Fizetési felszólítás a távhődíjjal tartozóknak

2011. augusztus 10. 16:47

Ismét fizetési felszólítás küld hátralékos ügyfeleinek a GYŐR-SZOL Zrt. Ezúttal a távhőszolgáltatás díjával elmaradók kapnak lehetőséget arra, hogy még következmények nélkül fizessék meg adósságukat. Akik a felszólítás ellenére sem rendezik hátralékukat, számíthatnak a szolgáltatás korlátozására.

Megvalósíthatósági tanulmány készül a Győrt keletről elkerülő útra

2011. augusztus 10. 15:43

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kiírta a pályázatot Győr keleti elkerülő út (M1 autópálya - 14. számú főút között) fejlesztéséhez szükséges megvalósíthatósági tanulmány és környezeti hatásvizsgálat elkészítésére és engedélyeztetésére.

Kivágták a nádat az adyvárosi tónál

2011. augusztus 10. 10:41

Megtörtént a korábban megígért nádkivágás július közepén az adyvárosi tónál- tájékoztatta lapunkat Radnóti Ákos önkormányzati képviselő.

Újabb tolvajokat buktatott le a GYŐR-SZOL rendészete

2011. augusztus 10. 07:39

A GYŐR-SZOL rendészei az elmúlt hétvégén sem pihentek. Az augusztus 3-i szitásdombi fémtolvajok lefülelése után, vasárnap reggel újabb illetéktelen behatolót fogtak.

Zsebtolvajok jártak a Győrkőcfesztiválon

2011. augusztus 09. 14:46

A Győrkőcfesztiválon hajóhintázás közben emelte ki a képen látható baseball sapkát és napszemüveget viselő nő a mellette álló táskájából a pénztárcáját.

Segítséget kérve okozott balesetet egy cseh nő Győrnél

2011. augusztus 09. 09:38

Egy karambolt sértetlenül megúszó cseh nő okozott balesetet kedd hajnalban az M1-es autópályán, Győr közelében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Két nap alatt 95 szabálysértő buszost fogtak a rendőrök

2011. augusztus 08. 17:48

Sebesség túllépés, elsőbbség és előzés szabályainak megsértése, gyermekülés használatának elmulasztása – egy-kettő azok közül a szabálysértések közül, amiért bírságot szabtak ki a rendőrök megyénk buszosaira a kétnapos közlekedési akció alatt.

Kara Ákos: „A közös munka, a közös erőfeszítés hozza a sikereket!”

2011. augusztus 08. 13:33

Hamarosan kezdődhet Győrszemere és Tényő, valamint Gönyű és Nagyszentjános szennyvízelvezető rendszerének kiépítése- jelentette be a választókerületi munkáját értékelő sajtótájékoztatóján Kara Ákos országgyűlési képviselő hétfőn.

Főzőverseny és családi nap Szabadhegyen

2011. augusztus 08. 10:56

A hétvégén rendezik meg Győrben, a Rozgonyi úti sportpályán a II. Szabadhegyi Főzőverseny- és Családi napot.

Hatalmas vihar Győrben, minden tűzoltó munkában

2011. augusztus 07. 18:31

Hatalmas eső zúdult le vasárnap kora este Győrre és a környékére: a mélyebben fekvő utcákon hömpölyög a víz, ami sok pincébe betört.

Gyászol Győr, és a város sportélete

2011. augusztus 10. 16:32

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata megdöbbenéssel értesült a győri és a magyar öttusasport megteremtőjének, Magyar Vilmos mesteredzőnek a halálhíréről.

Az Audi-bővítés felértékeli a győri lakásokat

2011. augusztus 10. 13:06

Győrben és Kecskeméten az autóipari beruházások megemelték a lakások árait és a bérleti díjakat, szintén emelkedés figyelhető meg Szombathely és Sopron környékén is, ahol viszont az Ausztriában dolgozók keresnek lakásokat - közölte elemzésében az Otthon Centrum franchise hálózat az MTI-vel.

Nyugdíjba megy Papp András FRISSÍTETT

2011. augusztus 10. 09:42

Hálás vagyok azért, hogy nem kellett szánalmas helyzetből kérni egy menekülési útvonalat – mondta Papp András, a győri önkormányzat oktatási osztályának a vezetője, aki nyugdíjazását kérte. Döntésének okairól beszél a gyorplusz.hu-nak adott interjúban.

Sírhelyeket rongált meg a vihar

2011. augusztus 09. 15:31

A Győr-Nádorvárosi Köztemetőben is sok kárt okozott a a vasárnap kitört vihar. A nagy erejű szél a 14-es parcella területén több fát szabályosan ketté tört, illetve néhányat tövestül kicsavart. A kidőlt fák, a letört nagyobb ágak az alattuk lévő síremlékeket megrongálták, több mint tíz sírhelyben esett kisebb-nagyobb kár.

Biztonságosabb a Megyeháza tér: kicserélték az összetört köveket

2011. augusztus 09. 13:14

Mintegy két hónap alatt felújították a győri Megyeháza teret: kicserélték a törött, mozgó köveket, valamint kitisztították a vízelvezető rendszert. Minderre azért volt szükség, mert a sózás, a téli fagyok, és a rendezvények miatt a területen közlekedő autók a burkolat egy részét tönkre tették.

130 ezer forintos bírság a rekorder gyorshajtónak

2011. augusztus 08. 18:54

Nagycenk lakott területén 50 km/h helyett 114 km/h-val haladt az autós. A rendőrség 130 ezer forintos bírságot szabott rá ki.

Hefter László: „Számomra Győr a családot jelenti

2011. augusztus 08. 13:49

- Én egy olyan iparművész vagyok, aki szerte az országból kap feladatokat. Ezek a munkák nem mindig kötődnek Győrhöz, de valahogy mindig erre a városra ütnek vissza”– jelzi Hefter László, hogy akkor is a Rába-parti város hírnevét öregbíti, amikor éppen máshol dolgozik.

Készül a helikopter-leszállóhely

2011. augusztus 08. 13:25

A póluskórház projekt munkálatai a tervek szerint haladnak: már a helikopter leszállóhely zsaluzását készítik a betonozáshoz a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház „A” épületének tetején.

„Két generációt már elvesztettünk,
a harmadikat nem kellene”

2011. augusztus 08. 10:23

Februári tagtoborzása után a napokban alakult meg az újvárosi polgárőrség, melyet az önkormányzat is támogat. A várostól eddig kapott másfél millió forintot elektromos biciklire és egyenruhára költötték. A szervezet elnöke, Vidos Tibor a Győri Balett műszaki vezetőjeként, számtalan városi rendezvény hangosítójaként eddig a színfalak mögött dolgozott, most bekapcsolódik a közbiztonság érdekében végzett utcai munkába is.

Felborult egy rendőrautó a Teleki utca sarkán

2011. augusztus 07. 15:10

Szerencsére csak karcolásos sérülés történt abban a győri balesetben, melynek egy rendőrautó is részese volt városunkban.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×