Győr

EU-pontot avattak a Deákban

2018. április 13. 10:56

Eu-pontot avattak pénteken a Győri Szolgáltatási SzC Deák Ferenc. Közgazdasági Szakgimnáziumában, melynek célja a fiatalok figyelmének felkeltése Európa iránt és a diákok tájékoztatása az Európai Unió működéséről, illetve a lehetőségekről, amelyekkel uniós állampolgárként élhetnek.

Baleset Győrben

2018. április 13. 06:55

Hallgatónktól kaptuk az információt, miszerint baleset történt Győrben.

Szakácsversennyel ösztönözték főzésre a diákokat a Krúdyban

2018. április 12. 16:15

Első alkalommal rendezték meg a Baksa Kálmán Emlékversenyt a győri Krúdy-iskolában, ahol a régió huszonegy szakácstanulója mutathatta be főzőtudományát szakmai zsűri előtt.

Új, tuti app: JátéKincstár!

2018. április 12. 14:10

Pénzügyi tudatosságot növelő okostelefonos applikációt mutatott be a Magyar Államkincstár győri diákoknak.

LEO-s versenyen bizonyítottak a lukácsosok

2018. április 12. 11:26

A technológia minden iparágban folyamatosan fejlődik, így az újításokból a létesítménygazdálkodás sem maradhat ki. De hogyan jelenik ez meg az épületüzemeltetésben, és mi teheti azt vonzóvá a mai diákok számára?

Felavatták a város első luxushotelét

2018. április 11. 11:30

Megnyitotta kapuit a Rába Quelle Boutique&Unique Hotel Győr történelmi Belvárosában, a Rába Quelle Élményfürdő szomszédságában. A múlt század elején épült, korábban panzióként üzemelő épületet Kovacsics Imre, győri üzletember, a SPA Hungary Holding vezérigazgatója tavaly vásárolta meg és építtette át luxushotellé. A beruházás értéke közel félmilliárd forint.

Félmilliárdos adócsalás miatt nyomoznak Győrben

2018. április 11. 10:02

Költségvetési csalás miatt javasol vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága 11 emberrel szemben, akik a gyanú szerint őrzésvédelmi és egyéb betanított munkák szervezésével félmilliárd forintos kárt okoztak az állami büdzsének - tájékoztatta a NAV Nyugat-Dunántúli Bűnügyi Igazgatóság sajtóreferense szerdán.  

Ma van a magyar költészet napja

2018. április 11. 06:04

Országszerte színes programokkal - versutcával, maratoni versfelolvasással - ünneplik a magyar költészet napját. Győrben koszorúzási ünnepség, versünnep és kiállítás várja az érdeklődőket.    

Álhírre figyelmeztet a polgármesteri hivatal

2018. április 13. 07:34

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a lakosok figyelmét, hogy az interneten álhír terjed.  

Jótékonysági nap az árva állatokért

2018. április 12. 17:33

Állatbarátok, figyelem! Egy nagyszerű esemény közeleg, ugyanis a Győri Állatmenhely április 14-én, szombaton tartja jótékonysági napját a Győr Plázában!

Feloldották a látogatási tilalmat a győri kórházban

2018. április 12. 14:31

Térségünkben is levonult az influenzajárvány, így már nem indokolt a korlátozás a Petz kórházban.

Újabb parkolóhelyek a Körkemence utcában

2018. április 12. 12:06

Az idén indul a parkolólemez építése a Kuopio parkban, de a nagyberuházás előtt is több helyütt készülnek el kisebb földfelszíni fejlesztések. Ezúttal a Körkemence utcában bővült a megállási lehetőség.

Amíg verset olvasunk, minden más megáll

2018. április 11. 13:57

A magyar költészet napja alkalmából – április 11-én – országszerte számos rendezvény hívja fel a figyelmet a klasszikus, illetve a kortárs versek olvasására. Városunkban a szabadhegyi József Attila-szobornál, a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógai Módszertani Intézmény diákjai ünnepi műsorral tisztelegtek a költészet előtt: József Attila költeményeinek felolvasásával, illetve azok megzenésítésével emlékeztek magyar költőinkre.

Az Audi Hungaria a legvonzóbb munkáltató

2018. április 11. 10:12

Ötödik alkalommal díjazta Magyarország legvonzóbb munkáltatóit a Randstad Hungary: a lista élén a Mercedes-Benz végzett, míg az Audi Hungaria sorozatos győzelmeinek köszönhetően belépett a nívódíjasok közé.

Győr+ Nagy Vers Teszt

2018. április 11. 07:05

Játékra hívunk bennetek! Ma van a Magyar költészet napja, így összegyűjtöttünk 11 gyönyörű versrészletet, aminek ki kell találnotok a szerzőjét. Vannak nagyon egyszerűek, de akadnak becsapósok is.  

Lehet csatlakozni a győri gyalogló klubokhoz!

2018. április 10. 20:50

A fizikai aktivitás fokozásának talán legegyszerűbb módja a gyaloglás. Itt a tavasz, indulnak a győri gyalogló klubok, lehet csatlakozni!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×