Győr

Tűz a pincében - Egy hajléktalan meghalt

2012. január 06. 09:05

Tűz ütött ki Győr belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky út 36. szám alatti pincében. Egy hajléktalan férfi életét vesztette.

Új szabályok a vízszolgáltatás piacán

2012. január 06. 06:59

Miközben az óév utolsó munkanapján elfogadott, víziközművekről szóló törvény újraosztja a hazai vízszolgáltatás piacát és új szakmai szabályokat teremt, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója nyugodt üzemmenetet és szerény fejlesztéseket ígér 2012-re. Tőke Lászlóval a társaságot és a fogyasztókat érintő változásokról és várakozásokról beszélgettünk.

Bérkompenzáció: a győri vállalkozóknak is rendezni kell a fizetéseket

2012. január 06. 06:50

Szankcionálja az erről szóló törvény a bérkompenzáció elmulasztását januártól: azoknak a munkaadóknak, akik nem emelik a 300 ezer forint alatti munkabéreket annyival, hogy azok nettó összege ne változzon, a munkaügyi ellenőrzések során bírságra ugyan nem kell számítaniuk, viszont két évig nem indulhatnak közbeszerzésen és kizárják magukat az állami támogatásokból is.

2012. ÉVI BM Országos Síverseny

2012. január 04. 18:42

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szervezi a Magyar Rendészeti Sportszövetség felkérésével, támogatásával január 27-én az immár hagyományos, 2012. évi BM Országos Síversenyt megrendezésére Ausztriában, Wenigzellben.

Hamarosan hazatérhet a győri robbanás sérültje

2012. január 04. 13:41

Szivárgó gáz robbant fel kedden kora délután egy győri családi ház melléképültében. A helyiségben tartózkodó kilencven év körüli asszonyt a győri kórházba szállították. Mivel sérülései nem voltak súlyosak, valószínűleg pénteken hazatérhet.

A Match helyett CBA Príma nyílik márciusban a plázában

2012. január 04. 11:36

Bezárt a Match élelmiszerüzlet a győri plázában. Helyette a CBA nyit áruházat– erősítette meg a gyorplusz.hu információját Fodor Attila kommunikációs igazgató.

Nyerjen GYŐR-SZOL ajándékcsomagot!

2012. január 04. 08:41

A GYŐR-SZOL Zrt. ajándékcsomagját nyerheti meg, aki velünk játszik. Nem kell mást tenni, csak helyesen kell válaszolni három kérdésünkre. A helyes megfejtők között értékes tárgyakat sorsolunk ki.

Változások a katasztrófavédelmi igazgatóságok működésében

2012. január 03. 16:01

Január elsejétől egységes rendszerben működik a magyarországi katasztrófavédelem. A változásoktól hatékonyabb megelőzést, valamint a tűzoltóságok, a polgári védelem és a szakhatóságok jobb együttműködését várják- számolt be Sallai Péter a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője kedden.

Távhő-áremelés: egységesen 4,2%-kal kell többet fizetni

2012. január 06. 07:19

A nemzeti fejlesztési miniszter rendeletének értelmében 2012. január 1-jétől az egész országban egységesen 4,2 százalékkal emelkedik a távhő ára. Az elmúlt években a helyi önkormányzatok döntöttek a távhő aktuális díjairól, az elmúlt évi árbefagyasztással egyidejűleg ez a döntés miniszteri hatáskörbe került.

Nyílt napok a város közoktatási főigazgatóságainak általános iskoláiban

2012. január 06. 06:56

Nyílt napok a város közoktatási főigazgatóságainak általános iskoláiban

Tíz év börtöntre ítélte a szombathelyi postarablót a Győri Ítélőtábla

2012. január 05. 10:16

Jogerősen tíz év börtönre ítélte csütörtökön a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki 2009 decemberének elején kirabolt egy szombathelyi takarékszövetkezeti fiókot.

Akadálymentesítették a győri buszpályaudvart

2012. január 04. 17:24

Megyénkben tavaly mintegy 2 millió forintot fordított a Kisalföld Volán Zrt. a pályaudvarok és várók akadálymentesítésre.

Nyílt nap a Széchenyi egyetemen

2012. január 04. 12:26

Jövő kedden közelebbről is megismerhetik a leendő felvételizők a győri Széchenyi István Egyetemet. A képzések mellett számtalan szolgáltatást is bemutatnak az intézmény nyílt napján.

Érthetetlen. Használt buszokat vesz a BKV, mi lesz a győri fejlesztésekkel?

2012. január 04. 09:33

A BKV használt buszok beszerzésére irányuló keretmegállapodásra írt ki közbeszerzést – írja az MTI. A döntés felháborító és érthetetlen akkor, amikor például Győrött nemrég új fejlesztésű, elővárosi autóbusztípusát mutatta be az országszerte ismert Credo márkájú autóbuszokat gyártó vállalkozás, a Kravtex-Kühne cégcsoportja, s az állítólag az államosított Rába is buszokat akar gyártani. Kinek?

Nem gázpalack, hanem szivárgó gáz robbant Győrben - egy könnyű sérült

2012. január 03. 16:26

Az első jelentésekkel szemben nem gázpalack, hanem szivárgó gáz robbant fel kedden kora délután egy győri családi ház melléképültében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Felrobbant Győrben egy gázpalack – egy sérült

2012. január 03. 14:59

Felrobbant Győrben egy gázpalack, egy ember megsérült – tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei ügyelete kedden az MTI-t.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×