Győr

Kiskorú szurkáló pere kezdődött meg Győrben

2011. szeptember 20. 12:27

Megkezdődött annak a fiatalembernek a pere kedden Győrben, aki 16 évesen életveszélyesen megszúrta az édesanyját verő nevelőapját; a per másik vádlottja a késsel életveszélyesen megsebesített férfi.

Újabb bankrablás Győrben (Frissítve)

2011. szeptember 20. 11:15

A pilisvörösvári takarékszövetkezet győri Bástya utcai fiókját rabolta ki egy ismeretlen férfi kedden délelőtt, több mint egy millió forinttal távozott a pénzintézetből – tájékoztatta lapunkat Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fegyőrök pere kezdődött meg Győrben

2011. szeptember 19. 18:46

A vádirat ismertetésével hétfőn megkezdődött annak a tíz embernek a pere Győrben, akiknek a vád szerint közük van ahhoz, hogy 2009. januárban egy fogvatartott meghalt a kaposvári büntetés-végrehajtási intézetben.

Győrben az idősügy kiemelt fontosságú

2011. szeptember 19. 11:30

Idősügyi Fórumot rendeztek a városházán, amelyen Simon Róbert Balázs alpolgármester az önkormányzat idősügyi politikáját ismertette. Mint mondta, Győr épít a szépkorúak tapasztalataira.

Balla Jenő kapta Jancsifalu Szolgálatáért díjat

2011. szeptember 19. 10:00

A Jancsifalu Szolgálatáért díjat először adományozta Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a díj megalapítása óta. Az elismerést Balla Jenő, a Jancsifaluért Egyesület elnöke vehette át a VI. Jancsifalusi Napon.

Műteni kellett, annyira megverték a buliból hazafelé tartó férfit

2011. szeptember 18. 18:52

Annyira megverték a buliból hazafelé tartó fiatal férfit, hogy a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba kellett szállítani műtétre. Az egyik verő ember feladta magát, a másikat tanúvallomások alapján a rendőrség előállította, de ő tagad.

Ősz a vadasparkban

2011. szeptember 18. 10:06

A természet őszi pompája önmagában is megér egy vadasparki sétát, s akkor még nem beszéltünk a Xantus-állatkert ilyentájt esedékes, hagyományosan népszerű programjairól.

Két hónapon belül másodszor gyújtotta fel lakását egy győri férfi

2011. szeptember 16. 15:18

Elfogták a rendőrök azt a győri férfit, aki két hónapon belül másodszor gyújtotta fel bérelt lakását - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délután az MTI-t.

Gyors járműveket készítettek az Audinak a középiskolások

2011. szeptember 20. 12:27

A csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola tanulóinak csapata nyerte a győri Audi Hungaria Motor Kft. által szervezett műszaki verseny, az „Audi Technik Kreaktivity“ döntőjét.

Közlekedj tudatosan! – „Bringavonaton” a suliba

2011. szeptember 20. 11:00

Az egy éven át zajló szemléletformáló kampány során a kerékpáros közlekedést népszerűsítik, és a közösségi közlekedést választók számát növelnék városunkban.

Háromszázezer forint felajánlás az államadósságot csökkentő alapba

2011. szeptember 19. 13:12

A megyei közgyűlés pénteki ülésének kezdetén Szalay Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának vezetője egy bejelentést tett, miszerint a frakció tagjai egyhangúlag úgy döntöttek, hogy fejenként 20 ezer forintot, összességében 300 ezer forintot ajánlanak fel az államadósság elleni küzdelem érdekében létrehozott alapba.

Autóroncsba szorult egy ember az M1-esen (Frissítve)

2011. szeptember 19. 10:45

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, aki egy baleset miatt autójába szorult hétfő reggel az M1-esen - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Összegyűlt a kellő összeg – Burján Hanna utazhat Németországba

2011. szeptember 19. 08:53

Összefogtak Burján Hanna édesapjának kollégái - a V6 TDI dolgozói -, s mindössze 4 nap alatt pénztárcától és lelkiismerettől függően összegyűjtötték a kezeléshez hiányzó összeget, 185 ezer forintot.

Sajtfesztivált rendeznek Csermajorban

2011. szeptember 18. 12:52

Országos Sajtversenyt- és Fesztivált rendeznek a hétvégén a Kapuvárhoz közeli Csermajorban.

Emeld magasba a bringád! GALÉRIA

2011. szeptember 18. 08:34

Sokan nyeregbe pattantak szombaton Bringapolisz elnevezésű kerékpáros programon. Fiatalok és idősek együtt gurultak végig Győr utcáin, hogy megmutassák, jó a városban bringával közlekedni.

Széchenyis diákok készítenek javaslatokat Adyváros megújítására

2011. szeptember 16. 12:38

Decemberre kell elkészíteniük Széchenyis diákoknak a műszaki és gazdasági javaslatukat Adyváros parkolási, kerékpáros közlekedési és környezeti állapotának javítására, különös tekintettel a Szigethy Attila út menti lakóingatlanok zaj- és rezgésvédelmére.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×