Cupák bíróság

2019. május 07. 20:15

Az ország egy másik pontján jártam, ahol egy különleges helyszín, különleges főzőversenyén lehettem zsűrielnök. Izgalmas kirándulás volt, rengeteg új ízzel.

Zöld burger

2019. május 05. 18:30

Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy miből van egy burger, csak friss alapanyag és sok íz kerüljön a buci közé. Ez a burger megfelel mindkét elvárásnak és ajánlom a húsevőknek is!

Zöldborsókrémleves zsenge borsóból

2019. május 03. 08:01

Itt toporognak már a friss, zsenge zöldségek, többek között a zöldborsó, ami mézédes. Gyorsan készül, egyszerű és tökéletesen kiegészíti egy savanykás paradicsomos kruton.

Sütőben sült epres túrógombóc

2019. május 01. 19:00

Tavasz lévén elindulnak az epres receptek, amelyek között igyekszem a lehető legegyszerűbbeket megmutatni, amilyen ez a gombóc is. Nem kell őrizni, csak eperrel tölteni és sütőben, krémes szósz között megsütni.

Venézek kenyere

2019. április 29. 19:19

Egy újabb kitekintést teszünk a nagyvilágba, ahol rengeteg jó receptre lelünk, és nem csupán megtaláljuk itthon is a hozzávalóit, de a magyar alapanyagokkal talán még finomabban sikerül!  

Burgonyavacsora

2019. április 28. 10:26

Vaj, tejszín, parmezán és egy nagy adag burgonya, amiből fejedelmi vacsora készíthető szaktudás nélkül. Ez az ajánlatom vegetáriánusoknak és húsvevőknek egyaránt, mert kiváló fogás.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×