A szocreál szendvicssütőtől az ultramodernig

2018. április 05. 10:44

Szendvics van, volt és lesz is, hiszen az egyik legegyszerűbben elkészíthető étel, ami csak létezik. Mégis annyiféleképpen készíthető, hogy a variációk tárháza végtelen. Ha azonban melegszendvicsre vágyunk, szükségünk van valamiféle masinára, amelyben elkészíthetjük. A mai darabok ultramodernnek számítanak az első gépekhez képest – olvasható a foodyny.hu-n.

Húsvét-On! – Búcsúzik az ünnep édes főszereplője

2018. április 03. 19:00

Az idei húsvét hazai és nemzetközi édessége a répatorta volt. A legjobb recepttel búcsúzik rovatunk, amit bármelyik más hétvégén is elkészíthetünk, az ünnep csak egy jó apropó volt ehhez.

Húsvét-on! A KFC- káposztasaláta eredeti receptje

2018. április 02. 09:26

Titkosították a receptúrát, de mint az ismeretes, amit egy embernél többen tudnak, az már nem marad titokban! Megtaláltam, elkészítettem, de egy kis csavarral!

Húsvét-On! Cupákot az ünnepi asztalra!

2018. március 30. 18:33

Apró kis teasütemények, elegáns majszolás, valahogy így indul a húsvét, de jobb helyeken bizony cupákkal végződik! Locsolók, asszonyok és, ha elfordulsz, tűsarkas csini lányok kedvence is a ragacsos oldalas, csak egy jó recept kell hozzá!

Húsvét-On! – Vega lepény

2018. március 30. 09:00

Egészség- és energiabomba ez az étel! Minden rajta van, ami fél napra energiát ad, nem éhezünk tőle és hálás a szervezetünk is érte. Eljött a tavasz és nem félek használni a friss zöldségeit, főleg, ha egy asztal dísze is lehet.

Nálunk dolka, nálatok?

2018. március 29. 10:00

Sok-sok neve létezik egy hagyományos receptnek, mi több, még a határokon át is sétálnak néha, akár lábatlanul is. Valahol dolkaként, máshol pedig lábatlanként ismerik a kis ízes mini palacsintákat.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×