Pesto rosso - vörös pesto

2019. június 21. 11:28

Farina é del miosacco – én érdemem, én csináltam! – mondják az olaszok, hiszen az a legfinomabb, amit mi magunk készítünk.

Epres-csokoládés kalács

2019. június 18. 19:30

Emlékeztek még a felkockázott kenyérre sok sajttal, sonkával? Ez itt az édes változata, amiben illatos eper, tej-és fehércsoki olvad, amit ráadásul gyerekjáték elkészíteni.

Szezonzáró – spárgasaláta

2019. június 15. 09:37

Nem sok időnk maradt a friss, zsenge spárgák beszerzéséhez, de aki hozzájut, ezt a salátát mindenképpen próbálja ki.

Habos piskóta eperrel

2019. június 12. 08:57

Semmi krém, semmi hab nincs a piskótában, csupán olyan, mint egy könnyű habcsók. A külseje ropog, a belseje puha és mindez liszt-és cukormentesen.

Cukormentes, élénk eperlekvár

2019. június 10. 10:00

Ritka a szép színű, élénk lekvár, ami nem sötétül meg. Ez most pont ilyen recept, amit én cukormentesen készítettem el és bátran ajánlom mindenkinek.

Reggeli elegancia: spárga

2019. június 08. 18:58

Az egyik legcsinosabb és táplálóbb reggeli, amit készítettem az elmúlt hetekben. Krémes, sajtos, ízes és ropogós elemekkel. Gyorsan elkészült és jó kedvet hozott a napra.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×