Győr

Újra akadálytalanul haladhat a forgalom az M1-es autópályán

2013. november 01. 18:23

Újra akadálytalanul haladhatnak a járművek az M1-es autópályán, miután pénteken kora este feloldották a forgalomkorlátozást a korábbi baleset helyszínén - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Különleges közlekedési mód a győri temetőben

2013. november 01. 15:28

Új, speciális közlekedési lehetőséget kínálnak Győr legnagyobb temetőjében az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak péntektől a következő három napban.

Nyit a krízisszálló-VIDEÓVAL

2013. október 31. 13:40

Szép lassan vége a vénasszonyok nyarának, jön a tél és kinyit a győri krízisszálló is.

Bombariadó a Győri Járásbíróságon-FRISSÍTVE

2013. október 31. 11:04

a reggeli órákban bejelentett bombariadó miatti rendőri intézkedés befejeződött, nem találtak robbanóanyagot a Győri Járásbíróság épületének átvizsgálása során, így a Győr, Szent István út 3. szám alatti épület újra a megszokott rendben működik és tart nyitva. A ma délutánra kitűzött tárgyalások az eredeti időpontban és helyszínen kerülnek megtartásra-tájékoztatta portálunkat Máté Kinga szóvivő bíró.

Győri az év főkertésze

2013. október 30. 12:52

A közelmúltban rendezték a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny díjkiosztó gáláját, ahol városunk különdíjat, a győri önkormányzat munkatársa pedig az év főkertésze díjat vehetett át.

Lélekzet előadások

2013. október 29. 16:43

HELLINGER FÉLE CSALÁDÁLLÍTÁS DR ANGSTER MÁRIA PSZICHOTERAPEUTÁVAL ,A RENDSZERÁLLÍTÓK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉG (ISCA) KUTATÁSI BIZOTTSÁGÁNAK VEZETŐJÉVEL, AKI A MÓDSZERT MAGYARORSZÁGON ISMERTTÉ TETTE.

Pataky Péter: lehet létjogosultsága a szakszervezeti pluralizmusnak, de kisebb mértékben

2013. október 29. 12:22

Lehet létjogosultsága a szakszervezeti pluralizmusnak, de ez Magyarországon mostanra extrém méreteket öltött - hangoztatta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke, amikor az új szakszervezeti tömörülés létrehozásának szükségességéről beszélt keddi sajtótájékoztatóján, Győrben.

Lányok napja-VIDEÓVAL, FOTÓKKAL

2013. október 29. 10:01

A megyei kormányhivatal munkaügyi központja, a megyei kereskedelmi és iparkamara, a soproni kamara és a Klebersberg Intézményfenntartó győri tankerülete mellett mostantól a Mobilis is csatlakozott a pályaválasztás előtt álló fiatalok pályaorientációját segítő, országosan is egyedülálló programhoz.

Üzemanyagot szállító kamion ütközött személygépkocsival az M1-es autópályán

2013. november 01. 17:23

Üzemanyagot szállító kamion ütközött össze egy személyautóval péntek délután az M1-es autópálya 126-as kilométerenél a Budapest felé vezető oldalon - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Halottainkra emlékeztünk

2013. október 31. 15:51

A győri önkormányzat Halottak napi megemlékezését a nádorvárosi köztemetőben, az I., a II. Világháborús, az 1956-os hősi halottak előtt tisztelegve, a Deim Pál alkotta "Hősi halottak" emlékművénél tartotta.

Támogatókra van szüksége Hannának

2013. október 31. 11:22

Támogatók nélkül nincs esélye a súlyos betegséggel küzdő Burján Hannának, hogy családjával kijusson a jövőjét meghatározó németországi kezelésre. Az újabb terápiára azért van szükség hogy Hanna integrált óvodába kerülhessen, ahol a fejlődése tovább folytatódhat, hogy esélye legyen egy normális életre.

Delegáció Győrben a „hal és a rizs földjéről'

2013. október 30. 16:10

A Kínai Népköztársaság Hubei Tartományának - Li Hongzhong pártfőtitkár által vezetett - 14 fős delegációja látogatott szerdán Győrbe. A látogatás legfőbb célja, hogy Győr-Moson-Sopron megye és a távol-keleti ország tartománya jobban megismerje egymást, a közöttük fennálló kapcsolatot szorosabbra fűzzék, ennek érdekében a két fél együttműködési szándéknyilatkozatot is aláírt.

Átadták a felújított Bóbita Óvodát

2013. október 30. 11:36

Az elmúlt hetekben több városi óvoda felújításáról is beszámoltunk,október 30-án újabb intézményt, a megújult Szövetség úti Bóbita Óvodát adták át, ahol közel tízmillió forint értékű fejlesztés valósult meg.

Ünnepi szolgáltatásokl és nyitva tartásokl

2013. október 29. 12:49

Tájékoztató az ünnepi szolgáltatásokról és nyitva tartásokról.

Rózsavölgyi László fogadóórája

2013. október 29. 10:21

Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő fogadóórát tart.

Kegyeleti ünnepek előtt

2013. október 28. 12:25

Mindenszentek és Halottak napja hétvégéjén idén is meghosszabbított nyitva tartással és egy új szolgáltatással állnak a látogató rendelkezésére a győri köztemetők.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×