Győr

Berúgta a kocsma ajtaját

2019. június 17. 11:22

Egy győri borozóból érkezett bejelentés a rendőrségre még április 15-én 23 óra 45 perckor, hogy egy láthatóan ittas férfi berúgta a kocsma ajtaját, és egy széket dobál, agresszívan viselkedik.

Torlódásra kell számítani a Szent István úton

2019. június 17. 08:24

Az okozott kellemetlenségekért türelmet és megértést kér a Pannon-Víz.

Hőségriadó: a nyár első nagy próbatétele

2019. június 16. 14:17

Május végén aki tudott, még fűtött, június első felének végén pedig itt a nyár első hőségriadója. A hétvégén tetőzött a kánikula, ha e cikk nem is, az abban foglalt tanácsok talán segítenek elviselni az olykor elvislelhetetlennek hitt meleget.

Ütősre sikerült a nyárnyitó második napja is! - FOTÓK!

2019. június 16. 00:08

A győri közönség talán azt gondolta, hogy a pénteki megabulit már nem lehet felülmúlni, ám Rúzsa Magdinak és zenekarának sikerült fokozni a fesztiválhangulatot. Az énekesnő slágereivel érzelemdús, üde nyári estét varázsolt Győr belvárosába. A koncert kezdetén Borkai Zsolt köszöntötte a Dunakapu térre látogatókat, végül a tűzijáték sem maradhatott el.

A Szent Imre-templom szentelési évfordulója

2019. június 14. 18:34

A győri Szent Imre-templom felszentelésének 76. évfordulóján Bognár István városplébános, püspöki irodaigazgató ünnepi szentmisét mutatott be.

Új kinevézés a Katasztrófavédelemnél

2019. június 14. 16:11

nnepi állománygyűlés keretében június tizenhatodikai hatállyal kinevezték a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettesét, Sári Ákos tűzoltó alezredest, aki 2018 októbere óta megbízottként látta el a beosztással járó feladatokat.

Három megyét kötnek össze a felújított Jenbacher motorvonatok

2019. június 14. 12:29

A Győr–Veszprém és a Győr–Celldömölk–Szombathely vasútvonalakon június 14-étől forgalomba állnak a felújított Jenbacher motorvonatok. A járművek üzembeállításával a szolgáltatási színvonal, és abból adódóan az utasok elégedettségének érezhető emelkedésére számít a vasúttársaság – hangzott el a győri vasútállomáson tartott sajtótájékoztatón.

A kreatív ipar és a digitális gazdaság kihívásai a győri Kautz-konferencián

2019. június 14. 08:48

A kreatív ipar és a digitális gazdaság köré összpontosult a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának nemzetközi tudományos konferenciája a Menedzsment Campus új épületében, Győrben. „Az ipar digitalizációs átalakulásának legnagyobb kihívása az emberhez köthető, ezért a kutatói, egyetemi szféra óriási jelentőséggel bír. A hazai ökoszisztéma szereplőinek ipar 4.0 érettsége jelentős fejlesztési potenciált hordoz magában” – hangzott el a konferencián.

Először adtak át ilyen diplomákat a győri egyetemen

2019. június 17. 08:57

Szülészeti-nőgyógyászati szonográfusok vették át diplomájukat a Széchenyi István Egyetemen. Csaknem tízévnyi szünet után, tavalyelőtt Győrben honosították meg újra a korábbinál magasabb szinten a BSc diplomához kötött szakirányú továbbképzési szakot, amelynek első végzős évfolyama meghitt ünnepségen vehette át oklevelét Győrben, az Egyetemi Hangversenyteremben.

Személyi változások a Győri Egyházmegyében

2019. június 16. 14:35

Veres András megyéspüspök a Győri Egyházmegyében július 1-jei és augusztus 1-jei hatállyal az alábbi változtatásokat rendelte el.

Három autó karambolozott Győrben

2019. június 16. 11:44

A tűzoltók áramtalanítják a kocsikat.

Elkezdődött a Győri Nyár- FOTÓK!

2019. június 14. 23:51

Pénteken este kezdetét vette a Győri Nyár a Halott Pénz koncertjével, akik 2016-ban a Wellhellóval közösen léptek fel a Dunakapu téren. A koncert után Halott Pénz After is várta a szórakozni vágyókat a Rómer Házban.

Hasznos információk a Nyárnyitó Hétvégével kapcsolatban

2019. június 14. 16:37

Június 14-én, pénteken 21 órakor a Halott Pénz ad ingyenes nagykoncertet a Dunakapu téren. Június 15-én, szombaton 21 órakor Borkai Zsolt polgármester nyitja meg a Négy Évszak Fesztivál nyári rendezvénysorozatát, majd Rúzsa Magdi koncertje következik, amit a hagyományokhoz hűen tűzijáték zár.

Éld át, ez a Te napod! Jógázz!

2019. június 14. 13:51

A jóga szenvedélyes hódolója vagy? Esetleg még soha nem próbáltad? Akkor itt az alkalom, hogy aktív részese legyél egy különleges sorozatnak, hiszen június 22-én és 23-án immáron ötödik alkalommal rendezi meg az Indiai Nagykövetség a Nemzetközi Jóganapot, számos hazai nagyvárosban, köztük Győrben is.

Nagy Imre üzenete: együtt

2019. június 14. 11:43

Nagy Imre Magyarország mártírhalált halt miniszterelnöke újratemetésének évfordulóján, június 14-én ünnepséget tartott a győri önkormányzat és a Nagy Imre Társaság Győr és környéke szervezete.

Friss vizet a hőségben!

2019. június 14. 08:05

Győrben a Dunakapu téren, a Baross úton és a Megyeháza téren, valamint Csorna és Kapuvár központjában párakapuk alatt frissülhetnek fel az arra járók.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×