Győr

Jönnek az intelligens buszok

2011. szeptember 14. 14:59

Elkezdődtek a győri autóbusz-utastájékoztató rendszer fejlesztési munkálatai Országosan egyedülálló utastájékoztatási rendszer épül ki a győri autóbusz-közlekedésben. A járatok és megállók modern eszközökkel történő felszerelését már elkezdték a kivitelező Synergon Rendszerintegrátor Kft. és a Systrans Rendszerintegrátor Kft. munkatársai.

Cozma gyilkosai Győrben felelnek tettükért

2011. szeptember 14. 14:01

Pár héten belül elkészül az ügyészi indítvány a Cozma-ügyben a Győri Fellebbviteli Főügyészségen – tájékoztatta portálunkat dr. Vincze István fellebbviteli főügyész.    

Tűzoltó szakmai verseny – A győriek a legjobbak

2011. szeptember 14. 09:58

A győriek bizonyultak a legjobbnak a hivatásos önkormányzati tűzoltók szakmai versenyének megyei selejtezőjét Kapuváron, a volt Rába MVG telephelyén.

Megbilincselt gyanúsítottak a Porsche szalon előtt

2011. szeptember 13. 20:49

Három rendőrkocsi fogta közre azt az autót, melynek a motorháztetőre hasaltattak megbilincselt férfiakat.

Átadták a Sport utcai rendelőket

2011. szeptember 13. 15:24

A felújítás után külön épületbe került a felnőttorvosi, a gyermekorvosi rendelő, valamint a védőnői szolgálat. A beruházást Borkai Zsolt polgármester kedden adta át.

Különválasztják a Kossuth hídon a kerékpáros és az autós forgalmat

2011. szeptember 13. 13:29

Kiszélesítik a Kossuth hídon a járdát, a biztonságos közlekedés érdekében ide vezetik át a kerékpáros forgalmat. A biciklisek ugyanis most a szűk 6,5 méter széles útpályán kerekeznek az autók és a buszok mellett.

Jönnek a fizetős magánbölcsődék

2011. szeptember 13. 10:21

Azokkal a tehetősebb szülőkkel, akik az állami és önkormányzati intézmények nyújtotta feltételeknél jobb és igényesebb körülmények közé vinnék csemetéiket, megfizettetné a gyerekek bölcsődei elhelyezését a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma.

Megyénkbe látogatott Enzkreis elöljárója

2011. szeptember 13. 10:05

Győr-Moson-Sopron megye vezetői 2001-ben írtak alá együttműködési szándéknyilatkozatot a baden-württembergi Enzkreis járással. Az elmúlt években a két régió több közös programot szervezett, rendszeres szakmai megbeszélésekre került sor számos témában, így például ifjúsági kérdésekben, gazdasági, egyetemek közti együttműködés tekintetében.

Cseh mintára összehangolják a közösségi közlekedést

2011. szeptember 14. 14:30

Gyorsabb, pontosabb, megbízhatóbb és olcsóbb lesz a közösségi közlekedés, ha a szereplők összehangolják a szolgáltatásaikat, munkájukat - mondta Pócza Mihály, a Kisalföld Volán Zrt. vezérigazgatója azon a fórumon, ahol a társaság a Vasi Volánnal, a MÁV-val és a GYSEV-vel tárgyalt az együttműködés lehetőségéről.

Tizenkét kamara elnök márványtábláját avatták fel Győrben

2011. szeptember 14. 10:41

Szeptember 13-án Győrben, a megyei kereskedelmi és iparkamara bejáratánál felavatták azt a márványtáblát, amely a 121 éves kamara elnökei névsorát tartalmazza.

Kisebb verekedés volt Győrben

2011. szeptember 14. 07:17

Két italozó társaság verekedett össze kedd este Győrben – tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

Megérkezett Győrbe a Magyar Nemzeti Cirkusz

2011. szeptember 13. 15:31

Új műsorral megérkezett Győr-Marcalvárosba a Magyar Nemzeti Cirkusz.

Komplett koreográfiasor kezdőknek Demcsák Ottó vezetésével

2011. szeptember 13. 14:47

Kortárstáncot és modern táncot tanít a Győri Balett alapító tagja most induló, kezdőknek szóló kurzusán az ETO Parkban. Már a tánckurzus nyílt napjára sokan jelentkeztek, nagy volt az érdeklődés, hiszen itt együtt táncolhat ifjú tehetség vagy épp zenét-táncolt kedvelő édesanya a Harangozó-díjas balettművésszel.

Új játszóeszközök a kismegyeri óvoda udvarán

2011. szeptember 13. 12:30

A régi játékokat új, biztonságos játszóeszközökre cserélték a kismegyeri óvoda udvarán.

Jogerősen öt év börtön a győrszentiváni késelőnek

2011. szeptember 13. 10:06

Jogerősen öt év börtönre ítélte a Győri Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki 2009 januárjában megkéselte vele szakító barátnőjét, életveszélyes sérüléseket okozva neki.

Kara Ákos lett a győri Audi-beruházás szakképzési felelőse

2011. szeptember 13. 09:36

A nemzetgazdasági miniszter szeptembertől az Audi-beruházáshoz kapcsolódó, szakképzési kérdés felelősének Kara Ákos országgyűlési képviselőt, a Parlament Szociális és Foglalkoztatottsági bizottságának alelnökét bízta meg.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×