Győr

Emléktáblát avattak a Magyar Rádió győri stúdiójának falán- VIDEÓVAL

2011. október 21. 20:05

Az ötvenöt évvel ezelőtt itt történteknek emléket állító táblát avattak pénteken délután a Magyar Rádió győri stúdiójának falán.

Horváth Péter: Minden, ami fontos az értelmiségi léthez, itt megtalálható

2011. október 21. 13:34

Ha valaki tanár lesz, olyan helyen szeretne dolgozni, ahol úgy érzi, kit tud teljesedni, és nem csak a tananyaggal kapcsolatban tudja elmondani a gondolatait. És ezek a gondolatok nem pusztába kiáltott szavak lesznek, hanem értő közegre találnak – ad magyarázatot a Révai Gimnázium 49 éves igazgatója, hogy a szegedi egyetemi évek után miért tért vissza rögtön egykori Alma Materébe tanítani.

Győrbe érkezik a Paksi Atomerőmű tájékoztató kamionja

2011. október 21. 08:30

Hogyan működik az atomenergia? Mi lenne, ha nem létezne a Paksi Atomerőmű? Ezekre és még további izgalmas kérdésre is választ kaphat, ha meglátogatja a Paksi Atomerőmű interaktív kiállítását.

Átadták az idei Arany Hangya Díj hulladékgazdálkodási elismeréseket

2011. október 20. 15:10

A Győri Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a regionális kategóriában elnyerte 2011-ben az Arany Hangya-díjat, amely a hulladékgazdálkodás területén kiemelkedő tevékenységet folytató települési önkormányzatok, önkormányzati társulások és diákok rangos kitüntetése.

Lopott bankkártyával fizetett- keresi a rendőrség - FOTÓVAL

2011. október 20. 13:14

Letépte a járókelő táskáját,majd a lopott bankkártyával fizetett.

Közelebb egymáshoz- párkapcsolati előadássorozat ma délután a díszteremben

2011. október 20. 09:11

Pár- és családi kapcsolatok erősítésére interaktív előadássorozat indul Győrben.  A város önkormányzatának WHO Egészséges Városok Programja valamint az ERANGER Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szervezésében Licskainé Stipkovits Erika klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, „Közelebb Egymáshoz” címmel tartja három előadását. A sorozat első része ma délután 17 órakor lesz.

Ma avatják az Audi győri projekt-oktatóközpontját

2011. október 20. 06:47

Ma avatják fel az Audi Hungaria Motor Kft. projekt-oktatóközpontját Győrben; a képzőhely egy korábbi gyárépületbe költözött.

Minden héten játék - Nyerjen velünk belépőket!

2011. október 19. 17:31

A Városi Művészeti Múzeum Robert Capa kiállítására nyerhet jegyet, aki velünk játszik. Nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni a fotóssal kapcsolatban feltett három kérdésre. A helyes megfejtők között családi belépőt sorsolunk ki.

Ismét csökkent, öt százalékos a munkanélküliség Győr megyében VIDEÓ

2011. október 21. 14:30

Szeptemberben 5 százalékra csökkent a munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében - hangzott el Kara Ákos (Fidesz), az Országgyűlés Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának alelnöke és Rimányiné Somogyi Szilvia, a Győr-Moson-Sopron Megye Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója közös pénteki sajtótájékoztatóján.

„A szenvedély nem az értelem szavaival érvel”

2011. október 21. 10:44

A drogfogyasztás és az alkohol mellett az energiaitalok és a vízipipa káros hatásaival, illetve a megelőzéssel is foglalkoznak azok a kiadványok, amelyeket a Győr Városi Kábítószerügyi egyeztető fórum adott ki.

Letették a kórház új szárnyának alapkövét

2011. október 20. 15:30

Letették a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház új szárnyának alapkövét. A jövő év végére elkészülő hatszintes épület az egészségügyi intézmény infrastruktúra-fejlesztési projektjének legjelentősebb eleme, de a 11,2 milliárd forint összköltségű beruházásban helikopter-leszálló kialakítása, a „B” épület felújítása, műszerpark fejlesztés és az informatikai rendszer modernizálása is szerepel.

„Jövőnk kulcsa a képzés” – Átadták az Audi oktatóközpontját

2011. október 20. 13:48

Győrben az autógyártás teljes vertikumát átfogó gyár épül, ezért az Audi Hungaria 2100 új munkatárssal bővül. Az ő képzésük érdekében nyitották meg csütörtökön a projekt- és oktatóközpontot.

Kitüntették a kármentésben résztvevőket

2011. október 20. 09:33

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság kitüntette azokat, akik részt vettek a 2010. őszi kolontári vörösiszap-katasztrófa utáni kármentésben.

Kisorsoltuk a Hajmeresztő jegyeket

2011. október 20. 08:21

Petrik Katalin és Tóth Sándorné nyerte a Győr + Online Minden héten játék keretében a Hajmeresztő című elóadásra a jegyeket.

Intézményátvétel - A Győr megyei közgyűlés elfogadta a szándéknyilatkozatot

2011. október 19. 18:08

A Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén elfogadta az önkormányzati intézmények állami kézbe adásáról szóló együttműködési szándéknyilatkozatot, amelyet Szakács Imre (Fidesz-KDNP), a közgyűlés elnöke írt alá Orbán Viktor kormányfővel október 3-án.

Élelmiszeripari tanműhelyben sütnek a Veres iskola diákjai

2011. október 19. 16:45

Közel 10 millió forintból élelmiszeripari tanműhelyt alakítottak ki a győri Veres Péter Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban. A diákok itt elsajátíthatják a szakmájuk alapfogásait és megismerkedhetnek az eszközökkel.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×