Málnakrémleves - extra feltéttel

2019. június 25. 18:34

Ciklámen – nálunk így hívják ezt a színt, ami a málna erős rózsaszín árnyalatát jelenti. Belőle készült minden szép színes étel üdítő a szemnek, léleknek és a gyomornak is.

Mandula sütemény I. - gluténmentes

2019. június 22. 08:10

Van két mandulás édesség, amit szeretnék megmutatni nektek, főként azért, mert a hozzávalói megegyeznek, mégis teljesen más sütemény születik majd belőlük. Izgalmas!

Pesto rosso - vörös pesto

2019. június 21. 11:28

Farina é del miosacco – én érdemem, én csináltam! – mondják az olaszok, hiszen az a legfinomabb, amit mi magunk készítünk.

Epres-csokoládés kalács

2019. június 18. 19:30

Emlékeztek még a felkockázott kenyérre sok sajttal, sonkával? Ez itt az édes változata, amiben illatos eper, tej-és fehércsoki olvad, amit ráadásul gyerekjáték elkészíteni.

Szezonzáró – spárgasaláta

2019. június 15. 09:37

Nem sok időnk maradt a friss, zsenge spárgák beszerzéséhez, de aki hozzájut, ezt a salátát mindenképpen próbálja ki.

Habos piskóta eperrel

2019. június 12. 08:57

Semmi krém, semmi hab nincs a piskótában, csupán olyan, mint egy könnyű habcsók. A külseje ropog, a belseje puha és mindez liszt-és cukormentesen.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×