Dunakapu tér: zöld utat kapott a találkozások tere

2011. június 27. 12:48

A nyári szünet előtti utolsó ülésén minden bizonnyal módosítja a város közgyűlése a rendezési tervet, ezzel megteremtve lehetőséget, hogy megkezdődjenek a Dunakapu tér felújításának munkálatai. A döntés azért is időszerű, mert a napokban aláírták a tervezési szerződést az IN-GA Konzorciummal, akik a látványtervek alapján a közbeszerzési eljárás keretében elnyerték a jogot, hogy a tér felújításán dolgozzanak.

Beiktatták az új dunántúli evangélikus püspököt

2011. június 26. 12:30

Beiktatták a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület új püspökét, Szemerei Jánost szombaton a győri Öregtemplomban.

Rászoruló családok kaptak tartós élelmiszer csomagot Győrben

2011. június 24. 12:33

Száz rászoruló győri család kapott tartós élelmiszer csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány. A jótékonysági akcióba a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett művészei is besegítettek, a Baross úton gyűjtöttek hozzájárulásokat a nemes célhoz.

Megújult házakba várják a táborozó gyermekeket Győrújbaráton

2011. június 21. 14:11

A győri önkormányzat és több városi cég összefogásának köszönhetően megújult a győrújbaráti gyermektábor. Mintegy 9 millió forintból komfortosabb lett 8 faház, valamint a nevelői mosdó.

Szünidei étkeztetés 400 győri gyermeknek

2011. június 27. 12:29

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a települési önkormányzatok összefogásával csak Győr-Moson-Sopron megyében közel 10 ezer rászoruló gyermek kaphatja ingyen az ebédet a szünidőben.

Ferdinand Martinengo-díjat kapott Borkai Zsolt

2011. június 24. 12:56

Ferdinand Martinengo-díjat kapott pénteken Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr polgármestere.

Borkai Zsolt és Várszegi Asztrik kezdte a levendulaaratást

2011. június 22. 12:57

Várszegi Asztrik főapát és Borkai Zsolt polgármester aratta le az első levendulatöveket Pannonhalmán, az apátság gyógynövénykertjében. Ezzel az ünnepélyes eseménnyel vette kezdetét a Pannonhalmi Levendulahetek rendezvénysorozat.

Tizenkilenc autóbuszt vesz a Kisalföld Volán

2011. június 17. 13:13

Tizenkilenc autóbuszt vásárol a Kisalföld Volán; a járműveket várhatóan legkorábban az év utolsó napjaiban vehetik át - mondta el az MTI-nek pénteken Pócza Mihály vezérigazgató.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×