Győr

Győrben is ástak már be vállalkozót

2011. augusztus 11. 21:48

Az uzsorások, az adóságbehajtók és a védelmi pénzeket szedők gyakori módszere, hogy nyakig a földbe ássák azokat, akik nem fizetnek nekik – mondta el a gyorplusz-nak egy fővárosi magánnyomzó, aki korábban a rendőrségnél dolgozott.

Letisztították a zenepavilont

2011. augusztus 11. 13:54

A GYŐR-SZOL Zrt. munkatársai a szokásos takarítási munkálatokon felül lemossák a Radó-szigeten lévő zenepavilont. Azért időzítették erre az időpontra a takarítást, mert a hétvégén esküvő lesz a szigeten.

Újjászületik a marcalvárosi futópálya

2011. augusztus 11. 09:59

Felújítják a marcalvárosi kiserdő futópályáját tanévkezdésre, és stílszerűen futóversennyel avatják majd fel.

Győrnek nincs gondja a törlesztésekkel

2011. augusztus 11. 06:45

Győr-Moson-Sopron megyének és Győrnek sincs frankhitele, az egyéb kötelezettségeik törlesztése nem okoz likviditási problémát - mondták el az illetékesek az MTI azon körkérdésére válaszolva, hogy a svájci frank erősödése miként érinti az önkormányzatuk adósi helyzetét.

Gyászol Győr, és a város sportélete

2011. augusztus 10. 16:32

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata megdöbbenéssel értesült a győri és a magyar öttusasport megteremtőjének, Magyar Vilmos mesteredzőnek a halálhíréről.

Az Audi-bővítés felértékeli a győri lakásokat

2011. augusztus 10. 13:06

Győrben és Kecskeméten az autóipari beruházások megemelték a lakások árait és a bérleti díjakat, szintén emelkedés figyelhető meg Szombathely és Sopron környékén is, ahol viszont az Ausztriában dolgozók keresnek lakásokat - közölte elemzésében az Otthon Centrum franchise hálózat az MTI-vel.

Nyugdíjba megy Papp András FRISSÍTETT

2011. augusztus 10. 09:42

Hálás vagyok azért, hogy nem kellett szánalmas helyzetből kérni egy menekülési útvonalat – mondta Papp András, a győri önkormányzat oktatási osztályának a vezetője, aki nyugdíjazását kérte. Döntésének okairól beszél a gyorplusz.hu-nak adott interjúban.

Sírhelyeket rongált meg a vihar

2011. augusztus 09. 15:31

A Győr-Nádorvárosi Köztemetőben is sok kárt okozott a a vasárnap kitört vihar. A nagy erejű szél a 14-es parcella területén több fát szabályosan ketté tört, illetve néhányat tövestül kicsavart. A kidőlt fák, a letört nagyobb ágak az alattuk lévő síremlékeket megrongálták, több mint tíz sírhelyben esett kisebb-nagyobb kár.

Pénteken is mérnek Győrben a rendőrök

2011. augusztus 11. 17:14

Délelőtt tizenegytől délután fél egyig 1-es számú főút győri belterületén mérnek sebességet, a többi napszakban inkább a környékre vonulnak a közlekedési rendőrök.

20 fővel nőtt a Győri Rendőrkapitányság állománya

2011. augusztus 11. 11:41

A rendészeti szakközépiskolai hallgatói augusztus elsejétől próbaidős rendőrként teljesítenek szolgálatot Sopronban és Győrben. A fiatal rendőrök tapasztalt kollégákkal járőröznek.

Gyógynövényhét és gyógynövényház megnyitója Pannonhalmán

2011. augusztus 11. 09:38

A középkori bencés monostorokban a szerzetesek a szakrális és a világi feladatok ellátása mellett már a legkorábbi időktől kezdve gyógyászati tevékenységet is folytattak. A Pannonhalmi Főapátság ezen hagyományokhoz nyúlt vissza, amikor megépítette a gyógynövényházat és a gyógynövénykertet, valamint a legfontosabb gyógynövényéül választotta a levendulát, a zsályát, a citromfüvet, a kakukkfüvet és a borsmentát.

Fizetési felszólítás a távhődíjjal tartozóknak

2011. augusztus 10. 16:47

Ismét fizetési felszólítás küld hátralékos ügyfeleinek a GYŐR-SZOL Zrt. Ezúttal a távhőszolgáltatás díjával elmaradók kapnak lehetőséget arra, hogy még következmények nélkül fizessék meg adósságukat. Akik a felszólítás ellenére sem rendezik hátralékukat, számíthatnak a szolgáltatás korlátozására.

Megvalósíthatósági tanulmány készül a Győrt keletről elkerülő útra

2011. augusztus 10. 15:43

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kiírta a pályázatot Győr keleti elkerülő út (M1 autópálya - 14. számú főút között) fejlesztéséhez szükséges megvalósíthatósági tanulmány és környezeti hatásvizsgálat elkészítésére és engedélyeztetésére.

Kivágták a nádat az adyvárosi tónál

2011. augusztus 10. 10:41

Megtörtént a korábban megígért nádkivágás július közepén az adyvárosi tónál- tájékoztatta lapunkat Radnóti Ákos önkormányzati képviselő.

Újabb tolvajokat buktatott le a GYŐR-SZOL rendészete

2011. augusztus 10. 07:39

A GYŐR-SZOL rendészei az elmúlt hétvégén sem pihentek. Az augusztus 3-i szitásdombi fémtolvajok lefülelése után, vasárnap reggel újabb illetéktelen behatolót fogtak.

Zsebtolvajok jártak a Győrkőcfesztiválon

2011. augusztus 09. 14:46

A Győrkőcfesztiválon hajóhintázás közben emelte ki a képen látható baseball sapkát és napszemüveget viselő nő a mellette álló táskájából a pénztárcáját.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×