Változások a katasztrófavédelmi igazgatóságok működésében

2012. január 03. 16:01

Január elsejétől egységes rendszerben működik a magyarországi katasztrófavédelem. A változásoktól hatékonyabb megelőzést, valamint a tűzoltóságok, a polgári védelem és a szakhatóságok jobb együttműködését várják- számolt be Sallai Péter a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője kedden.

Győrben járt a szolidaritás nagykövete, Orsós Zsolt -VIDEÓVAL!

2012. január 03. 14:25

Világtalanként mutat példát Orsós Zsolt, aki a vele született betegsége miatt öt éves korábban veszítette el látását.

Tűz Pázmándfalun – Egy ember meghalt FRISSÍTETT

2012. január 02. 11:07

Családi házban keletkezett tűz Pázmándfalun hétfő délelőtt. A tűzben egy ember életét veszítette- tájékoztatta a Győr+ Online-t a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

Életveszélyes szurkálás áldozatát keresik a rendőrök

2012. január 01. 21:09

Egy életveszélyes szurkálás áldozatát keresik a rendőrök - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság szóvivője vasárnap este az MTI-t.

Boldog új évet győriek!- FOTÓKKAL, VIDEÓVAL

2012. január 01. 01:24

Ezrek gyűltek össze Győrben azért, hogy a szilveszteri vigasságok keretében együtt búcsúztassák az óévet és köszöntsék az új esztendőt. A város nevében Simon Róbert Balázs alpolgármester éjjel egy órakor a tűzijáték előtt mondott rövid beszédet a városháza téren.

Vigyázzunk háziállatainkra Szilveszterkor!

2011. december 31. 08:40

A petárdázástól, tűzijátékoktól megrémülhetnek a háziállatok. Az Emberek az állatokért alapítvány arra figyelmeztet, Szilveszterkor fokozottan figyeljünk háziállatainkra.

Győrben is megszűnik egy Erste-fiók, az országban negyvenegy

2011. december 30. 13:22

A január 20-ig megszűnő 41 Erste-bankfiók ügyfeleinek nem kell semmit tenniük, számlavezetésüket automatikusan átveszi egy másik bankfiók - közölte az Erste honlapján a megszűnő fiókok listájával együtt.

Teák mentából, gyógyító porok rozmaringból - Gyógyító hagyományok Pannonhalmán

2011. december 30. 09:30

Nincs abban semmi különös, hogy egy gyógyszerész teáját elismeri a hivatal és hozzájárul forgalmazásához. Ámde a nevezett gyógyszerész, Reisch Elek bencés szerzetes néhány év híján három évszázaddal ezelőtt vetette papírra a szívnyugtató tea receptjét félezer másik recepttel együtt.

Visszapillantó: mi történt az idén Győrben?

2011. december 29. 08:46

Sikeres, színes év volt, sok eseménnyel. A város jövőjét meghatározó gazdasági beruházás alapkőletételével, városi és egyetemi fejlesztésekkel, fergeteges programokkal. Sajnos szomorúságra is akadt ok. Az idei évben távozott közülünk többek között dr. Ottófi Rudolf, Halbritter Mátyás és Kovács Barnabás.

Szent János napi boráldás - VIDEÓVAL!

2011. december 27. 16:03

Várszegi Asztrik főapát liturgia keretében megáldotta a pannonhalmi borvidék 2011-es új borait a Pannonhalmi Bencés Főapátság Káptalan termében.

Felrobbant Győrben egy gázpalack – egy sérült

2012. január 03. 14:59

Felrobbant Győrben egy gázpalack, egy ember megsérült – tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei ügyelete kedden az MTI-t.

Győrbe szállítják a soproni gázolás sérültjét FRISSÍTVE

2012. január 03. 09:00

Órákon belül Győrbe szállítják azt az életveszélyes állapotban lévő férfit, akit egy helyi busz ütött el kedd hajnalban Sopronban egy gyalogátkelőhelyen - közölte a kórház tájékoztatására hivatkozva a soproni rendőrkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

2012. január 02. 07:55

A győri polgármesteri hivatalban minden negyedik dolgozónak van valamilyen devizaalapú hitele, a végtörlesztéshez támogatást kérők teljes tartozása eléri a 650 millió forintot - tudta meg a Hír TV. A város alpolgármestere sem tudja elképzelni, hogy állami segítségvállalás nélkül az önkormányzat minden rászoruló dolgozójának támogatást tudjon nyújtani.

Visszahulló pirotechnikai anyag okozott tüzet Győrött

2012. január 01. 11:58

Országszerte összesen nyolc tűzesethez vonultak ki szilveszter éjjelén a tűzoltók. Több helyen feltehetően valamilyen pirotechnikai eszköz okozta a tüzet - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Január 20-ig lehet használni az éves parkolási bérleteket

2011. december 31. 08:52

A győri képviselő-testület 2011. október 28-i ülésén elfogadott rendeletmódosítás értelmében 2012. január elsejétől a város területén változik a parkolás rendje. A 2011-ben megváltott havi és negyedéves bérleteket január 5-ig, míg az éves bérleteket január 20-ig lehet használni.

Figyelem! Forgalomkorlátozás lesz a Szilveszteri Városi Vigasságok idején

2011. december 31. 07:57

A Szilveszteri Városi Vigasságok idején forgalomkorlátozások lesznek Győrött. Erről tájékoztatjuk olvasóinkat.

Állami Számvevőszék: Stabil Győr pénzügyi helyzete

2011. december 30. 11:42

A győri önkormányzat pénzügyi helyzete az elmúlt években stabil volt, az önként vállalt faladatok nem befolyásolták a működés biztonságát, a gazdasági társaságok által ellátott feladatstruktúra pedig átlátható, az a működési kockázatot nem növelte - állapította meg pénteken nyilvánosságra hozott jelentésében az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

Változik a cukrásztermékek ÁFA kulcsa

2011. december 29. 18:10

Csernyi Tímea, a győri Matias cukrászda és étterem felszolgálója két tálca süteményt visz kezében.

75 helyszínre vihető a feleslegessé vált karácsonyfa

2011. december 27. 16:08

A GYŐR-SZOL Zrt. kihelyezte a fenyőfagyűjtő ketreceket, így aki szeretné, 75 helyszínen már közvetlenül az ünnepek után ide teheti a feleslegessé vált karácsonyfát.

Illegális migránsokat fogtak el az M1-esen

2011. december 27. 07:57

Öt illegális migránst és szállítójukat fogták el a rendőrök még a hétvégén az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében – tájékoztatta az MTI-t a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×