Okosháziasszony: Maradékból új étel

2018. április 13. 12:53

A tegnapi vacsorából megmaradt egy-egy kis adag ételt semmiképp ne dobjuk ki a kukába. Gondolkozzunk egy kicsit, és készítsünk belőle egészen új, meglepő, finom fogást!

A jámbor kuszkusz fellázadt

2018. április 12. 20:47

Minden köret egy kissé idomul a fogás főszereplőjéhez, de talán a kuszkusz azon tésztafélék egyike, amely bármiben, bármi felett és alatt jól érzi magát, kivéve egy esetben!  

Már ehető a pite tésztája!

2018. április 10. 09:21

Nem volt ez mindig ilyen egyértelmű, hogy a tölteléket együtt haraphatjuk a sütemény tésztájával. Csupán "fedő story" volt a gyümölcsöt tartó tészta edény, hogy ne keljen annyit mosogatni! Minden bizonnyal a mosogatás érdekelte legkevésbé a háziasszonyokat egy pite elkészítésénél, habár manapság én minden egyes érintetlen villának örülök a leszedett asztalon, de ez valami egészen másról szólt.  

Győr+ Konyha – A zöld dunyha

2018. április 08. 14:36

Magyarországon megosztó a zöld kis levél, hát még a pép belőle, de ebben a színkombinációban a magyar embernek bizonyosan kedvesebb. A népszerűségben ritkán fürdőző spenótnak azért története és rajongói is vannak!

Mégis jó a sok kávé!

2018. április 08. 10:33

Eddig azzal riogatták a sok kávét ivókat az orvosok, hogy az egészségüket kockáztatják, ha naponta többször is fogyasztanak a kedvencükből. A legújabb kutatások szerint minimum három presszót kell meginni ahhoz, hogy egészségesek maradjunk – olvasható a foodyny.hu-n.  

A szocreál szendvicssütőtől az ultramodernig

2018. április 05. 10:44

Szendvics van, volt és lesz is, hiszen az egyik legegyszerűbben elkészíthető étel, ami csak létezik. Mégis annyiféleképpen készíthető, hogy a variációk tárháza végtelen. Ha azonban melegszendvicsre vágyunk, szükségünk van valamiféle masinára, amelyben elkészíthetjük. A mai darabok ultramodernnek számítanak az első gépekhez képest – olvasható a foodyny.hu-n.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×