Győr

Bringázz a munkába és irány Olaszország!

2019. szeptember 02. 08:50

Idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára.

Koktélozott szinte az egész belváros

2019. szeptember 01. 21:19

Különleges koktélversenyt tartottak ma délután Győrben a Kisfaludy utcában, ahol az ország legjobb bárjaiból érkeztek csapatok, hogy egy szakmailag is kiemelkedő viadalon mérjék össze tudásukat. A szeptember eleji tikkasztó kánikulában az érdeklődők örömmel, a zsűri pedig kritikusan szürcsölte a kevert és rázott italkülönlegességeket.

Jókedvű flashmob a Dunakapu téren

2019. szeptember 01. 12:37

Győr amatőr tánciskoláinak több száz táncosa adott elő közösen egy jókedvű koreográfiát a hétvégén a győri Dunakapu téren. Ötévestől ötvenévesig, ízig-vérig örömzenére, valódi örömtáncot jártak, és sok érdeklődőt vonzó flashmobbal vezették fel a szeptember végi TED X GYŐR rendezvényt. Az előadók között ott lesz Győr polgármestere, és a Széchenyi István Egyetem tanárai is képviseltetik magukat.

Rongálásért kell felelnie

2019. szeptember 01. 09:29

A győri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Kihelyezett hulladékudvar Ménfőcsanakon

2019. augusztus 31. 10:59

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontot üzemeltet 2019. augusztus 31-én, szombaton Ménfőcsanakon.

Különleges kalandra hívott az Állatkertek Éjszakája - fotókkal!

2019. augusztus 31. 08:00

Hagyományosan augusztus utolsó péntek estéjén rendezik az Állatkertek Éjszakáját, ahol esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal várják az érdeklődőket.

Új hadnagyokat köszöntöttek a győri katonák

2019. augusztus 30. 12:27

Négy új tiszt került a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez, akik tanulmányaik során a szakmai gyakorlatot már a győri alakulatnál töltötték.

Ma lesz az Állatkertek éjszakája

2019. augusztus 30. 06:19

Ma este rendezik meg az Állatkertek éjszakája programsorozatot az ország tizenkét településének tizenhárom állatkertjében, vadasparkjában, állatos bemutatóhelyén. Győrben is különlegességekkel készülnek a szervezők.

Kerékpárt lopott

2019. szeptember 02. 08:27

A győri rendőrök egy napon belül elfogták a tolvajt.  

Őrült sikere van az őrült futásnak – sok fotóval

2019. szeptember 01. 14:37

Rendhagyó és nagyon vicces futóversenyt rendeztek vasárnap Győrben, amely a Külső Bácsai úton egészen 17 óráig tartott. A felfújható akadálypályákat már többet leküzdötték, s egyöntetű a vélemény, hogy felejthetetlen élményekkel lettek gazdagabbak. A képet pedig önmagukért beszélnek!

Kerékpárral is szabályosan!

2019. szeptember 01. 12:00

A rendőrök Győrben és környékén hívták fel a gyalogosan, illetve kerékpárral közlekedők figyelmét a közlekedési szabályokra.

Fegyvereket és lőszereket találtak egy török férfi autójában

2019. augusztus 31. 12:00

Nyolc lőfegyverrel és csaknem 1500 lőszerrel lépett át a határon Rajkánál kisbusszal egy török férfi pénteken, akinek letartóztatásáról szombaton dönt a Győri Járásbíróság - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Népszerű a kultúra fülkéje Adyvárosban

2019. augusztus 31. 08:40

Ahol valamikor távolban élő ismerősök érdeklődtek egymás hogyléte felől a recsegő vonalon, fiatalok rebegtek szerelmes vallomásokat, telefonbetyárok hívogattak békés polgárokat, taxit rendeltek és az orvosi ügyeletet riasztották, az a helyiség ma már egy négyzetméteres fülkéje az olvasáskultúrának Adyvárosban.

Nem mondott le az ország a határon túli magyarokról

2019. augusztus 30. 17:16

A kormány azon dolgozik 2010 óta, hogy a Magyarországon kívül élő magyarok érezzék, az anyaország nem mondott le róluk - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa pénteken Győrben, a nyugati diaszpórában magyar nyelvet tanítók 19. továbbképzésének záróünnepségén.

Olivér nem várta meg a mentőket, munkatársunk otthon szülte meg

2019. augusztus 30. 11:40

Az országos sajtóig is eljutott egy ménfőcsanaki baba születésének híre: hétfőn az édesanyja a férje segítségével otthon adott életet a kisfiúnak úgy, hogy a köldökzsinór a kicsire tekeredett, s a helyzet megoldásában telefonon mentésirányító instruálta a házaspárt. A gyönyörű újszülött édesanyja máshol részletesen és névvel nem mesélt a történtekről, velünk azonban kivételt tett. Lapunk korrektora, Silnicki Beáta hozta világra ugyanis a kis Olivért.

Fidesz-KDNP: Fókuszban a közös eredmények

2019. augusztus 29. 11:30

Borkai Zsolt polgármester, a Fidesz győri szervezetének elnöke csütörtökön adta le a jelöltséghez szükséges ajánlásokat.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×