„Egy szelet csoki, a gyermekek mosolyáért”

2011. november 25. 14:05

A győri Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja nagy csokoládégyűjtő akcióba kezdett, hogy az Ünnepeket azok számára is édessé tegye, akiknek ez inkább keserű és szomorú.

Mától él az ünnepi parkolási rend a belvárosban

2011. november 25. 10:27

A korábbi években megszokotthoz képest egy héttel hosszabb ideig tart a karácsonyi készülődést. Ezért már péntektől életbe lép a ünnepi parkolási rend.

Új sportlétesítményekkel gazdagodhat Győr - Látványtervekkel!

2011. november 25. 09:06

Szocsi mostantól sporttörténelmi jelentőséggel bír Győr életében is. A Fekete-tenger partján elhelyezkedő orosz nyaralóváros ugyanis nem mindennapi esemény helyszíne volt a héten. Itt rendezték az Europai Olimpiai Bizottság (EOC) idei közgyűlését, amelyen jelen volt Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr polgármestere is.

Minden héten játék - Nyerjen velünk belépőket!

2011. november 24. 19:15

Az Import Impró klasszikus improvizációs gyakorlatok, azaz instant interaktív kultest 5+1 szájra előadására nyerhet jegyet, aki velünk játszik. Nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni a társulattal kapcsolatban feltett három kérdésre. A helyes megfejtők között belépőket sorsolunk ki.

Év végére már birtokba vehetik az autósok az enesei elkerülőt

2011. november 24. 17:13

Végéhez közelednek a munkálatok a leendő M85-ös gyorsforgalmi út enesei elkerülőszakaszán.

Már tesztelik az új utastájékoztatási rendszert

2011. november 24. 15:11

Lassan befejeződik az Európai Uniós támogatással megvalósuló komplex utastájékoztatási rendszer kiépítését célzó projekt a helyijáratú buszközlekedésben. A szakemberek csütörtöktől már a mindennapos működés közben figyelik, hogy a rendszer minden eleme megfelelően teljesít-e.

17 baleset történt reggel Győrben és környékén

2011. november 23. 13:12

Összesen 17 baleset történt reggel Győr és a környék útjain. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetekből három járt sérüléssel.

Baleset az 1-es úton és a Hödlmayr melletti felüljárón Győrben

2011. november 23. 07:39

Teljes szélességében lezárták az 1-es főutat Győrben egy baleset miatt – közölte a katasztrófavédelem megyei ügyelete az MTI-vel. A csúszós út miatt autók ütköztek a Hödlmayr melletti felüljárón is.

Meghalt egy nő az 1-es főúton történt autóbalesetben

2011. november 22. 17:34

Egy halottja van annak a balesetnek, amely miatt kedd délután teljes szélességében lezárták az 1-es főutat Győr közelében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Teljes útzár az 1-es főúton

2011. november 22. 16:55

Teljes szélességében lezárták az 1-es főutat Győr közelében egy baleset miatt - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-t.

A felvidéki magyarok körében is népszerű a városréti piac

2011. november 25. 11:43

A forint árfolyam-ingadozása következtében ismét jelentősen megnőtt a szlovákiai bevásárlóturizmus városunkban. A 300 forint feletti euró miatt egy nagyobb bevásárlással akár 10-12 ezer forintot is spórolhatnak a határ túloldaláról érkezők. Ráadásul tankolni is egyre többen jönnek át Szlovákiából, mivel a 95-ös oktánszámú benzin ára Magyarországon most akár 30-40 forinttal is alacsonyabb.

Győrben tanuló külföldiek a magyarokról: Keveset mosolygunk

2011. november 25. 09:36

Nagyon keveset mosolygunk, szeretjük az embereket „megtömni”, nem kezdeményezünk, sokat tanulunk, kedvesek vagyunk, de sok a tabu az életünkben, és szinte lehetetlen velünk kommunikálni – így jellemeztek minket azok a cserediákok, akik a világ több pontjáról érkeztek hozzánk, hogy egy évig városunkban tanuljanak, velünk éljenek. Augusztusban érkeztek, azóta számos tapasztalatot gyűjtöttek rólunk, melyeket most megosztanak a Győr Plusz olvasóival.

Buli a Tower Clubban

2011. november 25. 08:21

Fergeteges buli lesz november 26-án a győri Tower Pub & Clubban.

Workania: az álláshirdetések ötöde megyénkbe szól

2011. november 24. 17:21

A cégek által az interneten meghirdetett állások csaknem egyharmadát Budapesten, ötödét megyénkben kínálták az idei első tíz hónapban, a legtöbb álláslehetőség pedig az értékesítés és a kereskedelem területéről érkezett - derül ki a workania.hu internetes állásportál legfrissebb felméréséből, amelynek eredményeit az MTI-hez is eljuttatták.

Három püspök egy asztalnál

2011. november 24. 16:18

A Klastrom Klub meghívására a három keresztény történelmi felekezet helyi vezetője, dr. Pápai Lajos katolikus, Steinbach József református, valamint Szemerei János evangélikus püspök első alkalommal vállalkozott kötetlen hangvételű közös vallomásra.

Külszolgálatra készülnek a győri katonák

2011. november 23. 18:31

Az MH EUFOR 10. váltás mintegy 150 fővel januárban kezdi meg 6 hónapos szolgálatát Bosznia-Hercegovinában. A kontingens a győri 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred állományára épül. A felkészülés végén, a zárógyakorlat részeként az alakulat tömegoszlatási feladatokat végzett.

Ismét járható az 1-es főút győri szakasza

2011. november 23. 08:58

Vége az útzárnak az 1-es főút győri szakaszán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel az MTI-t.

Vége az útzárnak az 1-es főúton

2011. november 22. 19:12

Újraindulhatott a forgalom az 1-es főút Győrhöz közeli szakaszán kedd este, ahol délután halálos baleset történt - tájékoztatta Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Veszprémi gázrobbanás - Győrbe szállították az egyik sérültet

2011. november 22. 17:31

Súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy férfi, amikor gázrobbanás történt egy veszprémi autószerelő-műhelyben kedden a Pápai úton - közölte az Országos Mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel.

Fegyveres álrendőrök raboltak Rajkánál

2011. november 22. 16:23

Fegyveres álrendőrök raboltak ki egy vietnámi házaspárt a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelében; az előző nap történtekről kedden tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×