Győr

Kerekes székkel együtt lopták el az autót

2011. július 06. 17:24

A Tihanyi Árpád útról kerekesszékkel és porszívóval együtt loptak el egy Fordot ismeretlenek.

Sikerrel nyitott új helyén a piac

2011. július 06. 16:09

A becslések szerint mintegy hatszázan fordultak meg szombaton a győri piacon. Standjaikkal most először fogadták a vásárlóikat új helyszínen, a Rába gyár egykori területén az árusok.

Ausztriában lopó fiatalok pere kezdődött meg Győrben

2011. július 06. 10:57

Ausztriai bolti és kerékpárlopásokkal vádolt kilenctagú, részben fiatalkorúakból álló társaság pere kezdődött meg szerdán a Győri Városi Bíróságon; négyüket állatkínzással is vádolják.

Jelentős megtakarítást érhetnek el az intézmények

2011. július 06. 09:10

Elkezdődött a Móra Ferenc Általános és Középiskola, valamint a Szivárvány Óvoda és a Kodály Zoltán úti Bölcsőde komplex energetikai felújítása, amelynek keretein belül kicserélik a nyílászárókat, megtörténik a fűtéskorszerűsítés, a homlokzati hőszigetelés, valamint a födém víz- és hőszigetelése is.

Meghalt Habsburg Ottó - A szívurnát Pannonhalmán helyezik örök nyugalomra

2011. július 04. 18:48

A hétfőn elhunyt Habsburg Ottó földi maradványait július 16-án, a bécsi Kapucinusok Templomában, a szívurnát, szűk családi körben, Pannonhalmán helyezik örök nyugalomra - közölte a Habsburg titkárság hétfőn az MTI-vel.

Csak az egyik kábeltolvajt tudták megmenteni a győri rendőrök

2011. július 03. 08:27

Menekülő kábeltolvajt mentett ki a Holt-Marcalból két győri rendőr péntek éjjel, de társa a vízbe fulladt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Győrben is folytatódhat az azbesztmentesítési program?

2011. július 01. 13:31

Az Új Széchenyi Terv regionális operatív programjai keretében 2011-2013-ban ismét lehetővé válik az azbesztmentesítés költségeinek állami támogatása. Az elmúlt években számos győri panelépületben megkezdődött már az igencsak költséges beavatkozás.

Hajcihőség gyerekeknek Győrött

2011. június 29. 16:34

Hajcihőség címmel múzeumi kalandtúrára, a görög mitológia népszerű alakjaival történő ismerkedésre és magyar népművészeti motívumok vadászatára hívja a gyerekeket a Városi Művészeti Múzeum Győrött.

Költözik a Polgármesteri Hivatal több szervezeti egysége

2011. július 06. 16:15

A Városháza villamossági felújítása miatt a Polgármesteri Hivatal több szervezeti egysége ideiglenesen új helyre költözik.

Jelentős megtakarítást érhetnek el az intézmények

2011. július 06. 15:38

Elkezdődött a Móra Ferenc Általános és Középiskola, valamint a Szivárvány Óvoda és a Kodály Zoltán úti Bölcsőde komplex energetikai felújítása, amelynek keretein belül kicserélik a nyílászárókat, megtörténik a fűtéskorszerűsítés, a homlokzati hőszigetelés, valamint a födém víz- és hőszigetelése is.

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungariánál

2011. július 06. 10:13

Ulrich Minke július 1-jétől az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója. Az új ügyvezető igazgató Ingolstadtból, az AUDI AG-től vált a magyar vállalathoz. Ezzel az Audi Hungaria ügyvezetése 5 tagúra bővül.

Felfüggesztett fogház a társukat súlyosan bántalmazó nyolcadikosoknak

2011. július 06. 07:38

Tíz-tíz hónap, két évre felfüggesztett, fiatalkorúak fogházában letöltendő büntetésre ítélte a Győri Városi Bíróság kedden azt a három fiút, akik egy csornai általános iskola előtt nyolcadik osztályosként annyira megverték egy évfolyamtársukat, hogy a fiú áll- és orrcsonttörést szenvedett.

Elmarad a Zorba balett őszi bemutatja Győrött

2011. július 04. 18:48

A koreográfus Harangozó Gyula megbetegedése miatt elmarad a Győri Balett Zorba bemutatója ősszel, premier nélkül azonban nem marad a társulat és a közönség a következő évad elején.

Kinyitják a Frigyládát:
280 éves titokra derül fény

2011. július 01. 13:53

Pontra cserélhetjük a kérdőjelet a győri Gutenberg téren álló Frigyláda-szobor legendája után, ugyanis hamarosan kinyitják a III. Károly által állíttatott engesztelő emlékmű fémszekrényét, és kiderül, mi van benne. Minderre a szobor restaurálása miatt kerül sor.

Szombaton nyit az új helyén a piac

2011. június 29. 17:25

Szombaton már új helyén, az Árkád üzletközpont szomszédságában, a Rába-gyár egykori területén várja a vásárlókat a győri belvárosi piac. A megszokott Dunakapu tér helyett itt állítják fel standjaikat az árusok, akik azt remélik, hogy vevőik hűségesen követik őket, sőt a bevásárlóközpont közelsége még új kuncsaftokat is hozhat a kereskedőknek.

Több mint 3 millió forintot spórol a Pannonhalmi Főapátság a napelemekkel

2011. június 29. 16:10

A Nap erejét is igyekeznek a szolgálatukba állítani a bencés szerzetesek: majd 220 darab napelemmel szerelték fel a Pannonhalmi Apátság két épületét: a Viator éttermet és a biomassza fűtőművet. Ezáltal az apátság évente 3,2 millió forintot takarít meg.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×