Győr

Audi-beruházás
Letették az új Audi-gyár alapkövét

2011. július 07. 12:40

Letették az Audi új győri gyárának alapkövét; az üzemben 2013-tól évi 125 ezer jármű készülhet.

Ma teszik le az Audi új győri üzemének alapkövét

2011. július 07. 08:41

Orbán Viktor miniszterelnök és Rupert Stadler, az Audi AG igazgató tanácsának elnöke ma délelőtt teszi le az új Audi-gyár alapkövét. Az új egységgel az autógyártás teljes vertikumát lefedi majd az üzem, amelynek szerelőszalagjairól napi félezer autó gördülhet le 2013-tól.

Kerekes székkel együtt lopták el az autót

2011. július 06. 17:24

A Tihanyi Árpád útról kerekesszékkel és porszívóval együtt loptak el egy Fordot ismeretlenek.

Sikerrel nyitott új helyén a piac

2011. július 06. 16:09

A becslések szerint mintegy hatszázan fordultak meg szombaton a győri piacon. Standjaikkal most először fogadták a vásárlóikat új helyszínen, a Rába gyár egykori területén az árusok.

Ausztriában lopó fiatalok pere kezdődött meg Győrben

2011. július 06. 10:57

Ausztriai bolti és kerékpárlopásokkal vádolt kilenctagú, részben fiatalkorúakból álló társaság pere kezdődött meg szerdán a Győri Városi Bíróságon; négyüket állatkínzással is vádolják.

Jelentős megtakarítást érhetnek el az intézmények

2011. július 06. 09:10

Elkezdődött a Móra Ferenc Általános és Középiskola, valamint a Szivárvány Óvoda és a Kodály Zoltán úti Bölcsőde komplex energetikai felújítása, amelynek keretein belül kicserélik a nyílászárókat, megtörténik a fűtéskorszerűsítés, a homlokzati hőszigetelés, valamint a födém víz- és hőszigetelése is.

Meghalt Habsburg Ottó - A szívurnát Pannonhalmán helyezik örök nyugalomra

2011. július 04. 18:48

A hétfőn elhunyt Habsburg Ottó földi maradványait július 16-án, a bécsi Kapucinusok Templomában, a szívurnát, szűk családi körben, Pannonhalmán helyezik örök nyugalomra - közölte a Habsburg titkárság hétfőn az MTI-vel.

Csak az egyik kábeltolvajt tudták megmenteni a győri rendőrök

2011. július 03. 08:27

Menekülő kábeltolvajt mentett ki a Holt-Marcalból két győri rendőr péntek éjjel, de társa a vízbe fulladt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Fürdőzés közben érte a halál a 21 éves fiút

2011. július 07. 10:28

Fürdőzés közben vesztette életét egy 21 éves fiatal Rajkán, szerda délután.

Mennyire ismerik a lakosok a hulladékkezelési programot?

2011. július 06. 17:43

Kutatás-fejlesztési megállapodást kötött a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központ Nonprofit Kft.-vel. Az egyetemi kutatócsoport feladata a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás hulladékkezelési programja ismertségének vizsgálata. A kutatás vezetője és a program kidolgozója Kovátsné dr. habil Németh Mária intézetigazgató.

Költözik a Polgármesteri Hivatal több szervezeti egysége

2011. július 06. 16:15

A Városháza villamossági felújítása miatt a Polgármesteri Hivatal több szervezeti egysége ideiglenesen új helyre költözik.

Jelentős megtakarítást érhetnek el az intézmények

2011. július 06. 15:38

Elkezdődött a Móra Ferenc Általános és Középiskola, valamint a Szivárvány Óvoda és a Kodály Zoltán úti Bölcsőde komplex energetikai felújítása, amelynek keretein belül kicserélik a nyílászárókat, megtörténik a fűtéskorszerűsítés, a homlokzati hőszigetelés, valamint a födém víz- és hőszigetelése is.

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungariánál

2011. július 06. 10:13

Ulrich Minke július 1-jétől az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója. Az új ügyvezető igazgató Ingolstadtból, az AUDI AG-től vált a magyar vállalathoz. Ezzel az Audi Hungaria ügyvezetése 5 tagúra bővül.

Felfüggesztett fogház a társukat súlyosan bántalmazó nyolcadikosoknak

2011. július 06. 07:38

Tíz-tíz hónap, két évre felfüggesztett, fiatalkorúak fogházában letöltendő büntetésre ítélte a Győri Városi Bíróság kedden azt a három fiút, akik egy csornai általános iskola előtt nyolcadik osztályosként annyira megverték egy évfolyamtársukat, hogy a fiú áll- és orrcsonttörést szenvedett.

Elmarad a Zorba balett őszi bemutatja Győrött

2011. július 04. 18:48

A koreográfus Harangozó Gyula megbetegedése miatt elmarad a Győri Balett Zorba bemutatója ősszel, premier nélkül azonban nem marad a társulat és a közönség a következő évad elején.

Kinyitják a Frigyládát:
280 éves titokra derül fény

2011. július 01. 13:53

Pontra cserélhetjük a kérdőjelet a győri Gutenberg téren álló Frigyláda-szobor legendája után, ugyanis hamarosan kinyitják a III. Károly által állíttatott engesztelő emlékmű fémszekrényét, és kiderül, mi van benne. Minderre a szobor restaurálása miatt kerül sor.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×