Győr

Roncsba szorult embert mentenek az M1-esen-Egy súlyos sérültje van - FRISSÍTETT

2011. október 28. 07:47

Súlyos sérülésekkel szállították a győri kórházba péntek reggel azt a férfit, aki kisteherautója roncsai közé szorult az M1-es autópályán - közölte Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Jogerősen kilenc év fegyház fegyveres rablásért

2011. október 27. 13:53

Jogerősen kilenc év fegyházbüntetésre ítélt fegyveresen elkövetett rablásért és más bűncselekményekért a Győri Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki benzinkutakat fosztott ki 2009-2010 fordulóján.

Elrendelték a szamurájkarddal támadó férfi kényszergyógykezelését

2011. október 27. 11:53

Jogerősen kényszergyógykezelést rendelt el a Győri Ítélőtábla csütörtökön azzal a férfival szemben, aki szamurájkarddal támadt élettársára Győr egyik külső kerületében.

Színház és forradalom

2011. október 26. 21:36

Egy tiszta szellemű győri rendező emlékére   Földes Gábor színházrendezőre, a „győri Nagy Imre pernek” nevezett koncepciós eljárás fiatal áldozatára nagyhatású dokumentumjátékkal emlékezett a Vígszínház. A bemutató okán készült összeállításunkban megszólal Hegedűs D. Géza színművész, Kovács Krisztina dramaturg, az előadás összeállítója, s részleteket közlünk a Mészáros Márta által rendezett bemutató forgatókönyvéből is. Ezzel emlékezünk az 1956. október 26-i mosonmagyaróvári sortűz áldozataira is.  

Borkai: A finnek érdeklődnek Győr iránt

2011. október 26. 17:49

Győr befektetési lehetőségeiről tartott előadást a finnországi Kuopióban Borkai Zsolt polgármester, akit testvérvárosunkban telefonon értünk utol.

Tavasszal kezdik a Vaskakas Ház felújítását

2011. október 26. 13:47

A Vaskakas Taverna néven ismert győri épületegyüttes felújítása után kiállító terület, multifunkciós tér és étterem is üzemel majd a Bécsi kapu téren.

Ásványvíz palackozót épít a Pannonhalmi Apátság

2011. október 26. 09:21

Ásványvíz palackozásba kezd a Pannonhalmi Bencés Főapátság – derült ki egy, a víz üzenetét középpontba helyező konferencián. A Világörökség részeként számon tartott Szent-Márton hegyen élő szerzetesközösség látványpalackozót épít a szomszédos Ravazd községben, ahol a történelmi Béla király kút vizét hasznosítják majd.

Ma kezdődik az ál-államtitkár pere Győrben

2011. október 26. 06:48

Ma kezdődik a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróságon annak a férfinak a pere, aki államtitkárnak kiadva magát tárgyalt pályázatokról.

Ismét lesznek temetőjáratok

2011. október 27. 17:28

Az idén is lesznek temetőjáratok Győrött az önkormányzat támogatásával.

A hazai oktatási ágazat új adatparkja Győrben talált otthonra

2011. október 27. 13:29

Egy közel kétmilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően Győrben kapott helyez az a szerverterem, amelyben a hazai köz- és felsőoktatás több százezer résztevőinek adatait is kezelik.

Változik a forgalmi rend a belvárosban - VIDEÓVAL!

2011. október 27. 08:08

A Dunakapu tér alsó rakpart kialakításához kapcsolódóan már mától változik a forgalmi rend a városban. Ettől függetlenül november 7-től indulhat meg a forgalom az alsó rakparton, illetve a Kossuth hídon, így az alsó rakparton meginduló forgalom már az új közlekedési rendbe fog becsatlakozni – tájékoztatta lapunkat Máthé-Tóth Péter, az Útkezelő Szervezet műszaki vezetője.

Kerékpáros divatbemutató a legforgalmasabb belvárosi zebrán- Videóval

2011. október 26. 18:11

Nem mindennapi látvánnyal zárult a Bringázz a munkába! kampány Győrben. Ma reggel kerékpáros divatbemutatót tartottak a legforgalmasabb belvárosi zebrán.

Életveszélyesen megszúrta élettársát

2011. október 26. 16:01

Szóváltást követően egy konyhakéssel többször megszúrta élettársát a 60 éves A. Ilona egy Tihanyi úti lakásban.

Minden héten játék - Nyerjen velünk belépőket!

2011. október 26. 12:57

A Vaskakas Bábszínházba nyerhet családi jegyet, aki velünk játszik. Nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni a társulattal kapcsolatban feltett három kérdésre.

Motorost gázoltak Abdán - egy súlyos sérült

2011. október 26. 09:10

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy motorost, akit szerda reggel Abda belterületén egy szabálytalanul előző személyautó ütött el - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Demokratikus Koalíció - Elnök nélkül maradt az MSZP győr-moson-soproni, somogyi és Zala megyei szervezete

2011. október 25. 20:14

A győri, a somogyi és a zalai MSZP-szervezet is elnök nélkül maradt, miután a megyék eddigi szocialista vezetői csatlakoztak a szocialista pártból kivált Demokratikus Koalícióhoz. A győri megyei szervezet már jövő szerdán elindítja az elnökválasztást, Somogy megyében pedig 30 napon belül írják ki.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×