Győr+ Konyha: Barbecue-pofon

2018. május 22. 11:09

Tűző nap, csurgó izzadság a homlokon és nehezebb levegővétel, tehát, nyár van! Ezt az állapotot nagymértékben kompenzálja, ha arcon csap a kezünk alatt sistergő steak vagy egy fokhagymás kukoricacső illata.

Tönköly kuglóf

2018. május 20. 15:31

Amint meghallom az édesség nevét, abban a pillanatban elindul a nyálelválasztásom! A legelegánsabb bűnöző az édességek listáján, aki kísértésbe vinne, ha hagynám!

Mentőcsónak: a humusz

2018. május 16. 08:33

Pár perc alatt elkészül, szuper egészséges és rengeteg variációja létezik amelykből biztosan akad kedvünkre való! Laktató, tárolható és finom, ennek ellenére a mi barátságunk kezdete sem volt zökkenőmentes!

Gyors, friss egészséges –thai leves!

2018. május 11. 15:52

Sokan próbáljuk lemásolni a nálunk legnépszerűbb kínai ételt, az édes-savanyú levest, de nem látom túl sok értelmét. Ennél jóval egyszerűbb, finomabb leveseket láttam a kínai lakótársaimtól!

Én vagyok az egyetlen, akit nem hatott meg a spárga?

2018. május 09. 18:52

A spárgaszezon nem a spárgaterméstől szezon igazán, hanem a hatalmas spárga marketingtől, amit a szakácsoknak, bloggereknek köszönhetünk. Csinos zöld és egészséges, de valójában nem okoz katarzist a tányéron!  

Torokfájásra sült karaj

2018. május 02. 20:26

Itt a nyár! Hirtelen elindult a fagylaltszezon, kevesebb a ruha és egy jópofa kis megfázást már össze is szedtünk. A köhögésre azonban van egy bevált és finom módszerem: a forró vajas, mézes tej. Most is elkészítettem, de kivételesen, a tepsibe, a karajra is löttyintettem az itókából!
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×