pinnyéd egyik központi útszakasza

2019. június 19. 17:36

Nagyszabású útfelújítás kezdődött Pinnyéden, a városrész egyik központi szakaszát, a Szent Vendel utcát korszerűsítik, jelentették be a helyszínen szerda délután.

Látogatási korlátozás a Nádorvárosi Köztemető urnapavilonjában

2019. június 19. 15:30

A Nádorvárosi Köztemetőben megkezdődik az urnapavilon (V. parcella) felújítása. Az üzemeltető felhívja a hozzátartozók figyelmét, hogy a munkálatok miatt június 20-tól augusztus végéig az urnák korlátozottan, illetve rövidebb periódusokban egyáltalán nem lesznek megközelíthetők!

Kinyitott az Aranypart I. szabadstrand

2019. június 19. 12:53

A Mosoni Duna apadását követően, a szükséges takarítási munkálatok elvégzése után június 19-én, szerdán kinyitott az Aranypart I. szabadstrand. A védett oldalon lévő Aranypart II. szabadstrand már június 1-je óta nyitva van, így már mindkét hivatalos győri szabadstrand használható.

Cica a motortérben

2019. június 18. 20:50

Győri járőrök segítettek a bajba jutott állaton az M1-es autópálya egyik pihenőjében.

Balesetet okoztak Győrben, szemtanúkat keresnek

2019. június 18. 15:17

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az alábbi három baleset körülményeinek felderítésében, a balesetet okozó személyek megtalálásában.

Letartóztatják a haragosát mellkason szúró férfit

2019. június 18. 11:44

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a napokban egy Győr környéki munkásszállón a szerelemféltésből kialakult vitát azzal zárta le, hogy haragosát mellkason szúrta.

Ellenőrzés az éjszakában

2019. június 17. 17:24

Vendéglátós vagy? Jobb, ha ezt tudod!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×