Győr

Összefogással jött létre a Startup Campus Győr innovációs program

2019. április 11. 10:54

Együttműködési megállapodást írt alá a Hiventures Zrt, az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. és a Széchenyi István Egyetem. Az összefogás célja a Startup Campus Győr inkubációs program közös szervezésű megvalósítása annak érdekében, hogy a fiatalokat innovatív ötletekre épülő sikeres vállalkozások alapítására ösztönözzék. A helyszínt az egyetem új Menedzsment Campusa biztosítja mindehhez.

Katonák az iskolában – sok fotóval

2019. április 11. 07:48

A NATO fennállásának 70., valamint Magyarország csatlakozásának 20. évfordulójára „NATO NAPOK 2019” névvel országos programsorozatot indított a Honvédség és Társadalom Baráti Kör (HTBK) Székesfehérvári Szervezete. A keddi, győri rendezvénynek a Kazinczy Ferenc Gimnázium adott otthont.

Csütörtöktől zavartalanul működnek a lámpák

2019. április 10. 17:23

Olvasónktól kaptuk a jelzést, mely szerint már a második napja tapasztalja, hogy a Duna Centernél lévő lámpák hosszabb-rövidebb ideig nem működnek.

Tavasszal sokat tehetünk a májunk harmóniájáért

2019. április 10. 14:23

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem előttünk is ott a lehetőség! Szervezetünk számára a hasznosítás, növekedés időszaka jön el. A kínai évszakok közül a tavasz a fa elemmel van összefüggésben, jegye pedig a Yin – hívta fel a figyelmet dr. Feng Xiao Ping, a Harmónia Akupunktúra Centrum akupunktúrás szakorvosa.

Bizalom nélkül nincs társadalmi felelősségvállalás

2019. április 10. 08:39

A társadalmi felelősségvállalás nem csak a nagy, nemzetközi cégek privilégiuma. Kis- és középvállalkozások is összefoghatnak helyi célokért, odafigyelhetnek környezetükre ugyanúgy, mint munkatársaikra és családtagjaikra. Hogyan lehetnek felelősek a vállalatok a társadalomért? Többek között így, hangzott el a Nyugdíjasegyetem legutóbbi előadásán a Széchenyi István Egyetem győri campusán.

Három évet kaphat a tanárt bántalmazó férfi

2019. április 09. 16:25

A Győri Járásbíróság elsőfokú ítéletében közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt K. K. vádlottat, mint különös visszaesőt három év három hónap – börtönben végrehajtandó – szabadságvesztés büntetésre ítélte és négy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A húsvét sem lehet kifogás!

2019. április 09. 13:59

Egyre népszerűbb és sikeresebb az Egészségfejlesztési Iroda programja, amely szakmai irányítással segít az életmódváltásban és abban, hogy egy más, egy teljesebb életet élhessenek a jelentkezők. A pénteki találkozáskor a húsvéti ünnepi asztal kísértéseire igyekezett nemet mondani a csapat.

Modernebb eszközökön játszhatnak a gyerekek

2019. április 09. 11:54

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával több mint tízéves játszótéri eszközöket cseréltek le Győrben, a Győr-Szol Zrt. koordinálásában.

Új, innovatív toborzási technikák a XXV. Győri Állásbörzén

2019. április 11. 09:34

A térség legnagyobb rendezvényévé vált az immáron huszonötödik alkalommal megrendezett Győri Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. A kiállítók standjai, a prospektusokban megfogalmazott üzenetek és a beszélgetések tapasztalatai is azt igazolják, hogy az égető munkaerőhiánnyal párhuzamosan a cégek egyre egyedibb megoldásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy a megfelelő számú és képzettségű humánerőforrás álljon rendelkezésükre.

Szanyi szerint a szociális kérdések kerülnek előtérbe

2019. április 10. 18:10

A baloldal azt reméli, az uniós választás részvételi aránya is tükrözi, hogy a magyarok kétharmada Európa-párti - fogalmazott győri sajtótájékoztatóján Szanyi Tibor, az Európai Parlament szocialista képviselője.

Police Coffee a bevásárlóközpontban

2019. április 10. 14:57

A Győri Rendőrkapitányság prevenciós szakemberei április 9-től április 11-ig várják a Police Coffee kampány látogatóit a Győr Pláza parkolójában. Az érdeklődők egy csésze kávé mellett beszélgethettek a rendőrökkel.

Tanított a nagyvilágban és tanította a nagyvilág

2019. április 10. 10:02

Nyílt órát hirdetett a Széchenyi István Egyetem Apáczai-kara, melynek vendége Somogyi Györgyné Márta volt.

Eltűnt férfit keres a rendőrség

2019. április 10. 05:50

A férfi cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll.  

Készen van a csatorna feletti új híd

2019. április 09. 14:55

Jól haladnak a munkák az 1-es számú főúton, a likócsi körforgalom és az Ipar utcai csomópont között, elkészült a csatorna feletti új híd is – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Segítség húsvétra

2019. április 09. 13:04

A Győri Egyházmegyei Karitász több mint 6.700 kg tartós élelmiszert osztott szét a rászorulók között húsvét alkalmából.

Megőrizte veretlenségét a Győri Törvényszék

2019. április 09. 11:10

A győri Széchenyi István Egyetem tornacsarnoka adott otthont a Győri Törvényszék által évente szervezett streetball tornának. A Győri Törvényszék munkatársai a már VII. alkalommal megrendezett kosárlabda tornával emlékeztek a 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal polgári bíró kollégájukra, dr. Géczi Balázsra.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×