Juhtúrós galuska

2019. február 08. 05:48

Szlovákia legjobb sajátossága a gasztronómiában, ami a brindza és a szalonna együttesének köszönhető. Autentikusat a hegyekben kóstoltam, de itthon is minden beszerezhető hozzá, hogy elkészítsem.

Sóska késsel-villával

2019. február 06. 10:55

Először a menzán alakul ki iránta az ellenszenvünk, aztán, ha szerencsénk van, valaki megmutatja, milyen is a finom sóska. Olvasd tovább és tégy egy próbát!

Egzotikus rakott palacsinta

2019. február 03. 16:15

Mangó, maracuja és kókusztejszín rétegek alkotják a palacsintát, amihez nem kell cukor sem. Ezek azok az egzotikus gyümölcsök, amelyeknek ritka édességük és illatuk van egyszerre.

Tejszínes csirke

2019. február 01. 17:06

Minden konyhában mást jelent ez az étel, elmesélem hát, hogy az én serpenyőmben pontosan mit. Az biztos, hogy ez egy Jolly Joker, soha sem tudunk hibázni vele.

Bigos: Lengyel húsos káposzta

2019. január 30. 07:06

Aki szereti a székelykáposztát, az imádni fogja ezt az ízvilágot is. Még ízesebb, gazdagabb, de mégis könnyebb, mert a savanyú káposzta mellé friss káposzta is kerül a fazékba.

Tőkehal gratin

2019. január 27. 09:35

Az én kedvencem is a rántott hal, de csak azért, mert kevés jó, friss hal kapható. Szeretném megmutatni, hogyan készítsünk fagyasztott filéből mennyei fogást, panírozás nélkül is.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×