Én vagyok az egyetlen, akit nem hatott meg a spárga?

2018. május 09. 18:52

A spárgaszezon nem a spárgaterméstől szezon igazán, hanem a hatalmas spárga marketingtől, amit a szakácsoknak, bloggereknek köszönhetünk. Csinos zöld és egészséges, de valójában nem okoz katarzist a tányéron!  

Torokfájásra sült karaj

2018. május 02. 20:26

Itt a nyár! Hirtelen elindult a fagylaltszezon, kevesebb a ruha és egy jópofa kis megfázást már össze is szedtünk. A köhögésre azonban van egy bevált és finom módszerem: a forró vajas, mézes tej. Most is elkészítettem, de kivételesen, a tepsibe, a karajra is löttyintettem az itókából!

Nem az első és nem az utolsó kenetem!

2018. április 28. 09:27

Nehezen tudok felocsúdni régi, jó barátnőm szavajárásából, ami a különböző kenőket, kencéket és mártogatósokat kenetnek emlegeti. Morbid, vicces és egyben megunhatatlan, viszont a kenete finom!

Győr+ Konyha – Guacamole rokforttal és baconnel

2018. április 25. 19:52

Főztek belőle már gulyást, korhelylevest és lecsót! Kérlek, ne tegyétek vagy később gyónjátok meg, mert az avokádó frissen marad avokádó!

Édes kényeztetés azonnal!

2018. április 23. 18:03

Minden friss gyümölcs legjobb barátja az igazi vaj, ahhoz éppen csak egy pici kötőanyag és a legjobb izével, állagával hálálja meg mindezt a választott alapanyagunk!  

A tenger aranya

2018. április 17. 11:23

Évtizedekkel ezelőtt hatalmas riadalom övezte a messziről jött csodákat, ha rákerültek a mi magyar asztalunkra. Azóta óriási javulást mutat a tengeri herkentyűk szeretete, hiszen sokan rájöttek, hogy kóstolás után igazi szerelem ébred bennük.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×