Felújították a játszóteret a Damjanich utcában

2017. július 04. 12:19

Ne hanyagoljuk el értékeinket, hanem tartsuk karban, s újítsuk fel őket – mondta dr. Somogyi Tivadar alpolgármester, aki a Damjanich utcában átadta a felújított játszóteret.

Megszólalnak a szirénák Győrben

2017. július 03. 14:47

A lakosságnak a jelzések hallatán semmilyen teendője nincs, az elhangzó jelzések csupán a szirénák üzemképességének ellenőrzését szolgálják.

Négyszeresére bővíti bázisát a győri székhelyű Rudolph Logistik Gruppe

2017. július 03. 12:35

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti - közölte a vállalat. A vállalat székhelye Győrben található, további telephelyekkel rendelkeznek Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten, illetve több helyszínen az ügyfelük üzemi területén végeznek logisztikai tevékenységeket.

Erősödik a térségi munkaerő-piac

2017. július 03. 07:15

Jogászokat, egészségügyi és sport diplomásokat köszöntöttek Győrben  

Boldog születésnap volt - véget ért a 10. Győrkőcfesztivál, rengeteg fotóval!

2017. július 02. 21:53

Ez is eljött sajnos, amikor búcsúzni kell. Búcsúzni az idei, a 10. Győrkőcfesztiváltól, a megannyi élménytől és mókától. Ám csak egy röpke év és újra együtt lehetünk! Addig is, elevenítsük fel ezt a majdnem három boldog napot, közösen!

Köztünk élnek: Nagypapája nyomdokain haladva építi a vállalkozását

2017. július 02. 16:47

Célokra mindenkinek szüksége van. Ezek viszik előre, és mozdítják ki az embert a hétköznapok szürke masszájából. Céljaink lehetnek rövid, közép és hosszú távúak, aszerint, hogy mekkora időintervallum szükséges a megvalósításukhoz. A hangsúly pedig a megvalósításon van, hiszen akkor leszünk céltudatosak, ha a tervből valóság lesz. Varga András már a középiskolában tudta, hogy mit akar.

Motorosnak ütközött egy autó este Győrben

2017. július 02. 08:19

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Megszűnt a strandszolgáltatás az Aranypart II-n

2017. július 01. 11:47

A partszakaszt strandolásra mindenki saját felelősségére veheti igénybe.  

Folytatódik a szúnyoggyérítés Győrben

2017. június 30. 14:30

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Modern Városok Program: Polgármesteri biztos felügyeli az előkészítést

2017. június 30. 11:30

A héten jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányhatározat, amely az Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt polgármester által aláírt együttműködési megállapodásban szereplő fejlesztésekhez határidőket rendel. A városházán polgármesteri biztos koordinálja majd az előkészítést.

Zárva tart a Mobilis

2017. július 04. 09:33

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ több hetes nyári zárva tartása az első hivatalos magyarországi olimpiai esemény, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megrendezésével függ össze.

Folytatódik a szúnyogirtás megyénkben

2017. július 03. 14:38

Ezen a héten további 60 ezer hektár kezelésével folytatódik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) által koordinált országos szúnyoggyérítési program - tájékoztatta az OKF helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.

Megyénkben épült a legtöbb lakás

2017. július 03. 07:48

Bár a kínálat bővülése egyelőre nem tartott lépést vele, egyre nagyobb a lakások iránti kereslet. Megyénként is hatalmas a különbség: míg Győr-Moson-Sopronban 502 új lakás épült, Nógrádban csak négy - írja a Magyar Hírlap hétfői száma az Ingatlan.com elemzésére hivatkozva.  

Visszakerülnek a buszmegállók eredeti helyükre

2017. július 03. 05:57

Befejeződtek a munkálatok az érintett szakaszon, így ismét megszokott helyükön állnak meg a helyi járatok.  

Halálos baleset Győrben - véget ért a helyszínelés

2017. július 02. 18:04

Kérekpárost gázolt el egy vonat a Pusztaszeri úti vasúti átjárónál vasárnap délután. A helyszínelés este 9 óra környékén fejezték be a rendőrök.

Győri vonatkozású az Erasmus+ egyik arca

2017. július 02. 11:50

Bodrogi Flórának, a mezőkeresztesi huszonéves lánynak nem volt kérdés, hogy szeretné-e képviselni a szívéhez közel álló ösztöndíjprogramot. Küldetésének érzi, hogy minél több embernek adja át azt az élményt, melyet ő is tapasztalt külföldön az Erasmus-nak köszönhetően.

Szombaton is Győrkőcfesztivál – galériával

2017. július 01. 18:49

Idén is rengetegen voltak kíváncsiak a Győrkőcfesztivál szombati programjaira. Ezen a hétvégén hagyományosan minden a gyerekekről szól. Mosolyukért és kacajukért pedig minden fáradtság megéri.

Különleges új lakók érkeztek az állatkertbe

2017. június 30. 17:41

Két hatalmas és különleges madár érkezett június elején Budapestről a Xantus János Állatkertbe: egy kaffer szarvasvarjú testvérpár kapott nálunk új otthont.

Megújult a Felhő

2017. június 30. 13:26

A győri önkormányzat támogatásával felújították Bak Imre Felhő című köztéri alkotását, amely 1976 óta diszíti a Móra-iskola előtti teret. Az akkor fiatal alkotó azóta neves művész lett, Kossuth-díjas, Munkácsy-díjas és a Nemzet Művésze.

Élőben tudosítottunk a nyári szünet előtti utolsó közgyűlésről

2017. június 30. 09:37

A nyári szünet előtti utolsó közgyűlést tartották pénteken délelőtt a győri önkormányzati képviselők. A múlt havi ülésen szavaztak a helyi buszközlekedésről, többek között az ezzel kapcsolatos pályázati kiírás is napirenden szerepelt, a Modern Városok Program helyi koordinációjának élére pedig polgármesteri biztost nevezett ki Borkai Zsolt.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×